C

Yüzbaşı
18 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
MIUI V5 4.2.2 JB yükleyememe sorunu acil!
Merhaba arkadaşlar, motomod daki konudaki gibi yüklemeyi yaptım. Daha doğrusu Safestrap kısmında slot1 3gb rom alanı oluşturma kısmında galiba hata yaptım. Hiç bir şekilde rom alanı oluşturma aktif olmadı, bende direk yüklemeye geçtim ve romu yükledim. Ama şuan telefon açılmıyor. Ne yapabilirim?
C
10 yıl
istanbul\u0027dan izmit körfeze ulaşım?
Merhaba, avrupa yakasindan izmit korfeze nasil ulasabilirim. Aracla gidicem. Hgs olmadigi icin feribotu kullanmayi dusunuyorum. Feribotla nereye kadar gidebilirim, sonrasi? Tesekkurler.
C
10 yıl
Chelsea maçına Londra\u0027ya gidecekler/düşünenler
Merhaba bi arkadasim 700tl ye ucak bileti bulmus gidis donus. Eger vize olayini halledebilirsek gitmeyi dusunuyoruz. Forumdan gidecek veya benim gibi dusunce kisminda olan uyeler var mi bi konuşalım.
C
10 yıl
Aztech wl552usb windows 7de çalıştırma?
Arkadaşlar çok acil başlıktaki modemi win7 de çalıştırmam gerekiyor. Masaüstü pc mi kabloludan kullanamayacağım belli bir süre wifi den bağlanmam gerekiyor.
Ralink Wireless Utility isimli programla ağı buluyor ama bağlanmıyor...
C
10 yıl
Angel Far Montaj Hakkında
Merhabalar
94civic aracıma angel far aldım, fakat bi kaç sorum var. Önceki farlarımda kısalarda xenon vardı angelda da kısalara xenonu taktım (mercekli göze) uzunlar içinde Narva nın H1 beyaz ampülünü aldım onuda diğer göze taktım vs. diğer gözdede zaten sinyal var.
Şimdi sorunum kısadan uzuna geçerken inanılmaz bi ışık kaybına uğruyorum, yani kısalar uzunlardan daha iyi aydınlatıyor :)
Hatayı mercekli göze kısaları takmakla mı yaptım yoksa uzunların ampülü mü dandik?
C
11 yıl
Radyatör suyundaki pas
Merhabalar 94 model civic imin radyatör suyunda (hem radyatör içi hem yedek tankta) çamurumsu hafif pas renkli bi katman oluşmuş. Evet değiştireceğim ama çok acil bi ihtiyaç mıdır yoksa 1 ay kadar sallasam olur mu?
C
11 yıl
94 Modele kadar olan araçların hurdaya ayrılması
Geçen eski bi haberde okudum 85 model olan hurda yaşı 90a çekilmiş, fakat otobüs, kamyonet vs de geçerliymiş bu yasa yani otomobilleri şimdilik ilgilendirmiyor. Şimdilik diyorum çünki her an otomobilleride kapsayabilir veya kapsayabilir mi? Konu ile ilgili bilgileriniz nedir.

İlgili haber linki
C
11 yıl
94 EG yedek parça
94 civic ex'e yedek parça için tanıdığı olan fiyat verebilecekler PM lütfen.
C
11 yıl
Civic HB 1.4iS alıyorum
Araç 1.4 120bg, 150bin kmde. Alıyorum ama aklımda da bağzı sorular yok değil, çok uğraştırır mı, çok masraf olur mu ileride diye. Tamam Honda motor konusunda iyi de..
Sizin yorumlarınız nedir ?
Edit: 97 Model.
C
11 yıl
Ünlü Sigarası [Açık arttırma]
Elimde çok çok ünlü bir şarkıcının yarım içilmiş sigarası var bunu internet üzerinden satmak istiyorum, var mıdır bunun bir kolleksiyoneri?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.