H

Yüzbaşı
21 Eylül 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
Teknosa yanlış gönderilen ürün rezilliği
Teknosa.com üzerinden Spigen marka telefon kılıfı satın aldım ancak kutudan aynı markanın farklı bir ürünü çıktı. Teknosa müşteri hizmetlerini aradım, benden ürünün kutusunun ve kendisinin fotoğraflarını istediler. Ertesi gün geri arayıp çıkış yapan mağaza ile görüştüklerini, ürünün doğru olduğunu söylediler. Kutu üzerindeki görselde gayet net olarak belli olan şeffaf ve arkasında stand ayağı olan ürün yerine ayağı olmayan ve içi gözükmeyen bir ürüne doğru diyorsanız konuşarak anlaşabileceğimiz bir şey olduğunu düşünmediğimi, bir müşterilerini kaybettiklerini belirttim ve madem benim gözüm görmüyor o zaman iade etmek istiyorum dedim. Telefon kılıflarını geri almadıklarını belirttiler. Alışverişlerimin en az %70ini online olarak yaparım, çok daha karmaşık sorunları çözüme kavuşturdum, bu kadar basit bir olayı çözmediği için Teknosa'yı tebrik ederim, kimsenin yıllardır piyasada oldukları için Teknosa ismine güvenmemesini öneririm.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
H
10 yıl
HK avr255 + hkts30 (fiyat danisma)
Selamlar,
Basliktaki sistemi bana 2. el olarak 2500 liraya satmak isteyen birisi var. Temiz oldugunu varsayalim. Sizce bu kadar eder mi?
Guncel bir urun olmadi icin internette fiyati hakkinda cok bilgi bulamadim, ondan foruma danisiyorum.
H
10 yıl
Sahibinden\u0027deki G3ler
Merhabalar,

Sahibinden.com'da 1700-1800 civarı fiyatlara Başarı garantili olduğu söylenen G3ler satılıyor. Örnek:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-g3-d850-16-gb-sifir-basari-garantili-1899tl-ertas-iletisimde-169703199/detay

Bu cihazların garanti olarak Mediamarkt'da, Vatan'da satılan telefonlardan bir farkı var mıdır? Aradaki fiyat farkı büyük mağazaların karı mı?
H
10 yıl
Sahibinden\u0027deki G3ler
Merhabalar,

Sahibinden.com'da 1700-1800 civarı fiyatlara Başarı garantili olduğu söylenen G3ler satılıyor. Örnek:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-g3-d850-16-gb-sifir-basari-garantili-1899tl-ertas-iletisimde-169703199/detay

Bu cihazların garanti olarak Mediamarkt'da, Vatan'da satılan telefonlardan bir farkı var mıdır? Aradaki fiyat farkı büyük mağazaların karı mı?
H
11 yıl
Hangi hazır kombinasyon (2000tl civarı)
Merhabalar,

2 haftadır ev sinema ses sistemi almak için araştırmalar yapmaktayım. Gördüğüm üzere bu işte avr+speaker kombinasyonları ve fiyat konusunda sınır yok. O yüzden bu işe 2000tl dolaylarında bir bütçe ile girişmeyi planladım. Bu arada sistemi apartman dairesinde kullanacağım, yani sesi makul bir seviyenin üzerinde açamam. Bugün şu sistemleri gördüm, dikkatimi çektiler.

a)Denon AVR-1514 & Magnat Monitor Supreme 800 1999TL
b)Pioneer VSX-921 + Magnat Monitor Supreme 800 2299TL
c)Marantz NR-1504 + Magnat Monitor Supreme 800 2399TL

1)Sizce fiyat olarak ayrı ayrı almaktan daha uygun mu?(tabi beklendiği üzere o sitenin kendi fiyatlarına bakacak olursak daha uygun)
2)Ürünlerin kalitesi o fiyatlara değer mi?
H
11 yıl
Media player önerisi
Herkese merhaba,

Bugüne kadar tvden video dosyası, youtube, netflix, hulu izleme ihtiyaçlarımı masaüstü bilgisayarımı hdmi ile tvye bağlayarak hallettim. Ancak yeni taşındığım evdeki mesafe hdmi kablosu ile çözülebilecek gibi değil. O yüzden ben size ihtiyaçlarımı sıralayım, ardından sizlerin değerli görüşlerini bekleyeyim.

* Cihaz ile bilgisayar arasındaki iletişim modem üzerinden kablo ile gerçekleşecek, kablosuz çözümlere sıcak bakmıyorum.
* Cihaza ayrıca harddisk bağlamayacağım, dosyalar masaüstündeki harddisklerde olacak.
* İndirdiğim dosyalar 720p ve 1080p kalitesinde, Ac3 ve Dts ses formatlarına sahip, boyut olarak 4-10gb civarında.
* 1000-1500tl bir bütçe ile başlangıç düzeyi hi-fi sistem(5+1) almayı planlıyorum.
* Netflix ve Hulu desteği olmalı.
* Vpn desteği de olmalı.(bir önceki maddedeki servisler sadece amerika iplerine stream ettikleri için)
* Youtube ve internet üzerinden tv gösterebilirse çok güzel olur.
* Altyazı özelliği önemli değil, ayda yılda bir misafirim gelip de beraber izlemek istersek gerekli oluyor sadece.

Fiyat olarak üst limit belirlemedim, benim isteklerimi en uygun fiyata gerçekleştiren kabulümdür.

İyi günler
H
15 yıl
Ankara\u0027da Viewsonic/Lcd Servisi bilen?
Iyi gunler,
4 senedir kullandigim Viewsonic VX922 monitorum bozuldu. Sorun soyle -> Uzun sure kullanilmadiginda normal sekilde aciliyor, ama bundan sonraki ilk standby moda gecme/cozunurluk degisiminden sonra uzunca bir sure acilamiyor. Ekranin siyahliginda hafif kiprasma hissediyorum, acilmak icin ugrasiyor sanki. Durum boyle.. Garantisi de bitti, dolayisiyla isinin ehli bir tamirciye gostermek istiyorum,sonucta yenisi 400ytl civari,cok para. Acaba Ankara'da iyi bir lcd monitor tamircisi bilen var mi?
H
16 yıl
gozumuz aydin -\u003e 11.13.2008
www.wowhead.com 'un acilis sayfasina bir bakin
H
16 yıl
Samsung LE37A450 + PS3
Herkese iyi gunler,
Evime ps3 ile beraber kullanmak icin bir tv almayi planladim ve kendime 1800ytl limit koydum.Bugun saticilarda gezerken Ankara Ankamall'da basliktaki modeli pesin 1750ytl'ye buldum ve fiyatina gore tipi,ozellikleri hosuma gitti.Sizce fiyat ve urun nasil?Bu limitte baska onerileriniz var mi?(urun markanin bilinen distrubutorunden olmali)
PS3'un HD destegi var o yuzden HDli bir model almak isterdim ancak hem butce hem de 1 sene sonra yurtdisina gidecegim icin limitimi cok yukselmek istemedim.Acaba PS3 ile beraber kullaniminda bu tvnin performansi nasil olur?
H
16 yıl
AoC alan/goren var mi?
Hayirli cumalar,
AoC alan veya bir yerlerde satildigini goren var mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.