S

Çavuş
04 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
Samsung Galaxy Nexus Hk.
Merhaba arkadaşlar,
Sonunda bende nexus alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
Yalnız merak ettiğim bir konu var. Bana gelen telefonda telpa etiketi yapıştırılmıştı. Etiketi yırtıp kutuyu açtığımda altındaki yabancı bir etiket kesilerek açılmış olduğunu gördüm. Yani yırtık yabancı etiketin üstüne telpa etiketi yapıştırılmış vaziyette geldi. Ya altındaki etiket telpa tarafından açıldı yada iade edilmiş telefonu bana çaktılar.
Diğer nexus alan forumdaşlar bu konuda yardımcı olabilirler mi? Aynı durum onlarda da varmıydı? Telefonun daha önce iade edilmiş olup olmadığını anlama nasıl anlarım.

Arkadaşlar son olarak ayarlardan veri kullanımına baktığımda 6 eylül ile 4 ekim arasını gösteriyor. 4 ekim bugün ancak ben telefonu 3 ekimde açtım. Bu telefon 6 eylül demi açıldığı manasına geliyor manası nedir?
Eğer öyle ise telefonu iade edicem. Piyasanın önde gelen bir firmasından aldım. 7 günlük iade sürem var kanunen. Lütfen yardımcı olabilirmisiniz?
S
14 yıl
Siemens-Bosch-Samsung
Merhaba arkadaşlar,

Siemens kd70na40ne
Bosch kdn70a40ne
Samsung rt72sasw

Yukarıdaki 3 dolaptan birisini alıcam. Ancak biraz tereddütte kaldım. Forumdan okuduğum kadarıyla candoğan arkadaşımız samsungları öneriyor. Samsung fiyat olarak diğerlerine göre daha uygun ama beyaz dışında başka renk modeli yok. İnox veya gri tonda dolap bakıyoruz. Bosch ile siemens arasında bir fark varmıdır. Hangisini önerirsiniz.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
S
16 yıl
Seat Leon ve Toledo Hakkında
Merhaba Arkadaşlar,

14.000 liralık bütçem var ve araştırdım en son 1.6 16V motor seat leon ve toledo da karar kıldım. Bu araçların yakıt durumları, bakım masrafları, olumlu ve olumsuz yönlerinin neler olduğuna dair bana yardım edebilirmisiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.