L

Yüzbaşı
03 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
6 yıl
Vakıfbank Memurluk Hk.
Merhaba değerli arkadaşlar,

Sizlere nacizane bir sorum olacak. Vakıfbank şubesinde sorumlu 2 pozisyonunda iş başı yapmaya hak kazandım. İlk defa banka sektöründe olacağım. Sorumlu 2 pozisyonu ne demektir? Banka da çalışan, çalışmış olan olumlu olumsuz tavsiyesi olabilecek varsa yardımcı olabilir misiniz.

İyi forumlar.
L
8 yıl
LG G3 Beat ve LG G4 Takas Fikirleri
Arkadaşlar Merhaba.

Elimde 2 ayllık LG G3 Beat var. Bu cihazı verip üzerine 1000TL ekleyip ,2 aylık LG G4 alınır mı ?

Başka bir tavsiyeniz varsa her türlü yoruma açıktır. İyi Forumlar.
L
9 yıl
Virüs Önleme Yöntemi Hakkında
Merhaba arkadaşlar,

Benim bir problemim var. Sizlerin değerli bilgilerinizden istifade etmek istiyorum.

Bulunduğum yerde özel bir okulun akıllı tahtalarının bakımlarını yapıyorum. İşletim sistemi windows 7 kurulu.Öğretmenler flash belleklerini takıp ders anlatıyorlar. fakat öğrenciler sürekli flash bellek takıp şarkı film vs atıp virüsü kaptıırıyorlar akıllı tahtalara.
bunu önlemek için sıfırdan sistem kurup deepfrezee kurdum. bir kaç gün sonra tekrar arayıp sorun olduğunu söylüyor öğretmenler. flash belleklerini taktıları gibi belleğin içerisi bomboş. flash bellek virüsünü kapıyor. gidip bi bakıyorum deepfreeze devre dışı bırakılmış.
çözüm olarak deepfreeze de işe yaramıyor. bunun için başka önerebileceğiniz birşey var mı arkadaşlar ?
L
10 yıl
Iphone 3G Hiç açılmıyor
Arkadaşlar merhaba. Iphone 3g telefonum var. Fabrika ayarlarına döneyim derken telefon hiç açılmamaya başladı. elma simgesinde kalıyordu. Itunes üzerinden recovery moduna aldım ve yazılım yüklemeye çalıştım ama tam bitecekken 1505 hatası verdi sürekli. bir çok yöntem denedim sonuç nafile. dfu modu diye birşey var o modada bir türlü alamadım. ve şimdi telefonu usb ile pc ye bağladığımda hiç tepki vermiyor itunes bile görmüyor. Ne yapabilirim acaba ? prize taktığımda da şarj olup olmadığını da anlayamıyorum şuanda. çok zor durumdayım yardımcı olabilir misiniz ?
L
10 yıl
DELL NB INS.3521 G53F41C i7-3537 4G 1T 15.6 2GVGA FDOS
Arkadaşlar sizce DELL NB INS.3521 G53F41C i7-3537 4G 1T 15.6 2GVGA FDOS bu model notebook nasıldır iyimidir kullananlar bilgi verebilir mi
L
11 yıl
ekiralikoto.com - Türkiye\u0027nin Rent A Car Portalı Açıldı !
Sayın DH kullanıcıları ;

2012 Yılı içerisinde hizmet vermeye başlayan ekiralikoto.com'un amacı; Türkiye'de hızla gelişmekte ve büyümekte olan otomobil kiralama sektörüne katkıda bulunabilmek adına, otomobil ve diğer araç kiralamaları, taşımacılık hizmetleri ve bunun gibi amaçlar doğrultusunda hizmet veren kurum ve kuruluşları bir araya getirerek müşteri pazarına rahatça ulaşabilmelerini sağlamaktır. Binlerce kişi tarafından rahatça görüntülenecek olan ekiralikoto.com, seçenek zenginliğinden dolayı kişilerin araç kiralama alışkanlıklarını geliştirecektir. ekiralikoto.com 'a üye olan firmalar ve şahıslar, müşteri portföylerini ekonomik bir şekilde genişleterek karlılıklarını arttıracaktırlar. ekiralikoto.com ayrıca, kiralama hizmeti almak isteyen kişi ve kurumların, tek bir noktadan, tercihleri doğrultusunda hizmet verene ulaşabilmelerini, rahatlıkla kıyaslama yapabilmeleri sonucunda, hızlı, güvenli ve en ekonomik hizmeti alabilmelerini sağlayacaktır.


Eminiz ki Rent A Car sektörünün göstermiş olduğu yükseliş, ekiralikoto.com 'un da desteği ile daha da güçlenecek ve uzun yıllar bütünleşmiş bir şekilde bu sektöre katkıda bulunacak bir Pazar haline gelecektir.


Siz değerli kullanıcılarımızın da istek, öneri ve desteği ile bu yolda emin adımlarla yürümeyi ve gelişerek daha da iyiye doğru gideceğimizi, daha kaliteli ve hedefe yönelik daha kesin sonuçlara ulaşacağımızı planlamaktayız. Unutmayın ki görüş ve önerileriniz bizlere ışık tutacak, bu ışık size her zaman daha iyi bir hizmet olarak yansıyacaktır.


Umarızki siz de Kiralık Oto sektöründeki bu profesyonel atılımdan rahatça faydalanırsınız.

Saygılarımızla

www.ekiralikoto.com
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.