S

Çavuş
03 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
14 yıl
Acer 6930G Hard disk şifre sorunu
Arkadaşlar bende acer 6930g laptop var bios şifresini unutmustum ve bilindigi üzere piline kısa devre yaptım ve şifrei kaldırdı ama bu kezde pc acılırken hard dısk password istio lütfen bilenler yada bulabılenler yardımcı olsun :S
S
14 yıl
Bilgisayardan anlayan herkez lütfen girip konuya bi baksın yardımı dokunabilcek herkeze ihtiyacım va
Evet Arkadaşlar öncelikle konuya girip okudugunuz ıcın teşekkür etmek istiyorum ve benm sormak istedigim birkaç soru var.

Bende Acer 6930G LAptopum var

İşlemci Tipi : Intel Core 2 Duo
İşlemci Hızı : 2.20 GHz
İşlemci Veri yolu hızı : 800 Mhz
İşlemci ön belleği : 2 MB
İşlemci Modeli : T6600
Bellek Hızı : DDR2 667 Mhz
Bellek miktarı : 4 GB

ÖZellikleri bu sorularım ise şunlar...

Ben bu bilgisayarı işlemcisini ve ramlerını degiştirebilirimiyim ram degişio o kolay biliorum ama ram iyıne 4 gb ama bellek hızını daha yuksek alırsam bu bana performans olarak çok bişey kazandırırımı mesela DDR 3 alsam yada yıne DDR 2 ama 800 mhz yada daha hızlısı varsa onlardan alsam.Oyunlarda yada işlemlerım sırasında baariz farklılıklar olurmu?

işlemci içinde aynı sorum gecerlı core 2 duo yine ama hızı 2.53 yada daha hızlı veri yolu 1033mhz yada 1333 mhz falan bu tarz bişe alsam degiştirme şansım mumkunmudur ve fiyatları ne civardadır.

ve son sorum şuan ki sisteme overlock yapma şansım yok sanırm cunku biostan baktım bulamadım öncekı masaüstü pc mde overclock yapıodum ama bu laptopta bulamadm programlarla falan yapsam sorun cıkartırmı sonucta acer ların genelınde ısınma sorunu var parça yapma şansım o yuzden yuksek ve overlock ısıne pek sıcak bakmıorm malum ögrencıyım ve aslında işlemcıyı degiştirmek cok pahalı memlalara mael olcagını düşünüorum onların 2ncı ellerın ı bulmam mumkun olurmu forumda acaba..

Konuda yardımcı olabılcek bilgisi olabilcek herkezden yardım bekliorum TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.