Z

Çavuş
31 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
14 yıl
3 Subwooferi nasil baglamaliyim?
Herkese merhablar... Yine ben, yine sorun

3 adet Subwooferim var ve 3 ude aktif, 3 ude ayni marka. Ancak 1 tanesi 120w 8ohm, diger 2 tanesi 60w 4ohm.
Buyuk olanda hem normal +\- ses girisi hemde amfilerdeki terminal tipleri mevcut. Diger 2 ufakta ise yalnizca normal +\- giris tipi var, buyukteki gibi terminaller yok.
Ornegin bunlari RX-V663 nasil baglayabilirim\baglamaliyim?
Impedance degerlerindeki farkliligin bana ne gibi eksileri olacaktir?
Z
15 yıl
Samsung p910 SimKart sorunu? USIMcard :(
Arkadaslar elimde 2 adet Samsung p910 var, Italya'dan geldiler ve yaklasik 1 yildir kullanamiyorum. Yalnizca alinan 3tri firmasinin sim karti ile aciliyor diger hicbir kart ile acilmiyor. Unlock metodlarini uyguladim cihaz uzerinde simlock aktif degil ancak hala calismiyor. Yabanci kaynaklarda cihazin 32 yada 64k degil yalnizca 128k simkart ve uzeri ile calistigi belirtilmis. Bende bunun uzerine turkcellden bu karti temin ettim fakat sorunum cozulmedi. Kartin USIM kart olmasi gerekiyor denilmis bazi kaynaklarda. Simdi ben bu USIM karti nasil temin edebilirim? Elimdeki sim kart icerigini eger mumkun ise USIM karta aktarmam kopyalamam mumkunmudur yada bunu yapabilecek birilerini bulabilirmiyim. Bursa'dan bu konuda elden yardimci olabilecek arkadaslarda varsa sevinirim.

Cihaz hakkinda birkac bilgide eklmek faydali olur belki;

< Resime gitmek için tıklayın >

Teknik Ozellikler icin link;

http://www.gsmarena.com/samsung_p910-1440.php
Z
15 yıl
MIO MOOV 300 Acilmiyor, Yardim
Cihazla ugrasirken icinde flashtaki dosyalari sanirim bozdum. Yedeklerini daha onceden almistim elimde varlar ancak cihaz acilis ekraninda donuyor. "Error: Program application database cannot be found" diyor. USB ile PC ye bagladigimdada gormuyor cihazi elimdeki yedekleri nasil icine atabilirim. Yardimci olurmusunuz?
Z
15 yıl
Bu karmasayi cozecek bir cevap lutfen.
GPS almayi dusunuyorum ancak piyasasina oldukca uzagim, basliklari genel anlamda okudum fakat fiziksel olarak hic kullanmadigim icin bazi bilgiler askida kaldilar malesef anlayamadim.
Mesela GARMIN NUVI 250W modeli ilk etapta hosuma gitti, bu aleti aldigimda icinde belli bir kisim harita olacaktir, ben bu haritalari nasil degistirebilirim YADA tomtom gibi herhangi bir yazilimcinin haritalarini herhangi bir cihaz ile kullanmam mumkunmudur? Yani her markanin kendine hasmidir haritalar yoksa diledigimizi diledigimiz cihaz ile kullanmamiz mumkunmudur???

Bu konuda yardimci olursaniz ve tavsiyede bulunursaniz sevinirim. Cihaz tum Avrupa ve Turkiye'yi kapsamali, kullanim sekli bu yonde olacaktir, Saygilar...
Z
16 yıl
Konu açma
Deneme yapılmıştır
Z
16 yıl
AV ReceiverAmfi alicam yardim lutfen
Arkadaslar Foruma yeni uye oldum, banada arkadaslarim tavsiye etti, herseyin ehlini burda bulabilirmisim. Bende elimdekileri yazip sizlere soruyorum.Yardimci olursaniz cok sevinirim...

Elimdekiler:
- 1 Astron av5001 Amfi
- 4 adet Thunder yan hoperler yani 4x130watt
- 3 tane Thunder Subwoofer (1x130watt ve 2x60watt)
- 2 de Thunder Surround takimi 6x60watt


-1tane Dreambox500
-PopcornHour a110 (hdmi)
-DVD player (hdmi)
-PC tabi DVI cikisli ve 7.1channel
-Birde LCD TV (hdmi olur henuz almadim:) )
-Belki birde PS3

Sorum su arkadaslar bunlari birbirine sorunsuz sekilde baglayabilecegim ve kullanabilecegim bir AV Receiver istiyorum, ozellikle ses sisteminin gucunude karsilamali. Birde mevcut Amfimi alacagim receivera baglama yada ek guc kaynagi olarak ekleme ihtimalim varmidir, yoksa o artik emektarmi olur? Lutfen fiyatlari cok yuksek olanlari degilde daha asiriya kacmayan bu sistemi sagliycak aletleri tavsiye ederseniz eger. 800$ a kadar olabilir. Birde bu Receiver amfileri detayli anlatan link atarsaniz bende bilgi edinmis olurum onlar hakkinda. Simdiden tum yazacak arkadaslara tesekkur ederim.....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.