E

Yüzbaşı
30 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
5 yıl
Apartman dairesi aidatı hakkında?
Merhaba,
Gelibolu'da bir dairemiz var,daire kazan daireli kömür koyulup kışın petekler vasıtasıyla ısınma sağlanıyor.Biz burayı yazlık olarak düşündüğümüzden aldık ve sadece yazın 1 ay kadar kalıyoruz,sene içerisinde eşyalı kiralık olacak şekilde de kiraladığımız oldu.Kiracı varken aidatları kiracı,boşken biz ödedik.Şimdi sorum şu daire boşken kullanmadığım asansörün ve ısınma yakacak parasını aidat adı altında ödemekle yükümlümüyüm, ödemezsem eğer ne olur ? Teşekkürler

Dipnot: Aidat ücreti 210 TL
E
5 yıl
15000 TL ye kadar başlangıç ve şoförlüğü öğrenmek için araba?
Merehaba,başlıkta belirttiğim gibi 15000 TL'lik bir bütçem var,başlangıç olarak az yakan bana sorun çıkarmayacak bir araba istiyorum. Aklımda Tata indica var tata olduğu için olumsuz yorumlar çok ama ilk arabam olacağı ve şoförlüğü öğreneceğim için o modelli ve özellikleri olan başka ucuz arabada bulmak zor,kafalar karışık tavsiyelerinize açığım
E
6 yıl
KPSS Malzeme Mühendisi olarak atanmak?
Arkadaşlar merhaba,
şu sıralar aktif iş arayışındayım fakat nereye gitsem olumsuz oluyor bende KPSS'yi düşünmeye başladım.Acaba Malzeme Müh. olarak atanma şansım nedir? kaç puanla atanırım? nasıl çalışmam gerek vs ? tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum teşekkürler.
E
7 yıl
Sandığına el konulan ayakkabı boyacısı isyan etti! \"10 liraya 2 talebe okutulur mu?\"
http://hry.yt/NVyO5

Şöyle bir video var,Sakarya'da boyacılık yapan amcamıza zabıta müdürü gelip boya sandığını alıyor ve tartaklıyor.Vergi Levhasız dükkan açan Suriyelilere niye uğramaz bu zabıta müdürleri mesela?
E
8 yıl
Akvaryum yardım
Arkadaşlar merhaba,
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Üstteki balığım akvaryumda sürekli diğer balıkları kovalıyor.Ama özellikle alttaki resimdeki balığı kovalıyor,alttaki resimdeki balığım erkektir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Acaba sorun ne olabilir? teşekkürler
E
8 yıl
Fire Mage dps sorunu
Arkadaşlar merhaba,
Genel olarak dungeon ve raidlerde dps sorunu yaşıyorum.Farklı talentler ve farklı rotasyonlar denedim ama nafile,tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Raksat/simple
E
8 yıl
Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR anısına
Videoyu izlemek için tıklayınız


Türk’ün Basat gibi çıkar aslanı,
Nicedir #ÖmerHalisdemir gibi kahramanı.

Allah şehitlerimize rahmet eylesin.
E
8 yıl
CNN Türk Yayını/Nurettin Veren
Arşivlik bir yayın oluyor,anlattığına göre bu lanet Feto kendini Allah ile peygamber arasındaki bir mevkide görüyormuş kutbul aktab sanırım ismi...
Şu an izlediğim kadarıyla dün ve bugünkü cnn yayınlarından anladığım kadarıyla ülkenin 40 senelik yakın tarihi çöp olmuş bildiğin...
E
9 yıl
Kombi tavsiyesi
Merhabalar,
70 metrekarelik evimize kombi almayı düşünüyoruz.Evimiz ara kattadır.Camlar PVC çift cam ama binada ısı izolasyonu yok.Orta mertebede güneş alıyor.Pek bir fikrim olmadığından marka tavsiyelerinize açığım arkadalar.Ayrıca hermetik mi yoğuşmalı kombimi daha mantıklı olur ?
E
10 yıl
Saat kordonu bileğime büyük geldi??
Arkadaşlar merhaba,internetten bir saat sipariş verdim elime ulaştı fakat bileğime oldukça büyük geldi.Sorum şu bu saatin kordonunu küçültme imkanımız var mı?

Dipnot:Saatin kordonu silikon kelepçe kilit var
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.