L

Binbaşı
03 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
105 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
4 yıl
Millenicom Beni Ortada İnternetsiz Bıraktı -Yardıma ihtiyacım var-
Arkadaşlar 17 Mart tarihinde TURKNET den MILLENICOM'a geçiş yaptım ne yazıkki. İLk 2 ay interneti sorunsuz bir şekilde kullandım daha sonrasında ilk olarak geçen hafta internetim kesildi,millenicom u aradım ve telefon hattı ile ilgili bir sıkıntı olduğunu halledeceklerini söylediler ve tarafıma bilgi vereceklerini söylediler.Tarafıma bilgi gelmedi ancak 2 saat sonra internet geldi bende sorun halloldu diye düşündüm.ANcak Asıl sıkıntı bugün ortaya çıktı,tekrar internetim gitti ve millenicom u aradım yine aynı şekilde telefon ile ilgili sıkıntı var dendi ve bu sefer geri dönüş sağlandı ve turknet den geçerken telefon numaramın geçmediğini turknet de kaldığını turknet in telefon numarasını vermediğini,yeni port da olmadığını ve bana artık internet veremeyeceğini iptal etmemi söyledi.
TUrknet i aradım ve telefon numarası sizde kalmış size geri dönmek istiyorum dedim,onlarda telefon numarasının havuzda olduğunu ayrıca 90 gün geçmeden geçiş yapamayacağımı söyledi,Ayrıca yeni portta yokmuş,şu an istesemde geçemiyorum. Bulunduğum bölge sıkıntılı bu telefon numarasını alana kadar göbeğim çatlamıştı ve şimdi millenicom yüzünden telefon hakkımı kaybediyorum.

Millenicom beni internetsiz bıraktı ve kardeşim öğretmen,bu süreçte online ders vermesi gerekiyor,ne yapacağımı bilmiyorum. Bana Yardımcı olabilecek bir yetkili yada tavsiyesi olacak biri varmıdır ? Şu Mübarek günde yardımcı olursa birisi çok sevinirim.
HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR.
L
5 yıl
Millenicom Netflix Sorunu
12 gün önce millenicom a geçtim (eski sağlayıcım türknet ) Sağlayıcı değiştirme sebebim akşam saatlerinde türknet de ping değerim yükseliyordu.Millenicom a geçtiğimden bu yana değerlerim daha iyi ancak türknet De iken yaşamadığım sıkıntılar yaşamaya başladım.
Bazı site ve servisler çok yavaş.Bunlardan biri de netflix ,zaman zaman içeriklerin afişlerini dahi yüklemiyor hız testi yaptığımda 30 mbit görsem de bu sıkıntıyı yaşıyorum. Sanırım netflix e kısıtlama uygulanıyor , örneğin pazar şu saat itibariyle netflix yine çok kötü. Mobilden girdiğimde ise yağ gibi akıyor.
12 günde birden fazla arıza kaydı açmama rağmen sorunuma çözüm bulamadım , artık 90 gün dolmasını bekliyorum ve sonrasında başka sağlayıcıya geçeceğim.

Sizde durum nasıl ? Özellikle bu sabah itibariyle , sizde de sıkıntı var mı ?

İyi pazarlar herkese..
L
7 yıl
Üstatlardan Fikir Ve Tavsiye Bekliyorum
Selamlar,

Öncelikle Tavsiyeler Başlıklı Bir Alt Forum Arayıp Bulamadığım İçin Buraya Açtım,Yanlış Yere Açılmış İse Kusura Bakmayın.Uzun Süredir Forum Ve Elektronik Sektöründen Özel Hayatımdaki Problemler Sebebiyle Uzak Kalmıştım Ama Her Elektronik Sevdalısında O İçte Olan Kaşınma Ve Dürtüler Başladı Yine Bu Dönem. Kısaca Özetlersem ;

Uzun Yıllar Sony Center'da Çalıştım. Başta TV Olmak Üzere Görüntü Sistemleri Ve Oyun Konsollarına Çok Merak Duyuyorum.Hi-fi Ve Ses O Kadar İlgimi Çekmiyordu.Ancak Son Dönemde Bu Alanada Merak Duymaya Başladım. Elimde Yıllar Önce ALdığım Quadral Quintas 500 Set ( Center Hariç ) Ve Wharfadele Diamond 8.4 set Ve Quadral AKtif Subwoofer Var. AMfi Olarak Onkyo Sr608 Kullanıyorum ,Bana Yeterli Geliyordu Ve Ses Kalitesinden Memnundum.AMfiyi Sattım.

Hoparlörleri Değiştirmek İstiyorum Ancak Sıra Sıra Yapabilirim Bütçem Dolayısıyla.Sizce En Zayıf Halka Hangisi Nereden Başlayayım ? Beni En Çok Rahatsız Eden Wharfadale Center Oradan Başlamayı Düşünüyorum. Mevcut Odamda ( Küçük Bir Oda ) 7.1 Veya Dolby Atmos 5.1.2 Dizilimi Yapabilirim.

Biraz Okuduğum Kadarıyla.Kimi Dolby Atmos Hoparlörlerin Pazarlama Hİlesi Olduğunu Söylemiş,Eski Kaliteli Bir Hoparlör Varsa Atmos Speaker Olarak Kullanılabileceği İddia Etmiş,Kimiside Tam AKsini Söylemiş.

Elimdeki 2x Qadral QUantis 100 Boohshelf Hoparlörleri Front'ların Üstünde Dolby Atmos İçin Kullanabilir miyim ? Tavana In Ceiling Olarak Asabilme İmkanım Yok Şu An İçin.

Bendeki Hoparlörler Güncel Modellere Göre Nasıldır ? Düşük Fİyatlı Alacağım Bir Ürün Bendekilerden Daha İyi Olur mu , Yada Üst Segment Alana Kadar Kullanmaya Devam mı Etmeliyim ? Böyle Bir Durumda, Wharfadale - Quadral Arasında Hangi Takımı Front , Hangi Takımı Surround Olarak Tavsiye Edersiniz ?

Gelecek Fikirler Benim İçin Ve Benim Durumundaki Başlangıç Seviyesindekiler İçin Çok Yararlı Olacaktır.
İyi Forumlar Herkese.
L
11 yıl
Sony 46W905 Ve 40W905 Modellerinde 500 TL İndirim!
Arkadaşlar Merhaba,

Sony Center'da Çalışıyorum Ve Başlıktaki İki Model İçin Bir Süre İçin 500 TL İndirim Var.Fiyatlar GÜncel Şu Şekildedir;
46W905 : 3999 TL
40W905 : 2999 TL

Daha Çok Forum Arkadaşımıza Ulaşsın Dİye Buraya AÇıyorum İlanı,TÜm Sony Centar'lar Uygulamıyor Ancak Bursa ANatolium Olarak Biz Uyguluyoruz.İstanbulda'da Uygulayan Yerler Olabilir.Düşünenler Kaçırmasın Derim.Bursadan Ve Havale İle Almak İsteyen Arkadaşlar Olursa Bana Cep Telefonumdan Ulaşabilirler...Selamlar...
L
12 yıl
Sony Vaio Modellerinde %20 İndirim(2-3 Haziran)
Arkadaşlar Hafta sonuna özel Sony Centerlarda Sony Vaio modellerinde başlıkta belirttiğim gibi %20 oranında indirim var.İlgilenenler bulundakları yerlerdeki Sony Center lara bakabilirler.Bursa daki arkadaşları ise çalıştığım Anatolium Sony Center'a bekliyorum,selamlar...
L
12 yıl
2012 Sony Hx850 Ana Konusu(İNCELEME EKLENDİ)
Arkadaşlar uzun süren tv araştırma maratonum sonucunda Sony 55hx850 model tv yi bugün sipariş ettim.Bu araştırmalar sonucu kuro da dahil olmak üzere birçok tv yi inceledim,gözlemledim ve gerek yurt içi gerek yurt dışı birçok forum sitesinden yorumları okudum.En sonunda Sony de karar kıldım.Hx920 hayalim olmasına rağmen fiyattan dolayı eledim ve ona benzer fiyat performans oranı çok iyi olan nx720 de karar kıldım.

Geçen hafta da az daha alıyordum ancak problem çıktı ve vazgeçtim.Ve bugün hx850 model tv yi canlı görmeden satın aldım.Daha önce canlı görmeden tv alacaksın deseler gülerdim sanırım ancak bugün bu noktadayım Açıkçası şu ana kadar gelen incelemeler ve yorumlara güvenerek ve en kötü ihtimal 3D si iyi olan bir nx720 performansı olur diyerek artık sıkıldığım bu işi noktaladım.Bunda yeni gelen ürün gamındaki en yüksek özellikli tv'nin çıkış fiyatı olarak iyi diyebileceğim bir rakama satılmasıda etkili oldu.Zaten asıl maddi olarak bana en uygun model hx820 idi ancak Sony Eurasia'nın bu tv nin 55" versiyonunu getirmemesi yüzünden alamıyordum(İB den içime sinmedi)Nx720 de beğendiğim ancak 100 hz panel olması sebebiyle biraz düşündüğüm bir modeldi.Ve sonunda hx820 nin yeni versiyonunu almış oldum.Evet kısmetse tv yarın kurulacak ve yarınki maçı inşallah bu tv den izleyeceğim bir aksilik olmazsa.Ürün geldikten sonra burada yorumlarımı ve resimlerimi de paylaşacağım Allahın izniyle.Zamanla kullanıcı arkadaşların sayısıda arttıkça burada fikir,görüş alışverişi yaparız umarım...Allah herkesin gönlündeki paneli nasip etsin ...Selamlar...


İNCELEME


Evet arkadaşlar biraz geç oldu ancak söz verdiğim incelemeyi ilk izin günümde yayınlıyorum.İncelemeyi elimden geldiğince objektif bir şekilde yapmaya çalışacağım.

55HX850

İLK OLARAK...
Ürün ilk geldiğinde kurulduktan sonra boyutunda 42" den sonra boyutun çok büyük gelmesinden ötürü ilk anda biraz afallıyor insan.Servis gittikten sonra aldım kumandayı elime ve ayarları biraz kurcaladıktan sonra gözde alıştı ve Sd yayınlardaki başarısını boyutuda göz önüne alınca fark ettim.Şunu söyleyebilirim ki scene modları ayarlardan pek fazla anlamayan veya kurcalamayı pek sevmeyen kişiler için oldukça işe yarayabilir.
İçerisinde birçok sahne seçimini barındıran bu seçenekte oyun,film,sinema,müzik,grafik,animasyon.. gibi başlıklar bulunmakta ve yaptığınız seçime göre hem resim hemde ses ayarları değişmekte.Örneğin ilk gün basket maçına denk geldiğimde spor sahne seçimine aldım ve ses spikerin anlatımını daha iyi duyabileceğim bir hale geldi.

SES

Arkadaşlar ürünün yanında bildiğiniz gibi stand ücretsiz olarak gelmekte.Stand görüntüsünün yanında,üzerindeki hoporlorler ile birlikte ses kalitesini arttırmak için tasarlanmış.Ancak ben yerim müsait olmadığı için stand üstüne kuramadım tv yi.Televizyonun dahili hoporlorlerine gelirsek ne yazıkki vasat bir ses kalitesi var.Burada şu ayrımı yapmak istiyorum bazı arkadaşlar yüksek ses ile kaliteli sesi karıştırabiliyorlar.Tv oldukça yüksek ses verebiliyor ancak ses kulakları tırmalıyor,yanlış anlaşılmasın ses konusunda büyük beklentileri olmayan standart kullanıcılar problem yaşamazlar ancak benim gibi sinema sistemi sahibi kaliteye önem vere kişiler sesten pek memnun kalmayacaklardır.Şunu söyleyebilirim benim diğer televizyonum Philips 42PFL9603 ses konusunda daha iyiydi...

TASARIM

Bilindiği üzre Sony daha önceleri pek önem vermediği dış görünüş konusunda son senelerde rakip firmaların bu konuda epey bir fark atması üzerine mecburen bir atak yapmıştı.Bu sene son iki senedir olduğu gibi monolithic dizayn ve gorilla glass üzerinden gidiyor Sony.Ve bu sene geçen seneye göre daha da incelen çerçeve kalınlığı ve köşelere uygulanan metal renk bence Sony'nin en iyi görünen tvlerinden birinin ortaya çıkmasına sebep olmuş.Özellikle gündüzleri siyahların zaten ince olan çerçevelerle birleşmesi üzerine çerçevesiz bir panel görünümü alıyor.Ayrıca Tv kapalı olduğu zamanlarda bile 55" boyutu ve simsiyah rengi ile çok asil duruyor.
Girişler standart olarak alt ve yanlara dağıtılmış.Artı olarak yandaki girişler panelin bitimine çok yakın yapılmamış ve kablolar dışarı doğru taşmıyor.Bu konuda eksi olarak gördüğüm şey ise hep istediğim ve çok güzel durduğunu düşündüğüm ışıklı Sony logosunun bu seneki panellerde olmaması.Muhtemelen fiyat düşürme politikasının bir parçası olan bu eksiltme beni hayal kırıklığına uğrattı,çünkü internette baktığım tüm gece resimlerinde oradaki Sony yazısı çok hoşuma gidiyordu.Bunun dışında genel görünüm olarak özellikle bu modelin Samsung'un neredeyse çerçevesiz modelleriyle kafa kafaya yarışabileceğini söyleyebilirim.

SD

Girişte anlattığım gibi ilk olarak özellikle 55" den daha küçük bir boyuttan geliyorsanız gözünüz alışana kadar SD yayınlarda problem yaşayabilirsiniz.Sadece bu model için değil tüm 55" modellerde SD yayın için belli bir mesafeden izlemeniz gerekiyor.Ben şu anda yaklaşık 4 metreden SD yayınlardan keyif aldığımı söyleyebilirim.Sd yayınları bu konudaki başarısıyla ünlü Philips 9603 ile kıyaslarsam boyutu göz önüne aldığımızda bu konuda hx850 nin daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.Sd yayınlarda kullandığım cihaz Digiturk'ün Humax cihazı(9503) gerçekten bu modelin diğer vestel cihazlara göre daha iyi görüntü kalitesi sunduğunu söyleyebilirim.X-reality pro gerçekten iyi iş başarıyor ve sd yayınlarda bile keskin bir görüntü sunabiliyor.Özellikle belirtildiği gibi youtube dan kalitesi çok iyi olmayan videolarda bile biraz düzeltme yapabiliyor.Burada değinmek istediğim bir konu var resim seçeneklerinde gerçeklik yaratma adında bir özellik var ve detay seviyesini sd yayınlarda bile çok iyi boyuta getiriyor herhangi rahatsız edici bir bozulma yaratmadan.

Tabi SD bildiğiniz gibi sadece uydu veya digiturkden ibaret değil.Wii oyun konsolumu ilk önce onkyo amfi cihazım üzerinden bağladım ve görüntüyü 1080p upscale yaptım.Sonuç tatmin ediciydi.Hx850'nin özellikleri arasında taşınabilir sd oyun konsollarını tam ekran ve hd kalitesinde oynayabileceğimize dair birşeyler okumuştum. Daha sonra wii oyun konsolumu direk component üzerinden bağladım.Görüntü modları seçeneklerine Fine.... gibi bir seçenek geldi ve onu seçtiğimde 480p'lik oyunu tam ekran ve amfi deki bağlantıdan daha iyi bir kalitede görüntüledi.Yine burada da ayarlardan gerçeklik yaratmayı açtım(%20 lerde) ve yine keskin bir görüntü elde ettim.
Eksi olarak bu konuda söyleyebileceğim görüntü kalitesi düşük kanallarda özellikle siyah arka planlarda noise effect dediğimiz şekilde bozulmalar olabiliyor.Piksellenme şeklindeki bu bozulmalar mesafeyi arttırınca kayboluyor,4 metre mesafe SD yayınlarda biraz yakın kalıyor sanırım.

HD

Bu cihazlardaki asıl olay HD yayına geldiğimizde ise HX850 asıl gücünü gösteriyor.Filmlerde ve oyunlarda Sony almamdaki en büyük sebeplerden biri olan keskin,net ve harika detaylar ve çok iyi bir siyah kalitesi sunuyor.2011 cihazlarda da gözlemlediğim gorilla glass ın(opti contrast panelin) görüntüye kattığı bir derinlik var.Hx850 de de durum aynı,özellikle bluray filmlerde sanki 3D gibi derinlik hissi var.Kısacası bu cihaz sağlam bir içerikle beslenmeyi hak ediyor.
Oyunlarda oyun modunu seçip Led Dynamic Control'ü standart şekilde oynadım ve herhangi ciddi derecede oyunu etkileyecek bir lag hissetmedim.Ancak şunu fark ettim Oyun modun da Led Dynamic Control ü standart yapsanız da genel moddaki gibi çalışmıyor.Belki de sadece oyun modunda neden aktif olmuyor eleştirilerinin önüne geçmek için sadece temsili olarak oraya konmuş olabilir.Çünkü genel modda aynı ayarlarda ve led dynamic control açıkken denediğimde lag artıyor ve oyun modda siyahların genel moddaki gibi olmadığını görebiliyorsunuz.


3D

Açıkçası fazla deneme şansım olmadı ancak şunu söyleyebilirim mağazalarda izlediğim LX900 ve nx720 de veya bazı başka panellerde hemen baş ağrısı oluşurken hx850 yaptığım denemelerde onlar kadar rahatsızlık vermedi.Ancak izlediğim sbs videolarda arkadaşımda izlediğim pasip philips kadar da beğenmedim açıkçası.Bu yorumum derinlik açısındandı yalnız şu da var,bir gün Nat. Geo kanalında denk geldiğim bir 3D videoda kalite olarak çok iyiydi ve derinlik hisside güzeldi.
Ayrıca tv'nin içinde bir video var çok kısa.Sadece bir sahnede kamera ile soldan sağa doğru yapılmış bir çekim ancak kalite olarak çok iyi.Avforums incelemesinde hx850 için SBS performansı için iyi demişler,bunun yanında sequental 3D için harika demişler.Kısacası gerçek bir bluray 3D film ile denemek lazım diye düşünüyorum.Denediğim zama düşüncelerimi yazarım.

Tabi hiçbir şey kusursuz değildir.Bu televizyonun da eksileri var.İlk olarak renk dağılımı için mükemmel diyemeyeceğim,daha renk değerlerini tam kurcalayamadım ancak plazmalar ve ips panelli modeller bu konuda biraz daha iyiler.Renkli içeriklerde izleme açısı iyi diyebilirim(renkler çok fazla bozulmuyor) hatta bu konuda dükkanda gözlemlediğim kadarıyla hx920 den çok daha iyi ancak siyahlar açıya bağlı olarak çok çabuk grileşiyor ve kenarlardaki led süzmelerini görmeye başlıyorsunuz.
Açıkçası özellikle geceleri tam keyif alabilmek için tam tv nin karşısında oturmak gerekiyor.Benim modelimde herhangi bir ışık sızması yok ancak geceleri özellikle siyah fonda beyaz bir resim olduğunda(örneğin film sonu yazıları) siyahlar biraz zayıflıyor.Yinede edge led bir tv olduğunu göz önüne aldığımızda iyi bir performans gösterdiğini söyleyebiliriz.Belki biraz daha led sayısı fazla olsaydı,daha iyi bir performans elde edebilirdik.
Beni en çok sıkan yönü ise motion konusunda oldu.Mağazalarda denediğim Nx720 de en iyi sonucu motionflownet ve net plus verirken hx850 de net ve net plus aynı şekilde işlemiyor.Yaptığım denemeler sonrasında en iyi sonucu motionflow:Standart ve film modu:Otomatik 1 şeklindeyken elde ettim.Yumuşak mod aslında kamera hareketlerinde çok daha iyi ancak anlam veremediğim biçimde görüntülerde artefact yaratıyor.Net ve net plus dediğim gibi hx850 de çok verimli değil ve impulse adında yeni ekledikleri seçenekte ne işe yarar anlam veremedim.Seçtiğinizde görüntü düşük hz li monitorler gibi titriyor.
Ancak motion konusunda biraz rahatsızlık yaşıyorum.Şöyleki kamera hareketlerinde ve filmlerde insanların hareketlerinde artefact lar görüyorum.Bunların çoğunu ev halkı ve arkadaşlarım fark etmesede beni rahatsız ediyor.Şu da var yeni işe başladığım Sony Center da özellikle belirlediğim sahneleri hx920 de denedim ve onda da aynı sonucu aldım yani hx850 ile ilgili kronik bir sorun değil bu.Ayrıca film kalitesi arttıkça sıkıntı ortadan kalkıyor veya azalıyor.
Mağazada 65hx920 46h920 ve 55hx850 yan yana duruyor,onları da uzun bir süre inceledim ve şu sonuca vardım;Ekran boyutu büyüdükçe bu sıkıntılar artıyor veya daha fazla göze batıyor.Aynı içerikle 65hx920 55hx850 ye göre bu konuda daha fazla bozulma gösterirken 46hx920 daha az gösteriyordu her ikisine göre.Sonuç olarak başka marka ve modelleri de inceledim bu boyutlarda onlar çok daha fazla sıkıntılıydı.Sony motion konusunda en başarılı firmalardan biri bunu birçok uzman incelemerinde okuyoruz.Sadece bu ebatlarda panel aldığımızda sanırım biraz da gözümüzün alışması gerekiyor.

Mağazada yaptığım hx920 hx850 kıyaslamalarında(şu an için sadece digi nat geo hd yayınında) hx850 ün hx920 ile aynı kalitede görüntü sunduğunu hatta parlaklık ve gölge detayı olarak daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Hx920 nin farkı karanlık bir ortamda ortaya çıkabilir.Fİyat faktörü göz önüne alındığında bir çok kişi hx850 yi gönül rahatlığıyla seçebilir.Özellikle vatan bilgisayarın verdiği fiyat göz önüne alındığında 55" bir tv için tüm zamanların en iyi fiyat-performans oranı veren tv lerinden biri diyebilirim.


Panelimde geldiğinde hiç ölü piksel yoktu.1 hafta içinde 2 tane oldu ve şu anda 3'e ulaşmış durumdalar.Servisi aradım gelip alıp burada incelememiz lazım dediler.Verirsem muhtemelen değişim olabilir ancak kararsızım.Oturma mesafemden hiçbiri görünmüyor sadece 1-2 metre mesafesine geldiğinde belli oluyor.Panelimin homojenitesi çok iyi olduğu için servise vermedim şu ana kadar.Gelen panelde ölü piksel olmaz ışık sızdırması olur ki asıl can sıkıcı sorun bu olur.Muhtemelen bu panel ile devam edeceğim.Ölü piksel anlatıldığı kadar büyük bir sorun değil hatta izleme mesafesinden sorun bile değil.Sadece yakına girdiğimizde görülen bir nokta için çok da strese gerek yok bence.Rahat biri değilim tam tersine çok detaycı biriyimdir ancak dediğim gibi 4 metre mesafeden 55" de bile görmek mümkün değil,tabi kartal gözünüz yoksa...
Genel olarak ele aldığımız panelde memnunum,piyasada alınabilecek en kaliteli panellerden biri ve fiyatı da kaliteye göre çok ucuz sayılabilir(480 gibi rakamlar)Klasil olarak artı eksi tablosu yaparsak.

Artılar
+Sd içeriklerdeki(uydu,oyun) başarısı
+X-reality pro gerçekten görevini iyi yapıyor
+Özellikle hd yayınlarda olmak üzere keskin,net,yüksek detaylı resimler
+Menuler ve içerik
+Gölge detayları
+Sİyah Seviyesi
+Tasarım

Eksiler

-Pencere varsa parlama yapıyor
-Renk dağılımı beklentimin altında
-Ses kalitesi
-Yukarıda bahsettiğim motion konusu
-Açıya bağlı siyah seviyesinin düşmesi

Arkadaşlar gözlemlerimi aklıma geldiği kadarıyla ve objektif bir şekilde yazdım.Neredeyse 1 ay olucak ancak gerek daha önce yazdığım hesapta olmayan sağlık problemleri gerekse de işe başlamam sebebiyle çok fazla tv ile vakit geçiremedim.Ancak şunu söyleyebilirim ki gerçekten yeni tv alıcak arkadaşlar hx850 yi görmeden karar vermesinler.Benim gibi bütçesi hx920 ye yetmeyen arkadaşlar da hx920 ye göre artı yönleri olan bu cihazı gönül rahatlığıyla alabilirler.


RESİMLER


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
L
13 yıl
Eldeki Ürünlerle En iyi 7.1 için Yardım Lütfen
Arkadaşlar merhaba onkyo sr608 av receiverım var ve elimde şu hoporlorler bulunmankta.

Quadral Quintas 500 7.1 set

Wharfedale 8.3 (İki kule Hoporlor)

Wharfedale Diamond 8.4 (İki Kule Hoporlor)

Wharfadale Diamond 8 Center


Bu elimdekilerle 7.1 sistemi en iyi şekilde nasıl oluşturabilirim.Hangilerini kullanmamı tavsiye edersiniz ? Kendi sistemimi kurduktan sonra artanları elimden çıkarıcam.Kullanım amacım oyun,müzik,film eşit ağırlıkta.Ve belirtmek gerekirse tiz seslerden daha çok hoşlanıyorum.Fikirlerinizi bekliyorum,saygılar...
L
13 yıl
Xbox live Ve Paypal Sorunu
Arkadaşlar selamlar,

01.11.2011 tarihinde Xbox.com dan 1000 points satın aldım paypal kullanarak.Tabi bu işlem için paypal profilimi kaydettim siteye.DÜn akşam baktığımda paypal da 36 sterlin'lik bir ödeme gördüm 12.11.2011 tarihinde yapılmış,alıcı kısmında Microsoft yazan.

Hemen profilimi açıp baktım ve xbox live gold üyeliğim 2013 e kadar uzatılmış,daha sonra incelediğimde renew seçeneğinin on olduğunu gördüm.Normalde xbox üyeliğimi zaten daha yeni almıştım,1-2 ay önce.Şimdi akılma takılan soru renew açık olsa dahi bitmesine bu kadar zaman varken kendisi otomatik almış olabilir mi ?

Bunun dışında birde kardeşim geçenlerde yanlışlıkla birşeye confirm dediğini söylüyor,xbox live menusünde ancak sadece bir tek confirm ile hemen üyelik satın almış olabilir mi ? Ödeme ekranı falan çıkması gerekmez mi ? 2013 e kadar kim öle kim kala içime oturdu bu para.PAypal üzerinden birşey yapabilirmiyim bu konuda itiraz gibi...

Yada kardeşim aldıysa bile en azından microsoft points'e çevirme imkanım olabilir mi ? Bu konuda birşeyler yazarsanız sevinirim,saygılar...


Son olarak bazı şeyler cancel yaptım ve xbox.com dan paypal ile ilgili bir sayfaya girdiğimde şu bilgileri gördüm,iptal edilmiş olabilir mi aldığım üyelik ?

"Your services
Service name Status
Gold Family – 12+2 Months Enabled
Prepaid 12+1M Xbox LIVE Gold Canceled
Gold – 1 Month FREE Trial Canceled
"
L
14 yıl
Pioneer Dvd Düşük Hız
Arkadaşlar pioneer DVR S19LBK model yazıcım var.Elimde ps2 ve gamecube oyun iso ları var ve bunları 2x olmadı maksimum 4x de yazmam gerekiyor.Ancak ürünün kutusuna baktım ve minimum 6x yazabildiğini belirtmişler.Acaba bir şekilde bu yazıcıda 2 veya 4x hızında yazmam mümkünmüdür ? Saygılar...
L
14 yıl
Ati 5770 ve lcd tv sorunu
Arkadaşlar His 5770 ekran kartım ile yaşadığım bir sorunum var.Bu sorunum bir süredi vardı aslında.Şöyleki bilgisayarım dvi ile monitore hdmi ile de onkyo receiver a bağlı.Receiver dan da Philips lcd tv ye hdmi ile görüntü aktarıyorum.Son çıkan driver ları yükledğimde şöyle bir sorunla karşılaşıyordum:Görüntü ayarlarını klon yaptığım halde lcd yi kapattığımda monitordeki görüntü de gidiyordu,lcd yi açtığımda veya amfiyi kapattığımda görüntü tekrar geliyordu monitore.

Bu sorunu his digital in kendi sitesinden ilk yayımladıkları sürücüyü yükleyerek çözmüştüm,ne hikmetse o driver da yapmıyordu bu sorunu.Ancak ne olduysa bu akşam aynı sorun geri geldi ve tüm versiyonları denediğim halde çözüm bulamadım.Onkyo için editlenmiş görüntü driverlarını tanıtsam da şu an lcd kapalıyken monitorden görüntü alamıyorum,yada amfiyide kapamam gerekiyor.Ancak müzik dinledğim için lcd yi açmadan amfiyi açmam gerekiyor.Bu konuda fikri olan var mı acaba ?Bir de ekleme yapayım,bilgisayarımda çift işletim sistemi var ve Xp de bir sorun yok,yani sorun windows 7 ile alakalı.Çok ilginç normalde eski sistemde sorun olur 7 de olmaz ancak bende durum tam tersi...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.