T

Çavuş
25 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
asus H97M-PLUS için M2 Tavsiye
Merhabalar arkadaşlar..
anakartım asus h97m-plus. buna uyumlu 240gb lık orta yollu bir m2 hdd tavsiyesi alabilir miyim lütfen. hangiler uyumlu hangileri değil bilmediğim için araştıramadım. anakartın sayfasında pcıe 2.0 yazıyor ama m2 lerin nerdeyse hepsi pcie 3.0 acaba onlar da uyum sağlar mı anakartım da ? Marka model önerilerinize ihtiyacım var. teşekkür ederim..
T
5 yıl
shell yakıt sorunu
merhaba arkadaşlar.. bir kaç hafta önce aracımda siyah duman atma başladı diye konu açmıştım. uzun araştırmalar sonucu shellden yakıt almaya başladıktan sonra duman attığını farkettik. ben aracı yeni aldım ve aldıktan sonra shell en iyisi yakıtı ordan al dediler. oradan 3 depo yakıt aldım ve 2. depoden sonra siyah duman atmaya başladı araba. 2bin devir ve üzerindeyken ani gazlanmalarda atıyor. bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ?
T
5 yıl
C max 2004 ghia enjektör şakırdaması
merhaba arkadaşlar. aracı sanayide bir ustaya gösterdim. rölantide sanki fazla titremem var gibi geldi bana ama bu normaldir dedi usta. ancak enjektörlerinde şakırdama var bakıma sokmak gerekebilir dedi. ama ben aracımın 215bin km olmasına rağmen motor performansından çok memnunum. Ustayı tanımadığım ve hassas bir malzeme olduğu için baktırmadım. Samsunda yaşıyorum buralarda sağlam tanıdığı usta olan var mı ? sizce baktırmalımıyım ? ne kadar ortalama masraf çıkartır?
Not: arac kalkışlarında gaza fazla basıldığında siyah duman atıyor egzoz. bu normal midir? karbon temizleme önerir misiniz?
şimdiden teşekkürler..
T
6 yıl
Resimlerin üzerine toplu numaralandırma
merhaba arkadaşlar..
elimde yaklaşık 1600 fotoğraf var. ben bu fotoğrafların üzerine sırayla numaralandırma yerleştirmek istiyorum. Bakın yanlış anlaşılmasın. fotoğrafların isimlerini değiştirmek değil, bizzat içine üzerine sırayla artan numara eklemek istiyorum. toplu olarak bunu yaptırabileceğim bir program var mıdır? değerli yardımlarınızı bekliyorum.. selamlar..
T
7 yıl
MS 7641 yerine anakart önerisi 760gm
Merhaba arkadaşlar. Anakartım yandı maalesef. Ben de aynısını almak yerine aynı boyutlarda bir anakart arıyorum. Ekstra olarak USB 3.0 ve 1600 MHz RAM destekli olmasını istiyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

AMD FX4320
Ekran kartı GTX 550
RAM 4 GB 1600 MHz HyperX
Kasa ufak ATX Zalman
Power 500 Watt
Şimdiden teşekkürler.
T
8 yıl
PS3 Pes 2015-2016 kasma sorunu
Merhaba arkadaşlar. Fotumda baktım ama çok eski bir kaç konu buldum tam olarak yanıt alamadım sorunuma o yuzden bu başlığı açıyorum..

Ben yeni konsol kullanmaya başladım ve PS3 aldım ikinci el kırılmamış.. orjinal pes 15 ve 16 hatta fifa 15 bile aldım..
sıkıntım şu. online haricinde normal oynarken ilk maçta sıkıntı olmuyor ancak sonraki maçlarda baya bir kasmaya başlıyor. tuşlar çok geç işliyor. sinir bozuyor. online oyunda ise daha ilk maçta o kadar çok kasıyor ki herhangi bir tuşa bastığım da nerdeyse bir iki saniye sonra algılıyor ve çok gol yiyorum kafayıda yiyorum. bu durum normal midir ? yani sırf online için aldığım konsolumdan vazmıgeçmem gerek ? lütfen konu hakkında aydınlatıcı bilgiler verebilecek arkadaşlar yanıtlasın.. şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.. selamlar..
T
10 yıl
getz elektrik tesisati sorunu
Merhaba arkadaslar. 2005 dizel getzimin sofor kapisinin esigindeki altindan kablolarin gectigi plastik parca sokulmustu. Bende gitti rastgele bi yerden vidalamaya calistim sabitlemek icin. Vidanin girdgi yerden azicik duman geldi. Kablolari kisa devre yaptim sanirim. O sirada radyo acikti araba calismiyordu radyo sustu birden. Daha calismiyor. Merkezi kilit sistemi yani kumandadan kapatma da calismaz oldu ve kontagi ilk cevirdigimde hiz ibresi direk 160 km ye cikip sonra 0 a dusuyor. Ama arac calisiyor ve farlarda calisiyor. Sizce sorun ne olabilir elektrik sisteminden hic anlamiyorum yardimci olabilecek varmi acaba.. Simdiden tesekkurler
T
10 yıl
hyundai getz dizel. titreme yapma
Merhaba arkadaslar. Bende dizel bir gtZ var. Aracta her zaman olmayan bir titreme var. Soyleki. Yaklasik 80 km ve uzerinde giderken belli bi sure sonra yavasta bir titreme basliyor gittikce artiyor.araci hemen saga cekip yavslamasam sanki dagilacak gobi oluyor. Ama tamamen durmuyorum hizi20 ye dusuruyorum ve. Tekrar hizlaniyorum gdiyor titreme. Bir suru ustaya goturdum hepsi ayri bisey dedi hepsini yaptrdm ama gitmedi. On takimlar arkalar bilyeler rotlar vs hepsi degisti. Turbo yenilendi. Akis metre yenilendi. Sanziman elden gecti. Arabanin gidiste ve cekiste hic bise yok. Sadece bunu bulamadik. Sizden yardim bekliyorum.Simdiden tesekkurler
T
13 yıl
DEAD ISLAND bi yerde takıldım.. lütfen yardım..
Arkadaşlar mrhb.. Ben oyunda sonlara yaklaştım 13. chapter dayım ancak takıldım kaldım orada bişey yapamıyorum.. bi görev veriyor bana haritadan bakıyorum daha açılmamış bölggede görünüyor oraya ulaşamıyorum.. resmini de ekledim lütfen bi bakın bitiren varsa yardımcı olsun lütfen kafayı yicem.. şimdiden çok teşekkürler.. zenci dövmeli bayan karakteriyim..
T
13 yıl
Dirt 3 oyunu kaldırılmıyor?
Merhaba arkadaslar.. ben geçenlerde dirt 3 ralli oyununu kurdum pc me.. sonra hata verdi yenden kurulması gerekir dedi.. bende program ekle kaldırdan denedm ama kaldıramadım sonra direk oyun klasörünü shift delete yaptm.. regedit ayarlarından da program ekle kaldır listesinden sildim.. asıl sorunuma gelince oyunu yenden kurmak istedigimde cd takıyorum insstall yerine uninstal/repeair seçenegi geliyor hep ve tıkladıgımda kaldırmaya ya da onarmaya çalışıyor sonra hata verip kaldırmıyo bi türlü :( bu oyun hala pcm de yuklu görünüyor.. ne yapmam lazım nasıl kurtulmam lazım lütfen yardım edin ... bi kaç uninstall programı denedim ama onlarin listesinde bile görünmüyor :(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.