A

Yüzbaşı
24 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
45000 tl bütçe için öneri
Arkadaşlar merhaba, maksimum bütçemiz 45000 tldir. Önceliğimiz otomatik benzin fakat manuel benzin/dizel de seçenekler arasından degerlendirilebilir. Nispeten dusuk km yapmis hb sinifinda olmasi ve en azindan güvenlik donanımları ortalamanin ustunde olmasi onemli benim için en önemli kriter diyebilirim. Bu doğrultuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Benzin otomatik olarak i20, yaris, ibiza, 208 gibi seçenekler var. Dizel manuelde kia rio, clio, fiesta. Arabalar hakkinda pek bir bilgim yok ilk arabam olacak. O yuzden kafam çok karıştı arastirma yaparken. Yardımlarınızi bekliyorum tercih konusunda.

Bir ekleme daha yapayim. Arac istnbulda ve genellikle sehir icinde kullanilacak. Yıllık 10bin km üstü yapacağımızı düşünmüyorum.
A
9 yıl
Meizu MX4 - HUAWEI G7 - ...?
Arkadaşlar bu aralar bi telefon almayı düşünüyorum bütçem 1000-1100 tl civarı. Bu aralıkta en çok tavsiye edilen iki telefon bu. Telefonda ağır oyunları oynamam. Benim için önemli olan ön/arka kamera kalitesi ve web browser performansı (özellikle video izleme konusu). Ayruca tabi bir de batarya yoğun kullanımda 1 günü çıkarsın mümkünse. Bu kriterleri baz alarak hangi modeli tercih etmeliyim bu fiyat aralığında. Bunlar harici başka tavsiyelere de açığım yani sıfır veya ikinci el de olabilir farketmez.
A
9 yıl
netmaster cbw-383z4 ve zyxel vmg3312
Arkadaslar merhaba, baslikta belirttigim uydunetin verdigi netmaster ile ttnetten kalan zyxel modem arasinda router baglanti kurmaya calisiyorum. Fakat sorun şu ki zyxel wan ayarlarını otomatik olarak alamiyor sanirim. Her turlu yolu denedim. Uydunet forumunda anlatılanları defalarca yaptim. Bir turlu zyxelden bağlantı alamadım. Yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden teşekkürler.
A
10 yıl
Katı Meyve Sıkacağı Tavsiye
Merhaba, çok pahalı olmayacak ama orta halli iş görebilecek bir katı meyve sıkacağı alacağım. Birkaç model dikkatimi çekti kullanmış olanlardan yorumları alabilir miyim? Yada bunların dışında tavsiye edebileceğiniz başka modeller var ise her türlü öneriye açığım. Fiyat olarak da maksimum 150 lira ayırabilirim. Şimdiden teşekkürler

Gözüme çarpan ürünler
ARZUM AR180 MEYVİX 800W
Arçelik K-1579 800W
Arzum AR-155 Mela 700W
A
11 yıl
Laptop Dahili Mikrofonu devre dışı bırakmak
Arkadaşlar bilgisayardaki tümleşik mikrofon çevre seslerini çok fazla alıyor bu da özellikle görüntülü konuşma için sıkıntı çıkarıyordu. O yüzden mikrofonlu bir kulaklık aldım geçen gün. Ancak herhalükarda laptop ın bu dahili mikrofonundan kayıt alıyor yani ekstra bir mikrofonun olmasının hiçbir manası kalmıyor. Ses aygıtlarında harici bir mikrofon ayarı da göremedim. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
A
12 yıl
Vodka bozulur mu?
Arkadaşlar, geçen gün valizin içinde unuttuğum 1 şişe vodkayı buldum.Ağzı hiç açılmamış 1-1.5 aydır duruyor. Oda sıcaklığında olsa bozulmaz diyeceğim de valizin içi biraz fazla sıcaktır yani.Bir de yaz ayları olunca sıcaklık katlanıyor haliyle. Hazır bulmuşken içeyim diyorum da sakata gelmeyelim sonra..?
A
12 yıl
Çift hatlı telefon tavsiyesi [Acil]
Merhaba arkadaşlar, babam için bir telefon alacaktık. İstediğim özellikler çift hatlı olması ve nispeten uzun bekleme süresi.Şu andaki telefonu sabahtan akşama kadar anca dayanıyor. O yüzden "şarj durumu" telefonu alırken göz önünde bulundurduğumuz tek özellik diyebiliriz. Kamerası, işletim sistemi cartı curtu hiç önemli değil. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
A
14 yıl
20 ağustosa kadar 20 TL yükleyene 500dk Avea\u0027ya doğru hediye dk
Arkadaşlar az önce telefonuma sms geldi Aveadan;
"20 Ağustosa kadar tek seferde en az 20 TL yükleyin, 3 gün içinde hattınıza 30 gün boyunca Avea yönüne kullanabileceğiniz 500 dk yüklensin"

*yalnız şöyle bir durum var, bu kampanyadan yararlanmak için msj geldikten sonra mı yüklemek gerekiyordu, çünkü bugün saat 15.00 gibi 20 TL yüklemiştim, acaba faydalanabilecek miyim?
A
14 yıl
512kbit ve WOW?
arkadaşlar bir sorum olacaktı, evde uydunetin 512kbit lik neti var. bu hız wow oynamama yeter mi acaba?
A
14 yıl
NETTE ÇOCUK VAR MIŞ?
Arkadaşlar kyk devlet yurdunda kalıyorum ve mecburen yurdun internetini kullanıyorum. Ancak TTnetin bu nette çocuk var servisi yüzünden facebooka dahi giremiyorum. Bunun bir çözümü yok mudur? DNS değiştirme filan işe yaramıyor. Proxy değiştirme sitelerinin hiçbirine girmiyor. :( Yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.