B

Teğmen
23 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Skoda Fabia 2017
Merhabalar,

Bir arkadaşım 2017 Model Skoda Fabia manuel 1.0 Turbo satıyor. Araç 50 bin kmde. Style paket. İstediği fiyat 70 bin TL. 4 Adet kış lastiği hediye ediyor.

Sizce alınır mı ? Araçta çizik dahi yok. Değişeni boyası bulunmuyor.

Cevabınız için teşekkür ederim.
B
5 yıl
DELL VOSTRO 5471 İ5
B
5 yıl
4000 5000 TL Arası hafif Bilgisayar önerisi
Merhaba,

- Ansys Fluent gibi iterasyon gerektiren, kısaca işlemci gerektiren ( Hali hazırda z840 WS kullandığımdan çok fazla önemli değil)
- Oyun oynamaktan ziyade, pilin uzun, kolay taşınabilecek
- 14" ekran boyutuna sahip
- Doktora öğrencisi olduğumdan, minimum 4 sene kafamı ağrıtmayacak
- Gerektiğinde kodlama, tasarım programları (Solidworks vb.) gibi programları kullanabileceğim

Kısaca yukarıdaki kullanıcı tipine uygun bir laptop aramaktayım.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.
B
8 yıl
deneme
deneme




B
8 yıl
deneme
deneme
B
8 yıl
ösym sınav tariheri değişti
B
11 yıl
Iphone 5 IOS 6.1.2 Servis yok Problemi
Merhabalar, İphone 5 sahibiyim şuan 6.1.2. yüklü. Sabit olmadığım yani hareket halinde ev dışına çıktığım zamanlarda servis yok sorunu yaşıyorum. Cihazı Berlinden aldım, şuan polonyada bulunuyorum. Türkiyeye geldiğimde de aynı sorunla karşılaştım.Cihazda Jailbreak yok, itunes den geri yükleme yaptım fakat sorun halen devam ediyor. Bu sorunu yaşayan yada çözüm için fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
B
11 yıl
İpad Almalımıyım? tavsiyelere açığım.
Polonyada eramus öğrencisiyim.Dönerken almanyadan iphone 5 almayı düşünüyorum.Şuan Galaxy SII kullanıyorum ve asus ultrabook um var. Size göre İpad 4 (Retina) almam işime yararmı yoksa İphone 5 + Ultrabook ikilisi yeterlimidir? Kesinlikle şuyum var buyum var diyipte hava atan biri değilim, geri dönerken uygun fiyatlardan yararlanmayı düşünüyorum.
B
12 yıl
mobil internet paketi
iyi günler , seyahat durumum olduğundan dolayı 20 günlük internete ihtiyacım var modem alıp extra para vermek yerine genc tarifesiyle 1gb net almayı düşünüyorm telefonuma telefonumu wifi spot olarak kullanıcam fakat 1gb net paketi bittiğinde tekrar 1gb alabiliyormuyum 1 ay içerisinde?
B
12 yıl
Bilgisayar için mobil internet tavsiyesi
Merhabalar yaklaşık 1 1.5 ay kullanmak için mobil internet almaya niyetim var seyahat durumum olduğundan dolayı. Herhangi bir mobil modemim yok tarifeler hakkında bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok memnun kalırım şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.