K

Çavuş
12 Eylül 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
14 yıl
Kıbrıstan Alınma İphone
Arkadaşlar merhaba,bir arkdaşım kıbrıstan iphone getirdi.Ama daha pasaporta işletmedik.Pasaport bulana kadar.Şu anda içinde 3.0 yazılım yüklü ve 3G modelinden.Şimdi jailbreak yapmak istedim.Ama her türkiyeden alınmadıysan yapmayın çalışmaz hata verir tarzı ibarelerde bulunuyor.Bunu nasıl kırıcağım dair bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
K
14 yıl
Kamera ve Ekipman Tavsiyesi
Merhabalar.Derneğimiz için kamera ve ekipmanları almayı planlıyoruz.Bu ekipmanları röportaj ve söyleşilerde kulanıcaz.Bütçe olarak 4000 YTL ayırdık(daha alt limitlerde çıkarsak daha makbul olur) istediğimiz özellikler şunlar.Öncelikle güzel bir video çeken kamera,sesi lokal şekilde alacak harici bir mikrofon,akşam çekimler için sürekli ışık düşünüyoruz.

Ulaşmak istediğimiz olayda şu.İnternet tv kurmayı hedefliyoruz misafirlerimiz ve konuşmacıların görüntülerini profesyonel şekilde olmasa da ona yakın şekilde kaydetmek istiyoruz.Konuşmalar genelde akşam olduğu için sürekli bir ışığa ihtiyacımız var(fotoğrafçı olmamdan ötürü,spot ışıkların değerlerinin video kalitesine yetmediğini düşünüp daimi profesyonel sürekli bir ışık düşünmekteyim)Konuşmalar sırasında seyircilerin hareket seslerini,hışırtıların almamak için lokal bir mikrofon düşünüyorum(yani sadece konuşmacının seslerini alacak)yani yöneltildiği yönün sesini alacak.

Kamerayı kasetlimi,hafızalımı alsam bilemedim.Kasetli kameraların daha iyi görüntü sağladığını duydum ama onları pcye aktarmak zor sanırım.Hafızalı bir kameramı almalıyız?
Farklı fikirlere de açığız illa bu standarda olacak diye bir şey yok.Muhtemelen ürünler yurtdışında gelecek.Yardımlarınızı bekliyoruz kolay gelsin.
K
14 yıl
8800 Sapphire Arte Rehber Yedekleme.
Halletim sağolun.
K
15 yıl
Ses Kartı Yükleme Sorunu
Merhabalar.
Dün yeni bir sistem topladım.Eski pc'de sorunsuz çalışan yüklenen ses kartımıda yeni pc'ye taktım.Yüklemeye çalışırken hata verip yüklenmiyor.
Aldığım Sistem
Anakart:Msi P45 Neo2
Cpu:E8400

Eski Ses Kartım:Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
Kullandığım Sistem Windows XP

Anakartın üstündeki on board ses kartını biostan disable etim die düsüyorum.ve onboard ses kartının driverlarını tanıtmadım.

aldığım problem ise ekteki fotoğrafta.
yardımcı olursanız sevinirim.
iyi günler.



< Resime gitmek için tıklayın >
K
17 yıl
hardisk kurtarma.
merhabalar.

arkadaşlar raiden şu anda çok dilim yandı.uzun süre 2 tane samsungu raid yapıp kullandım bir problem yaşamadım ama gelin görünki 3 gün önceye kadar.oturduğumuz yerde elektrik kesintileri sıklıkla yaşanır gene gitti geldi elektrikler bir baktım.windows çökmüs işte sistem eksik dosyası diyor kurtarmak icin r ye basılı tutup acın tarzı bir uyarı veriyor.bende dedim format atim bari bootlu 2 tane windows cd si takmama rağmen ki öncedende bu cdleri kullandım bootlu olduklarına eminim cd-rom secip bastlamam rağemen kurtarma yada windows yükleme ekranı cıkmıyor gecip gene aynı ekrana dönüyor raiden kaynaklı diye düsünüyorum.diycem hardisklerden 1 falan yandıda raidmi bozuldu raid kurulum ekranında tek hardisk olarak gözüküyor(80 gb 2 tane hardiskm var 150 gb olarak cıkıyor yani) ama gelin görünki format atamıyorum.cd romum biraz cortlamıstı ama sanmıyorum okurken problem yaratmadı bügüne kadar.bana önerebilceğiniz birsey varmı ? söyle format at raide böyle olur dediğiniz ? bide isin kötüsü icinde yedeklerim vardı cok öneml dosyalar benim icin.hardsikleri tek tek cıkarsam raid bozulur sanrım ve icindekiler ucar ondan cok dikkatli haraket etmem lazım.

öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.herkeze iyi çalışmalar dilerim.
K
17 yıl
Hardisk\u0027im Bozuldu
Seagate Baracuda 7200.10 250 gb hardiskim bozuldu.

Bilgisayarım kapandı açıldı.Tahminim elektirklerde birşey oldu.Ve hardiskim çalışmamaya başladı.2'ci hardisk olarak kullanıyordum.Önce tak tak dedi kafa vurdu resetledim pcyi.Sonra hiç elektrik gitmemeye başladı.Ya bu seagateler ne kadar adidir ya.15 gün öncede başka bir seagate gitti.Aynı anda 3 tane hardisk bağlıydı samsung onlar canavar gibi nasıl buna birşey oldu anlamadım.Nedir bu seagaten cektiğim.Garantiye yollıycam yenisini isticem ama.Yollamadan önce bunu çalıştırmanın bir yolu yokmudur.Bunların icindede sigorta varmdır.Cünkü elektrik almıyor alet.

Neyse yardımcı olursanız sevinirim.
K
18 yıl
Audigy 2 ZS
Merhabalar Audigy 2 ZS model bir ses kartım var.Yüksek seste müzik dinlerken birden ses gitti ve bir daha bilgisayarımdan ses alamadım.Ayarlarımı default hale getirdim olmadı hata yazılımsal bir problem var düşüncesiyle format atım problemim genede çöüzülmedi.Yazılım olarak sorsunz çalışıyor gösteriyor.Ama ses çıkmıyor.Yandığından şüpheleniyorum.Çıkardım genel olarak baktığımda bir yanık göremiyorum.İlk olduğunda koku filanda yaymadı etrafa.Sizce ne gibi problemle karşılamış olabilirim.Aldığım ürün garantili faturası dururuyor garanti kapasamında yollasam değiştirirlermi acaba ?.

Not:Ses kartım kenwood amfiye bağlıydı.Problem yaşandıktan sonra kullaklığada takım çalışmadı.

Ayrıca son ses dinlerken oluşan bir problem hatırlatmak isterim.

Yardımcı olursanınız sevinirim.
K
18 yıl
Half Life(server) orjinal cd\u0027yle
Arkadaşlar merhabalar.Half-Life'ın orjinal cd'sini alsam.Kendi serverları üzerinden bu oyunu oynamam mümkünmü acaba ?.Ayriyeten alana kadar kopya cd'siyle oynama yolum varmı.Varsa anlatırsanız sevinirim.Kolay gelsin.

Bu arada cd'yi alırsam burdan alıcam

Orjinal Half-Life Satış.
K
18 yıl
tv-out
arkadaşlar merhablara
elimizde bir tane laptop bir tane vestel lcd-tv var amacımız şu.labtobu tv aktarmak ama arada 5-7 metre falan var.s-video kablosuyla yapsam kalite kaybı olurmu mesafe uzun olduğu için .birde şu kablosuz görüntü ses aktarıcalar varya onlarla yapabilrmiyim.
aktarci
ama bu aletin s-video çıkışı yok başka s-video çıkışı olan bir ürün bilyrmsnz.ben s-video yu lale yapan kabloyla yapmak istedim ama yapamadım.bir de arkdşm söyle bir fikir önerdi monitor kablo uzatıcıları varmış onlarla yapmam mümkünmü sonuçta lcd-tv.varsa ankarada nerde bulabilirim.yardımlarınız bekliyorum.şimdiden çok saolun.
K
19 yıl
İpodum Bozuldu
Arkadaşlar yaw bir arkadaşıma vermiştim bozmuş saolsun.Sorun şu kullaklık ses çıkmıyor çalıyor diye gösteriyor ama çalmıyor başka kullaklıkta taktım olmadı.Hani kullaklık çıkışı varya çıkınca pauseluyor.takınca çıkarınca tepki vermiyor herhalde kullaklık takılyken dolladı ondan oldu.bide ısın tuhafı yurtdısından geldı burda yapıtabılrm basına aynı sorun gelen varmı kaca mal olur yardımlarınzı esırgemeyın cok canım sıkıldı yaw.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.