C

Çavuş
20 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
Electroneum (ETN) / Ana Konu
Arkadaşlar electroneum adlı ingiltere merkezli coin için twitter ve diğer sosyal medyada inanılmaz hype var. Ben 3.000 adet aldım attım kenara. Fiyatı baya uygun. 2018'de 10 katın üzerinde değerlenebilir. Başka alan var mı?

Bu coin şu anda sadece Cryptopia.com diye bir marketten alınıyor. Sitenin en güzel yanı verification olayı çok kolay. Arayüzü filan da güzel, ben beğendim. Şifrenizi zor belirlemenizde fayda var tabii.

Üye olacaksanız şuradan olursanız sevinirim üç beş puan kazanırım ben de.
https://www.cryptopia.co.nz/

Referans Linki Paylaşmak yasaktır

Arkadaşlar electroneum uygulamasını telefondan uygulama olarak indirip, oradan da mining yapabileceğimiz söyleniyor. Uygulamayı indirdikten sonra "Ayarlar/Ücretsiz Para Kazanın/bir Kod Girin" bölümünden "94659F" kodunu girerseniz çekilişe mi ne katılıyormuşum.
C
8 yıl
Anadolu jet gidiş dönüş 99 tl kampanyası
Arkadaşlar selamlar. AnadoluJet bir yeni yıl kampanyası düzenledi. Söz konusu kampanya kapsamında 3 ocak tarihine kadar alacağınız gidiş dönüş uçak biletleri (15 şubat - 12 mayıs arasında gerçekleştirilecek seyahatleri kapsayan) her şey dahil 99 tl'ye geliyor.

kampanyadan nasıl yararlanacağınıza ilişkin detaylı bilgiler aşağıda:

indirim kodu: PGX8SPD (kodun kullanımına ilişkin bir sınır yok. isteyen istediği kadar kullanabilir ayrıca işine yarayacak olan eşiyle dostuyla rahatlıkla paylaşabilir.)

Bazı arkadaşların tereddütü olmuş kampanya isminden dolayı, herhangi bir tereddütünüz olmasın. Birinci elden kesin bilgi, herhangi bir ek talep olmayacak. Bu kodla alacağınız biletin normal bedelini vererek alacağınız biletten hiçbir farkı yok. İsteyenler pm atabilirler.

“indirim kodu anadolujet.com’dan 3 ocak 2016 tarihine kadar satın alınacak, 15 şubat – 12 mayıs 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek gidiş-dönüş uçuşlar için geçerlidir. indirim kapsamında gidiş-dönüş uçuşlar vergi ve harçlar dahil 99 tl’den sunulmaktadır. anadolujet.com dışında bir internet sitesinde ve ya diğer satış kanallarında indirim kodları kullanılamaz. kampanyada yolcu tipi kısıtı bulunmamaktadır. aynı rezervasyonda en fazla 7 kişi olabilir. kampanyaya aktarmalı uçuşlar, ortak (codeshare) seferler ve kıbrıs (ercan) hattı dahil değildir. bu kampanya diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez. biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılamaz.

kullanım

kodu kullanabilmek için anadolujet.com’dan uçuşunuzu planlayın. kredi kartı ile ödeme sayfasında “anadolujet personel kampanyası” kampanyasını seçin, promosyon kodunu ilgili alana girerek “uygula” butonuna basın ve biletinizi satın alın.
C
13 yıl
2000 tl civarına lcd düşünüyorum yardım lütfen..
Arkadaşlar lcd tv almayı düşünüyorum.. 40c750 nasıldır sizce?? şu anda onu gözüme kestirdim gibi.. 2000' biraz geçiyor fiyatı.. 300-400 e de sehpa alsam 2500 civarına gelecek herhalde..

Evde kablo tv var. Ailem tv izleyecek.. Ben ara sıra xbox360'da oyun oynarım diye almak istiyorum tv'yi.. Acaba sd yayında çok mu kötü olur görüntü şüphelerim var.. Hem kablo tv sd yayın hem de xbox da iyi performans alabilir miyim bu modelle..

Fikri olan varsa memnun olurum.. Çok bilgim olan bir konu değil.. sd yayın ve xbox'ta iyi performans alacağım bir tv arıyorum.. 2000 civarı tercihim... biraz daha çıkabilirim..
C
14 yıl
harici disk taktıktan sonra bilgisayardan ses gelmeye başladı..
Arkadaşlar bilgisayarımda bir arkadaşın harici disk ini denedim. Onda çalışmıyormuş, bende çalıştı ama harici diski taktıktan sonra bilgisayardan iki kısa dıt dıt diye ses gelmeye başladı. harici disi iki kere takıp çıkardım. Zaten geri de verdim. ama bilgisayardaki ses şu anda da devam ediyor.. Sorun ne olabilir? Harici disk bilgisayardai başka bir donanımla mı çakıştı? Daha önemlisi bu sorunu nasıl giderebilirim??

Yardımcı olursanız çok sevinirim..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.