H

Yüzbaşı
30 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
12 yıl
Ankara-İstanbul Otoyol/Yol Durumu
Ankara'dan İstanbul'a 27.Ocak.2012 yol durumu hakkında bilgisi olan var mı? Yola çıkılır mı?
H
13 yıl
Dolu Hasarlı Aracınızı Nereye Yaptırdınız, Sonuçtan Memnun musunuz?
Sevgili Arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerdeki dolu yağışı sonucunda hasarlanan araçlarımızı yaptırmamızda rehberlik etmesi amacıyla yaptırdığınız (veya yapıldığını gördüğünüz/duyduğunuz) dolu hasarlı araç marka modelleri ve yaptırdığınız yerleri paylaşır mısınız?

Teşekkürler
H
16 yıl
932B+ ve 932B
Herkese Selam,

Samsung 19 inç modelleri arasında forumda da çeşitli iddialara sebep olan 932B ve 932B+ farklılıkları hakkında 2 sorum olacak:

Öncelikle 932 b+

http://www.samsung.com/at/products/monitors/tftmonitors/ls19pedsfvedc.asp?page=Specifications

özelliklerde Kontrast 2000:1 DC (DC Dinamik Kontrast nedir ne işe yarar?) Bu değer 932B'de 700:1

ve

Tepki süresi 2ms G/G (G/G nedir ne işe yarar?) 932B+ ın bu değeri Türkçe sayfalarda 5ms verilmekte ayrıca 932B=5ms

932B nin özellikleri

http://www.samsung.com/at/products/monitors/tftmonitors/ls19pebsbvedc.asp?page=Specifications

İki modelin fiyatları arasında yaklaşık %30 fiyat farkı var buna göre plus almaya değermi yoksa fazla fark anlaşılmaz ise B alsak ta fazla para vermesek mi?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...
H
17 yıl
Kaza mağduruna yardım.
Selamlar,

Bugün benzin istasyonu içerisinde bir kazaya karıştım. Pompalardan, lastik havasına bakmaya giderken sağdaki pompadan çıkan bir araç benim arabama sağ ön kapı ile arka kapının başlangıcı arasından çarptı. Adam indi özür diledi, kilometreyi sıfırlıyordum dedi. Neyse jandarma geldi rapor tuttu bana dedi ki siz asıl kusurlusunuz sağdan gelen araca yol vermemişsiniz. Bende yolun yarısına kadar çıkmışım araç sonradan bana geldi çarptı dedim ama asli kusuru bana verdi trafik mahkemesine başvurabilirsiniz isterseniz dedi.

Gerçekten mağdur durumdayken rapor kusurlu olarak yazıldığı için 1 hafta sonra bitecek olan kaskomdan yaptırırsam hasarsızlık indirimi gideceği gibi bir de eko kasko sebebiyle muafiyet ödeyeceğim. Sizce trafik mahkemesine başvursam sonuç değişir mi? Başka yapılacak birşey var mı?

Şimdiden teşekkürler...

Edit: Ayrıca karşı tarafın kaskosu benden kusurlu rapor tutulduğu için para ister mi? Ne yapmalıyım?
H
18 yıl
0 km. VW Polo Otomatik Vites
Öncelikle herkese selamlar,

Otomatik vites VW polo almayı düşünüyoruz. Arabayı bayan kullanacak. Bu arabanın görünümü ve sağlamlığı hoşumuza gidiyor fakat otomatik şanzımanlarda sorun çıkar mı acaba? Bu fiyat aralığında otomatik şanzıman konusunda neredeyse rakipsiz olan Honda Jazz'ı alternatif olarak düşünüyoruz.

Acaba diğer özellikleri bir kenara bırakırsak sadece otomatik şanzıman sağlamlığı ve kullanımı olarak VW Polo için kullanan ve/veya bilgisi olan arkadaşların yorumları nelerdir?

Şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.