D

Çavuş
12 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
geçen yıl
AirFiber ( alt yapı olmadan internet) önerileri
Merhaba. Türk Telekom fiber 100 MB kullanırken evimi alt yapı olmayan bir sokağa taşımak zorunda kaldım. Malum internetsiz ev olmazken, fibere alışmış ev ahalisine internet yok demek büyük sorun
Alt yapı olmadan kurulabilecek İnternetleri araştırdım. Taşınabilir İnternetler hem yavaş hem hava şartlarına göre verimsizleşebilmekte hem de pahalı.
Air Fiber adı altında çatıya çanak takılarak kullanılan ama ismini yeni yeni duyduğum bir kaç firma gördüm.
Filika internet, bizim internet, internet kutusu, fiberhat gibi aklıma gelenler.
Bunların sunduğu hız 10 MB ile 24 MB arası hız sunuyor.
Fiyatlar 130 dan başlayıp 300 lira üstüne çıkmakta. Buradaki en önemli unsur bağlantı ücretleri. 1.200, 1,500 gibi rakamlar telafuz ediliyor.
Ben filika internet düşündüm ama sizlerin fikirlerinize, önerilerinize ihtiyacım var.
Kullanan yada bilgisi olan varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim
D
9 yıl
Ekim 2015 menzil arttırıcı tavsiyeleri
Merhabalar.
Yan daireden zayıf gelen wifi sinyalini arttırmak için internette araştırma yaptım. Doğal olarak ilk akla gelen DH oluyor tavsiyeler için fakat dh menzil arttırıcı tavsiyeleri aratınca 2014 ve daha eski konular çıkıyor. Yeni konular daha çok 2 ürün kıyas konuları oluyor. Bende hem kendi derdime çare arar, hem de başka arayacaklar için güncel bilgi olur düşüncesiyle taze bir konu açayım dedim. Gerekirse konu başlığı daha iyi bir başlıkla değiştirilebilir.
Gelelim benim sorunuma; sokağımda fiber çalışması başladığı için normal internetimi iptal ettim, fakat okullar açıldığı için internet ihtiyacı fiberi bekleyemedi.
Yan komşumda bulunan kablosuz internetin şifresini rica ettim kırmadı sağ olsun. Sinyal laptop'ta 2 diş bazen 3 diş çekmekte o da leptop'ı hole alınca. Yani hol dışında Çekim çok zor. Cepten bağlantı daha zor, duvarın dibinde oturunca full çekiyor.
Siz değerli arkadaşlardan ricam, evde sorun yaşamadan kullanabileceğim bir ürün tavsiyeleri.

Asus RP-N12 N300 Roaming Özellikli Evrensel Menzil Arttırıcı / Medya Köprüsü / Access Point

Tp-Link TL-WA850RE Menzil Genişletici

Bunlar benim olabilir dediklerim ama fikrinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Not: fazla bir bütçe ayırmıyorum fiber internet aktif olunca zaten eve çekeceğim için, ekstra masraf yapmak istemiyorum.
D
16 yıl
düşük zil sesi ve müzikler
arkadaşlar, sanırım bu sadece benim değil bütün 3g'si olanların sorunu olsa gerek.

dışarda olduğum zaman yani kalabalıkta yada araç kullanırken yada başka araçta, telefon geldiğinde çoğu zaman duyamıyorum, aynı zamanda müzik dinlediimde de aynı sorunu yaşıyorum yani kulaklıkta sorun yokta normal dinlediğimde ses yetmiyo gibi.

ya ben sağırım :) yada gerçekten düşük. siz ne dersiniz ? ve bunu yükseltebilecek bir program yada yol varmı?

şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.