C

Çavuş
12 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
[ÇÖZÜLDÜ] PS3\u0027te Cep Telefonu Kulaklıklığıyla Tüm Sesleri Duyma
Arkadaşlar selam. Geçen hafta PS3 aldım, hiçbir şeyini de bilmiyorum, öncelikle onu bir belirteyim

Şöyle bir sorunum var, şundan aldım:http://urun.n11.com/ses-karti/bilgisayar-usb-20-harici-71-kablolu-ses-karti-3d-P101985364

Menü sesleri de gelmedi, oyun sesleri de (hem Sony telefonun kulaklığını denedim hem iPhone kulaklığını) ama ayarları doğru yaptığımdan da emin değilim.

Menüler dahil tüm sesleri alabilmem için kullanabileceğim aparatın linkini ve kulaklığımı PS3'e nasıl tanıtabileceğimle ilgili bilgi paylaşır mısınız?

Şimdiden teşekkür ederim.

***

Edit: Çözümü kulaklık uzatma kablosu alıp kulaklığı televizyona bağlamakta buldum.
C
8 yıl
Kedi ile Köpek Aynı Evde Yaşar mı?
Arkadaşlar eşimle 10 aylık, erkek, 8 aylıkken kısırlaştırılmış, 1+1 90m2 evde yaşayan, "hayır", "in oradan", "çık bakalım", "gel" komutlarımı dinleyen, hatta top getirme oynayan tekir bir kedimiz var. Hiçbir şeyi eksik edilmeyen, son derece sağlıklı ve mutlu bir evlat.

Dachshund, miniature pinscher veya pug evlat edinmeyi düşünüyoruz, henüz bir arayış içinde değiliz ama istiyoruz. Irkçılık yaptığımızdan değil, kedimiz Theodore'la iyi geçinmesinin yüksek olasılıkta olduğu tecrübe edilmiş bir köpek arayışı içindeyiz. Arkadaşımın Goldador'u var, onunla birkaç gün biz ilgilendik (çalışan bir ailenin köpeği, sabah ve akşam dışarı çıkarılıyor), o yüzden düzenimizin ona zarar vereceğini düşünmüyoruz.

Kedimizi günde 10 saat (08.30-18.30) (işte olduğumuz vakitler) yalnız kalmaya alıştırdık, hiçbir sorun yaşamıyoruz. Alt komşumuz ses konusunda duyarlı ve asabi biri ancak hayvan beslenmesine karşı olan yok apartmanda. Standart teknikleri okuyup öğrendim ama yine de sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var.

Köpek cinsi konusunda farklı bir tavsiyeniz var mı (Arabamız yok, taşıma çantası ile veterinere gideceğiz, küçük köpek tavsiye ediniz)?
Kaç aylık/yaşında olmasını tavsiye edersiniz?
Cinsiyet seçimimiz ne olmalı?
Aklımıza gelmeyen neler var?

-.-

(Forumda böyle bir konuya rastlamadım, uygun görülürse sabitlenmesini tavsiye ederim)
C
15 yıl
:: x800 Hakkında Önemli ve Kısa Sorularım Var ::
+Hangi kılıf uygundur?
+Kulaklığı hakkında tarafsız -kişisel olmayan,"bence" içermeyen- bir görüş belirtir misiniz?
+Q klavyesi hakkında tarafsız -kişisel olmayan,"bence" içermeyen- bir görüş belirtir misiniz?
+Ekran koruyucu filmin yapıştırılması çok mu zor? Tozsuz bir ortamda hızlıca yapılsa bile içinde toz kalır mı?
+Boyası dökülüyor mu? Deri kılıflar bunun daha da çabuk gerçekleşmesine mi neden oluyor?
+Pil kapaklarının arasında çizilmesi ve parmak izi olması için daha az endişelenilecek bir kapak da var mı?

Sorularımı hiç değilse kısaca cevaplarsanız sevinirim. Benim için önemli. Bir yakınım için almayı düşünüyorum, bu yüzden titiz olmak durumundayım. Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.