E

Teğmen
12 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
laptop fanı ve ekran kartına elektirik gitmiyor
Herkese merhaba
Laptobumun ekranın yarısı kırılmıstı.hdmi veya vga ile tvye de baglayamiyordum. Ekran kartında sorun oldugu icin durduruldu hatasi vardi. Bende içini açtım baktim. Hardiskini çıkardım hariciye takim bicimlendirdim. Kırık ekranda format atabilmek için. Sonra taktim harddiski ve bilgisayarı topladım tekrar. Harddisk çalışıyor ancak fan ve ekran kartına elektirik gitmiyor. Ekrana görüntü gelmiyor. Önerebileceginiz bir çözüm yada neden olduguna dair bir fikriniz var mi?
E
10 yıl
ASPHALT 8 SAVE DATALARI NASIL YEDEKLENİR?
Telefonumu garantiye göndereceğim. büyük ihtimal içindeki yazılımı değiştirecekler yada format atacaklar. Bu yüzden asphalt 8 de oynadığım kısımların gitmesini istemiyorum. save dosyalarını nasıl yedekleyeceğimi bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
E
12 yıl
Galaxy s2 mi? Htc sensation xe mi? htc evo 3d mi?
arkadaşlar bugünlerde bu üç telefonun fiyatı aynı. 1300 tl civarı. video çekimi video oynatma, telefon görüşmelerinde karşıdan gelen sesin seviyesi, hız,kullanım açısından hangisini öneririsiniz. Bildiğiniz eksik yönleri, karşılaştığınız büyük sorunları var mı. birini almak istiyorum ama karar veremedim sizlere sormak istedim.
E
12 yıl
20 Magabit fiber internet kullanıyorum ancak ping sorunum var!
arkadaşlar 8 mbit ttneti bırakıp süperonline 20 mbit tarifeye geçtim. league of legends adlı oyunda ani ping yükselmeleri oluyor. 60 iken ping 300 e çıkıp iniyor. Bursada arkadaşım ttnet ile 48 ping de sabit kalıyor ben izmirde yaşıyorum. Sorun nereden kaynaklı olabilir?
E
13 yıl
Airties 206v2 modemimde 204 firimware yüklü???
Airties 206 v2 modemim var. gittigidiyprdan aldım. modem geldiğinde kurunca airties rt-204 olarak görünüyor. 206 ya çeviremez miyim acaba? firmware dosyasını indiriorum ama kuramıyorum.
E
13 yıl
Logitech kablosuz fareler yan yana çalışır mı?
2 tane aynı marka aynı model kablosuz mouse almayı düşünüyüruz arkadaşımla. Aynı ortamda kullanacağımız için mouselar birbirlerinin alıcılarına tepki verirmi. yani ben mouseu oynatınca onun ekrandada ok hareket eder mi?
E
13 yıl
Zxyel Modemde utorrent açınca internete giremiyorum.Ama...
Zxyel modemim var utorrent kapalıyken çok iyi nete giriyor. Ancak torrenti açınca google bile gelmiyor. Utorrent indirme gönderme yapmasa bile giremiyorum. Ama üst kattaki komşular air-ties kullanıyor. Onlardan bağlandığım zaman aynı sorun olmuyor. Utorrent açıkken bile nete giriyor. Sorun nerede olabilir acaba?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.