B

Onbaşı
10 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
16 yıl
3 dakika boş vakti olan içeri gelsin
Arkadaşlar, yazacağım bir yazı için yardımınıza ihtiyacım var. İlköğretimde sanat eğitimi ile ilgili 7 tanecik soru, cevaplarsanız süper olur.

http://www.surveymonkey.com/s/3C2QX9Z

("Ya ben eğlenceli bişey bekliyodum ühücan" diyen olursa 7 soruyu cevapladıktan sonra şu linke gitsin: link)
B
17 yıl
Cep tel. ekranını pc\u0027ye bağlamak? Veya küçük boyutlu Lcd ekran?
Bir proje için bana 1.5" ila 3.5" boyutları arasında iki adet LCD ekran lazım. Bunlarla bu gözlük biçimindeki televizyonlara benzeyen birşey yapmayı düşünüyorum, bunu da bilgisayara bağlayıp kendim yazacağım bir oyunu çalıştırmak istiyorum. Yani iki adet küçük boyutlu monitörü bir bilgisayara bağlamak ve buradan bir şekilde görüntü almak gibi bir amacım var.

Böyle bir proje için yeterli programlama bilgim var (basit bir oyun yazmak, farklı ekranlardan istenilen görüntüyü vermek için vs, gerekirse basit bir usb aygıt için driver yazmayı bile düşünebilirim) ama Lcd ekran bulamıyorum. Cep telefonu ekranlarını düşündüm -ki piyasada bolca ve uygun fiyata var- ama bunları ne şekilde bilgisayara bağlayabileceğim konusunda bir fikrim yok. Yani hangi telefonun ekranı bilgisayara bağlanabilir (vga, svideo veya usb arabirimiyle olabilir, pek farketmez), veya bu boyutlarda bilgisayar monitörleri bulunabilir mi?

Aklıma şimdi geldi, eğer bunun hazır yapılmışı, yani bu gözlük şeklindeki ekranlardan, iki ekrandan farklı görüntü verebileni (3d olması için yani) ve bilgisayara bağlanabileni varsa, (elinde olan veya linki olan) yardımcı olursa sevinirim. (Ama bunu küçük lcd ekranlarla kendim yapmayı tercih ederim)

Yardım edebilecek olan?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.