N

Er
08 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
15 yıl
Müzik Bilgisi Olan Yada Ali Filmini İzlemiş Biri
http://www.youtube.com/watch?v=mpxnW83mt-k

arkadaşlar 1 haftadır bilgisayarın başına her oturuşumda şu videonun sonundaki şarkıyı dinliyorum ama video 10.dk ve şarkı 7. dk da başlıyo aradıma am bir türlü bulamadım şarkıyı bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

şarkı muhammed ali filminin son sahnelerindeki dövüşten sonra çalıyo


saga cokife ,gibi şeyler söylüuo çok dinledim çözemdim lütfen bilen biri adını söylesin
N
15 yıl
Facebook hesabımı silmek istiyorum
Ama silemiyorum nasıl silicem bir yardım edermisiniz ama dondurmak istemiyorum temmelli sileceğim.
N
15 yıl
Sizce sinek öldürmek günah mı?
Evet hep merak ettiğim bir konu çünkü en çok öldürdüğümüz hayvanlardan evlerimizde.Herhangi bir fikrim yok konuda görüş almak istiyorum eğer dini olarak bir dayanakta gösterirseniz sevinirim. Teşekkürler
N
15 yıl
komik bi anım
bigün okulda boş derste oturuyodukbn elimdeki kalemi arkadasın eline koyum çekiyodum oda yakalamaya çalışıyodu bi arkadaş 3 5 kere banada yapsana diğe seslenmiş duymamışım sonra arkadşım sinirlendi ve banada soksana diye bağırdı ki tam o anda herkes sustu çok komikti çok gülnüştüm
N
15 yıl
üniversitelere rotringle girilmiyormuş
doğrumu yine bnm sivri zekalı arkadaslarımdan biri söledi silah unsuru taşıyomuş
N
15 yıl
şevşenkoda adammı?
hiç sevmiyom bn adamı oynamayı bilmiyo siz ne düşünüyosunz?
N
15 yıl
ajda pekkan 95 yaşındaymış!!
okulda bi arkadaş söledi dorumu?
N
15 yıl
tekken 7
bnce tekken 7 de pehlivan olsa süper olur sizin fikirleriniz nedir?
N
16 yıl
BÖYLE TAHSİLATA CAN KURBAN :)
ABD’nin İllionis eyaletinde, dansçı müvekkilinin borcunun bir kısmının karşılığını "striptiz" olarak alan avukat bir yıldan fazla süreyle görevinden uzaklaştırıldı.
Chicago Tribune gazetesinin haberine göre, İllionis Savcılığı ve Disiplin Komisyonu önceki gün, avukat Scott Robert Erwin’in 2002’de görevini kötüye kullandığı için gelecek aydan itibaren 15 ay süreyle görevinden uzaklaştırılmasına karar verdi.

Komisyon raporuna göre, DeKalb kentinde çalışan Erwin ve dansçı müvekkili, 543 dolar (yaklaşık 670 YTL) olan borcun bir kısmının avukatın bürosunda çıplak dans edilerek ödenmesi konusunda anlaştı. Ancak avukatın dans
sırasında kendisine uygunsuz davrandığından şikayetçi olan müvekkili, polise cinsel saldırı iddiasıyla şikayette bulundu. Erwin, hakkındaki iddiaları reddederken, müvekillinin ise mesleğini bıraktığı belirtildi.


ALINTI
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.