N

Yüzbaşı
06 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
5 yıl
tarla için dış mekan ip kamera
tarlada kullanmak için dış mekan ip kamera arıyorum. direkt dış mekanda olacak. onun için dayanıklı bir şey olmalı çevresel şartlara. elektrik var. internet var. tavsiye edebileceğiniz bir model ya da marka var mıdır?
N
5 yıl
10 yaş üstü araca kasko
Yeni aldığım 10 yaş üstü aracım için kasko yaptırmak istiyorum. Ancak Anadolu dışında teklif alamadım. Anadolu Sigorta dışında kasko yapan yok mu yaşlı araçlara?
N
6 yıl
Kaza Sonrası Ödemeler
Merhaba, geçen hafta kaza yaptım. bu hafta eksper ön raporu çıktı ve pert talep edildi. karşı taraf %100 kusurlu bulunmuş.
sorum şudur:
1. şirket bana aracın rayicinin 2-3bin altını teklif etti. sizce kabul etmeli miyim? yoksa biraz daha zorlamalı mıyım? zorlarsam onarıma döner diye de korkmuyor değilim.
2. sigortanın bana gönderdiği mutabakatta poliçenin kalan taksitlerinin araç bedelinden düşüleceği yazıyor. bu çok saçma değil mi? yoksa yasal mı?
3. bana çarpan aracın kaskosu yoktu. benim aracıma 60.000tl değer biçildi. trafik sigortası 39.000'ini karşılıyormuş. geri kalanı karşı taraftan mı tahsil edecek? süreç nasıl oluyor?
N
7 yıl
Diafon Değişkliği - Gerçekten olmuyor mu?
merhaba, audio et serisi görüntüsüz üzerinde sadece apartman kapısını açan tuşu olan ahizeli basit bir diafonumuz var. ancak bu diafon bozuldu. artık aşağıya sesleri veremiyoruz. zaten beğenmiyorduk da.

elektrikçiye gidip yine sadece ses ve kapı açacak basit bir şey takmasını söylediğimde aynısını bulmamız gerektiğini yoksa farklı bir model için komple tesisatın ve santralin değişmesi gerektiğini söyledi. bu gerçekten doğru mu? zira bana mantıksız geldi.

yoksa yine aynı mantıkla çalışan aynı marka bir ürün almam yeterli mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
evimizdeki bozulan diafonun fotoğrafı da budur:
N
7 yıl
İp kamera hakkinda küçük bir soru
Merhaba
Apartmanda son katta oturuyorum. Daire kapisinin onune bir ip kamera koymayi dusunuyorum. İp kameralar hareket algiladiginda kayit ya da fotoğraf cekip mail atiyormus. Daire kapisi icin yeterli.

Bir kamera da dis cepheye takmak istiyorum. Asagiyi gorecek sekilde. Ancak kafama takilan bir sey var: dışarda hareket sürekli olacak ve surekli fotograf cekecek. Halbuki dış cephedeki kameranin sürekli kayit yapmasi yeterli. En az 24 saat de kaydini tutacak sekilde.

Dış cephe icin nasil bir kamera secmeliyim?
Cevaplarınızı icin şimdiden teşekkür ederim
N
7 yıl
kaldırıma parkı engellemek icin öneriler
Merhaba
Apartmanimizin onunde genis bir kaldirim var. Bende de dahil tum komsular sokaga olmasi gerektiği gibi park ediyoruz araclarimizi. Ama yan apartmandaki okuzler inatla bizim kapinin onune park ediyorlar. 155’e defalarca sikayette bulundum. İse yaramadı.
Kaldırıma park etmelerini onleyemiyoruz, anladik da bari bizim kapımızın onune park etmelerini engelleyeceğimiz nasil bir yol izleyebiliriz? Basit ve etkili bir cozum onerisi olan var mi?
N
8 yıl
5s home tuşu flex kablosu tamiri
arkadaşlar merhaba

az önce pili değiştirmek için telefonu açarken yanlışlıkla fazla asılıp home tuşunun flex kablosunu kopardım. bu kabloyu tuşsuz bir şekilde değiştirme imkanım var mı? yani tuşu değiştirince parmak izi okuyucuyu bir daha kullanamayacağım için soruyorum.
N
8 yıl
Hoparlörleri Yenilenecek Pikap için Tavsiye
arkadaşlar merhaba
benim dede yadigarı bir pikabım var. aynı zamanda üzerinde kasetçalar ve radyo da bulunuyor. kendim de ufak ufak plak koleksiyoncusuyum diyebilirim.

ancak şöyle bir problemim var. pikabımın kabinleri eskiye göre çok kötü ses veriyor. kabinleri açayım bakayım dedim. kabinlerin içinde ufacık hoparlör koymuşlar. ben de bunları değiştirirsem nispeten daha temiz bir ses alırım diye düşünüyorum.
hoparlörün üzerinde 8 ohm yazıyor. ancak watt değerinin önünde 3'e benzer bir ibare var. 3 watt değildir diye düşünüyorum ama bilemedim. nasıl hoparlör almam konusunda yardımcı olur musunuz?
N
8 yıl
Bozuk yol icin Karayollarına dava açma
Bu sabah karayollarina ait yoldaki kocaman bi çukuru son anda fark etmeme rağmen kaçamadım ve çukura girdim. Lastik yarıldı. Neyseki öylesine büyük bir çukur yüzünden 50-60 civarı hızla gitmemden olsa gerek savrulup kaza yapmadım. Hemen ilerideki benzincinin söylediğine göre bu gece lastik patlatan 16 ya da 17. kişisin dedi.

Sorum şudur: bu konuda karayollarina dava açmamız mümkün mü? Lastiği janti geçtim kaza yapmam işten bile değildi. Bunun bir yaptırımı olması lazım..
N
9 yıl
Oda termostatı ve farklı konumlardaki odaların sıcaklığı
merhaba,
yeni evimiz kuzey güney cepheli. haliyle güney cephedeki odalar kuzey cephedeki odalara göre daha sıcak. ancak çocuk odasi mecburen kuzey cephede olunca o cepheyi de ısıtmamız gerekiyor.

evimizde eca confeo kombi var. ayrıca demirdöküm RF 6001 oda termostatı. termostatı arka odalara (kuzey yani) götürünce salon ve diğer güney odalarda sıcaktan durulmuyor. güney tarafta tutsak kuzey taraf ısınmıyor. bir kısır döngü içindeyiz.

çözüm olarak şunu düşündüm: oda termostatını iptal etsem ve peteklere termostatik vana taktırsam ya da taktırmasam bile kendim peteklere bir ayar çeksem (güneydeki petekleri bir tur açıp kuzeydekileri tamamen açık bırakıp kombiyi tüm gün rölantide çalıştırmak) daha mı randımanlı olur?

önerilerinizi bekliyorum..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.