P

Onbaşı
28 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
19 yıl
kotalıdan kotasıza geçiş
evet beyler daha önce bu olayı yapmış olan var mı? ne yapmamız gerekiyor? herhangi bir ücret ödemek söz konusu mu? sözleşme falan mı yeniliyoruz?
P
19 yıl
MOVED: bir şarkı arıyorum bulamıyorum kafayı yiyorum
P
19 yıl
bir şarkı arıyorum bulamıyorum kafayı yiyorum
beyler müzik dinlemeyi hiç sevmem ama geçen ay nişanlıma birlikte joytürk adlı radyoda yalın'dan meleklerin sözü var adlı şarkının AKUSTİK versiyonunu dinlemiştik. uzun zamandır arıyorum hiçbiryerde bulamadım, orijinal albümündeki de normal olan. bu şarkının AKUSTİK versiyonunu nereden bulabilirim? gerçekten çıldırmak üzereyim. akustik versiyonun girişinde piyano var böyle çok tatlı. yardımcı olursanız çok sevinirim. eğer hangi albümden olduğunu söylerseniz de gidip alacağım lütfen yardımcı olun.
P
19 yıl
donanımhaberin anasayfası!?!?!?!?
buradan yöneticilere admine artık kim uğraşıyorsa bu işle ona sesleniyorum. anasayfada sol tarafta yer alan menüdeki cpu fiyatlari ve arsiv yazılarını türkçe yazamaz mısınız? bu kadar zor mu yani bunu yapmak? insan görünce sanki burada amatör bir iş yapılıyormuş havasına kapılıyor. madem yapamıyorsunuz bari ben size yapayım buyrun:

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
P
19 yıl
MOVED: digiturk hakkında
Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=3057840
P
19 yıl
digiturk hakkında
evet beyler şimdi evimde dijitürk vardı ve işim dolayısıyla kullanamadığımdan bunu iptal ettirdim. iptal etmeye gelen elemana "alsana kardeşim kablonu da" dedim fakat eleman "yoka abi sende kalsın o" dedi. yani dijitürkün çanak anteninden evime gelen kablo duruyor. peki ben bu kabloyu kullanarak dijital receiverdan yararlanabilir miyim? yani next marka falan başka bir dijital receiver alsam diğer yayınları da izleyebilir miyim? dijitürkün çanakları türksata mı bakıyor neye bakıyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.