M

Teğmen
05 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
10 yıl
r9 270x mi r7 265 mi ?
Şu an ki kartım hd 6850 ama sanırım artık yetmiyor bu ikisinden birini almayı düşünüyorum.Alacağım kart en az 2 sene bana sorun çıkarmamalı bu bakımdan hangisini önerirsiniz ? bu iki kart arasında çok mu fark var ?

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-270x-directcu-ii-top-2gb-gddr5-256bit--amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
http://www.vatanbilgisayar.com/r7-265-directcu-ii-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
M
10 yıl
Marea kullananlar yardımcı olabilir mi ?
Merhaba arkadaşlar 3-4 ay içinde araba almayı planlıyorum bütçem 13 bin civarında marea dikkatimi çekti fakat bu araba hakkında pek bilgim yok...

Konfor benim için çok önemli ayrıca motor sesini içeri az alması marea bu bakımdan nasıl ?

Lpg de yakıt durumu nasıl ? parça fiyatları az tuzlu sanırım ama sorun değil.. ayrıca bu arabanın kronik diyebilceğimiz bir problemi var mı ?Uzun süre binmeyi planlıyorum..yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
M
11 yıl
opera ve mozilla\u0027da videolar da tam ekran sorunu
bu iki tarayıcıdan herhangi bir videoyu büyütmek istediğimde video takılıp büyüyor küçültürken de aynı şekil oluyor video küçülürken 1 saniye takılma oluyor bu olay chrome de yok direk takılmadan video küçülüp büyüyor nasıl çözebilirim donanım hızlandırmayı yaptım tiki kaldırdım bu seferde video kaliteleri bozuluyor var mıdır bunun bir çözümü?
M
11 yıl
Vefat eden babamdan kalan maaş?
arkadaşlar bir sorunum var şimdi babam 2010 da vefat etti emekliydi maaşı anneme kaldı öğrenci belgemi sgk'ya teslim ettim fakat sigortam aktif olmadı 170'i aradım şöyle diyorlar işte belirli evraklarla Ankara'ya dilekçe yazcakmışım ve maaşın %25ni alcakmışım bunu alma zorunluluğum var mı ? çünkü istemiyorum zaten aynı evde yaşıyoruz annemle maaşın bölünmesini istemiyorum bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
M
11 yıl
Batarya mı bitti?
Merhaba, Lg optimus p920 kullanıyorum geçen yıl temmuzda sıfır aldım bugün bir problem ortaya çıktı 2 kere oldu bu.telefon birden mesajda hata verdi ve kapandı açtığımda şarj %1 idi daha sonra tekrar kapadım açtım şarj %74 olmuştu sizce bataryadan mı kaynaklanıyor bu olay yoksa telefonda mı bir sorun var?
M
11 yıl
Kilo verme hakkında
Merhaba arkadaşlar zayıflama hakkında bir kaç soru sormak istiyorum.Öncelikle boyum 1.85 kilom 86 hedefim 77ye düşmek şuan bel göbek göğüs bölgemde aşırı yağlanma var zaten bu bölgelere kilo alıyorum kollarıma bacaklarıma yüzüme kilo almıyorum.diyet programım hazır 1100 kalorilik bir diyet olcak benim sorum hareketle ilgili evde bisikletim var ayrıca mekik aletim var.spor programı yapmak istiyorum mesela günde kaç dakika bisiklete binmeliyim veya nekadar süre egzersiz yapmalıyım ya da hangisi etkili olur? bir de egzersiz olarak hangi hareketleri yapmalıyım? cevaplar ciddi olursa sevinirim.
M
11 yıl
Sol bekte sona doğru...
M
11 yıl
Beşiktaş\u0027a şok talep
M
11 yıl
PFDK\u0027dan Beşiktaş\u0027a ceza
M
11 yıl
Fikret Orman\u0027dan açıklamalar
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Tromsö ile karşı karşıya geleceği maç öncesinde Norveç'te Ntvspor'un sorularını yanıtladı. Başkan Fikret Orman şunları söyledi;

'BEŞİKTAŞ KAYYUMA KALACAK DENİYORDU'

Genel olarak havamız iyi, önemli bir anlaşmaya imza attık. Trabzon galibiyeti peşinden geldi. Norveç'e kazanmaya geldik. Herhangi bir eksiğimiz yok. Vodafone ile 5 senelik forma reklamı ve stadın isim hakkı konusunda anlaşmaya vardık. Bu seneden başlıyor inşaat esnasında.. Toplam 145 Milyon Euro'luk bir imza. Bir sene önce takım kayyuma kalacak mı derken böyle bir anlaşma imzaladık. Bu Beşiktaş'ın büyüklüğünü gösteriyor. Olimpiyat Stadı'nda ambians ve kış problemi var. Bir an önce stadı bitirmek istiyoruz.

EN BÜYÜK YARDIM ÖNDER ÖZEN'DEN

Başkan Fikret Orman, kendisine yöneltilen Bilic'in performansı ile ilgili şunları söyledi;

'İyi bir hocamız var çok sempatik. Kültür itibariyle Hırvatların Osmanlı'dan beri iyi ilişkileri var. Hocamıza en büyük desteği Önder Özen veriyor. Her şey planlandığı gibi gidiyor.'

ŞANSIMIZ %50

Siyah beyazlı camianın lideri, CAS sürecinde bulunan Beşiktaş ile ilgili şu detayların üzerinde durdu;

Karar ile ilgili bir bilgi sahibi değiliz. Savunmamızı yaptık. Umutluyuz ama karar hakkında iddalı konuşmak istemiyorum. Şansımız %50. Artık önümüzün açılmasını bekliyoruz.

GELECEK SEZONUN TRANSFERİNE BAŞLADIK

Başkan Fikret Orman, son olarak transferler ve Fernandes'in durumuna değinirken 2014-2015 sezonu için de transfer girişimlerine başladıklarını söyledi. Orman konuşmasını şu sözlerle tamamladı;

Sol bek pozisyonunda bir takviye yapabilir. Önümüzdeki sezon için de çalışmalara başladık. Kontratları bu seneden yapıp takıma sezon sonunda katılacak isimler olacak. Fernandes'in sözleşmesi devam ediyor. Kendisiyle görüştüm. Burada olmaktan mutlu. Biz de onu seviyoruz. Fernandes'in uzun süreli, bir kontrat yapacağını inanıyorum. Şu an için bir sıkıntı görmüyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.