B

Yüzbaşı
28 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
14 yıl
ps3 kolu pc de calisiyor ama oyunlar tanimiyor
evet arkadaslar bu konu yeterince uzadi artikin iyice el atmak gerekir,bazilariniz diycek ki simdi ammmaaaaan ne ugrasiyon al bitane logiteth kurtul. bence ps3 kolu gibisi yok, avuclara tam oturuyor. neyse konumuza donelim ben 2 haftalik arastirma ve denemelerim sonucu windows 7 de calistirmayi basardim hemde kablosuz ama maalesef oyunlar kolu taniyamiyor. ornek olarak fifa09 ve cod2 . isin son asamasina geldigim halde sonunu getiremedim .
burada deneyimli arkadaslara bir sorum olacak, bu konuya bir son getirelim artik ps3 kolu pc oyunlarinda kullaniliyormu yoksa bu is fiyaskomu? eger calisiyorsa birisi allah riza icin anlatabilirmi? lutfen son karar verilsin artik. herkese saygilar...
B
14 yıl
Acer Extensa 5635Z-424G32Mn VS 5630-5B3G25Mn
slm arkadaslar yeni bir laptop almayi dusunuyorum fiyati uygun iki marka ve modeli buldum. ben internette canli cok dizi ve haber izliyorum. bu makinalardan biri isimi gorur harhalde diye dusunuyorum.
bu laptop ureticileri amma sahtekar yaa, insan bu aletlerin uzerine ses kontrol tusu koyar be yahu, sadece pahali olanlara koyuyorlar.
neyse arkadaslar tavsiyelerinizi bekliyorum. lutfen
siz olsaniz hangisini alirsiniz?
B
14 yıl
windows deneyimi dizini hesaplanamadi hatasi
arkadaslar biliyorum ki benim gibi bu sorunla karsilasan coktur,bu yuzden bu konuyu actim umarim ustadlar yeni actigim icin kizmazlar , basliktada dedigim gibi windows deneyimi dizini calistirdigimda
(sisteminiz windows deneyimi dizini hesaplanamadi `)
hatasi cikiyor. bunun sebebini bir turlu bulamadim benim pc den kaynaklandigini sanmam cunku vistada calisiyor. antivirus programi deseniz o zaten yok ee geriye ne kaliyor isletim sistemi hatali olabilirmi diyceksiniz oda degil cunku 3-4 cesit windows 7 denedim hepsinde ayni hatta orjinal de copy de denedim sonuc gene husran.benim aklima anakartin suruculerinden birisinin windows 7 ile cakistigi olabilir ama zaten windows kendisi yukledi hepsini.
bu problemle karsilasip cozebilen varmi nasil cozebilirim yahu?
burdanda bazi arkadasin karsilastigi ayni probleme ulasabilirsiniz :
http://forum.donanimhaber.com/m_29524803/mpage_2/key_/tm.htm
B
14 yıl
ps3 icin linux nerden bulabilirim
slm arkadaslar ps3 e yuklemek icin linux nerden bulabilirim.saygilar
B
14 yıl
windows boot dvd nasil olustururum(guncelledim)
arkadaslar ben bilgisayarimda yuklu olan isletim sistemini dvd ye boot nasil yaparim daha dogrusu yedeklemek istiyorum . norton ghost programi ise yararmi acep. ayrica bir suru iviz zivir programlar var ben sadece isletim sistemini dvd ye boot etmek istiyorum mumkunmu.
not:isletim sistemi windows7 lisansli pc .
B
15 yıl
ses var goruntu yok
meraba ben ali
arkadasin bilgisayarini temizliyim derken bozduk. kasanin on panelindeki iki usb kablosunu makina calisirken cikarip taktim ve dunden beri makinada ses var goruntu yok butun parcalari cikartip yeniden monte ettim ama nafile jumper ayarini fabrika ayarina getirdim ama gene ayni pili cikartip taktim gene ayni. acaba anakart meftami oldu?gorunustu hersey duzgun calisiyor gibi, yanliz bisey dikkatimi cekti speaker den bip veya herhangi birses cikmiyor. sorun nerde olabilir aceba?
a:anakart
b:cpu
c:digerleri
d:hicbiri (bende)
anakart asus p4c800 e deluxe
B
15 yıl
ses var goruntu yok
meraba ben ali
arkadasin bilgisayarini temizliyim derken bozduk. kasanin on panelindeki iki usb kablosunu makina calisirken cikarip taktim ve dunden beri makinada ses var goruntu yok butun parcalari cikartip yeniden monte ettim ama nafile jumper ayarini fabrika ayarina getirdim ama gene ayni pili cikartip taktim gene ayni. acaba anakart meftami oldu?gorunustu hersey duzgun calisiyor gibi, yanliz bisey dikkatimi cekti speaker den bip veya herhangi birses cikmiyor. sorun nerde olabilir aceba?
a:anakart
b:cpu
c:digerleri
d:hicbiri (bende )
anakart asus p4c800 e deluxe
B
15 yıl
4800 serisi ekrankarti ile coklu monitor kullanan varmi?
slm arkadaslar ben bir sorunumu anlatayim size. vistada ayni anda iki ekranada goruntu gelirken w.7 de bunu birturlu beceremedim.yani her iki ekranda 1 olmasini istiyorum. bana lutfen yardimci olurmusun . son surum surucuyu kullaniyorum.9.10.
B
15 yıl
windows 7 yukledim ama sistem puani ve 3d mark vantage hata veriyor
meraba ben ali
yeni topladigim sisteme daha once vista yuklu idi ,dun windows yedi yukledim sistem puanini aciyim dedim 10 dakka falan donanimlari kotrol etti sonunda hata yazisi cikti (bilesenler yada suruculerde den kaynaklanan bir hat). ayrica 3d vantage yukledim donanimi kontrol etti oda hata var dedi.butun suruculeri sildim yeniden yukledim eksiksiz, yeniden format attim nafile ,ilginc olanda oyun oynayabiliyorum hemde sorunsuz. acaba win.7 de bir problemmi var ?
sistem bu:
Intel Core i5 750 2660mhz
GIGABYTE GA-P55M-UD2
Corsair XMS3 2x2048MB DDR3
XFX Radeon HD 4870 1gb
WD Caviar SE16 3200AAKS, 320GB, SAT2,
corsair PSU 650 Watt,
ARCTIC cpu COOLING Freezer Xtreme Rev.2
Arctic Cooling gpu Accelero TWIN TURBO
B
15 yıl
intel core i5 sistem topladim ama
arkadaslar sonunda sistemi yeniledim. benim eski emektarin yerine dun sistemin yuzde 80 nini yeniledim. ama gelgelelim performansa hicte tatmin olmadigimi soyleyebilirim,bu kadar adindan bahsedilen 4 cekirdekli islemciden beklemezdim bunu, ama belkide bir yerde hata yapmis olabilirim acaba psu mu harddisk mi darbugaz ediyor.simdi gelelim soularima:
1....anakartin atx girisi 8 pin ama benim eski psu 4 cikisli bende haliyle 4luyu taktikm. acaba bunun performansa etkisi varmidir?
2....ekrankarti 2 adet 6 pinlik girisi var ve kartla gelen adaptor ile psu dan cikan normal cikisi onun araciligi ile karta monte ettim.
3....pc simdilik normal monitore bagli ama ben ekran kartin diger cikisi ile de fullhd tv me dvi-hdm cikisi ile bagliyorum ama goruntu yok(her iki ekranda ayni anda goruntu almak istiyorum). bunun icin catalyst menusunden birseyler denedim ama hicbirsey anlamiyorum.
sistem bu:
islemci: intel core i5 750 soket 1156
anakart: gigabyte ga-p55m-ud2
ekrankarti: xfx ati hd4870 1gb
corsair ddr3 1600 2+2gb bellek
eski sistemden kalan:
psu 450wat , wd sata1 80gb hd ve normal kasa

sisteme temiz vista sp2 format attim herseyi yukledim. call of dutty 4 uyukledim takilmadan oynuyor bide onerebileceginiz basit sistem bechmark programi varmi?insallah ustalarim yardim eder. simdiden cok sagolun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.