A

Yüzbaşı
04 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Note 2 sebepsiz RAM şişme problemi
merhaba arkadaşlar. telefonumun sebepsiz yere ram'i şişmektedir. şöyle ki telefonu kapatmayınca 8. günün sonunda kullanılabilir ram 300 mb seviyesine düşmekte 10. günün sonunda ise kullanılabilir ram 50-60 mb seviyesine düşmekte ve telefon artık kullanılamayacak seviyeye gelip kilitlenmektedir. sonra kendisine reset atıyor ve 10 günlük yeni bir periyot başlıyor. ne yapabilirim. çözümü olan varsa memnun olurum.

1- telefona wipe attım olmadı
2- telefon daha önce sorunsuz stabil çalışıyordu. hızlı pil tüketimi için servise verdim ve pil değişimi yapıldı. 2-3 ay sonra bu sorun başladı.
3- soruna herhangi bir uygulama sebep olmuyor.
4- çalışan uygulamaların toplam boyutu 300-400 mb'ı geçmezken kullanılan ram olarak 1,7 gb falan görünüyor.
5- LMK ile sürekli uygulama kapatarak en fazla 16-17 gün idare ediyor. sonra yine nanay.
A
10 yıl
..
..
A
10 yıl
..
..
A
10 yıl
300 tl civarındaki 3 şu tabletten hangisi?
A
10 yıl
note 2 alacagim ama suphelerim var, yardim lutfen!
Arkadaslar halihazirda s3 kullanicisiyim. 14 aydir kullaniyorum. Ancak son bir aydir kronik donma problemi yasiyorum. Baska s3 kullanicisi varsa bilecektir elbet. Neyse.. simdi note 2 almayi dusunuyorum. Ozellikle uzun zamandir note 2 kullanan arkadaslardan bilgi talep ediyorum. Bilhassa donma problemi olmak uzere note 2 nin baska belirli bir kronik problemi var mi merak ediyorum. Bir hayal kirikligi daha yasamak istemiyorum. Samsung bizi rezil ediyor.
A
10 yıl
Symbol Yan Ayna Fiyatı?
arkadaşlar geçen gün dar bir sokakta bir araca yol vereyim derken sağa fazla kırmışım ve sağ yan aynamın sırtından çatlak oluştu. iç kısmında herhangi bir sorun yok. ancak dışarıda bakınca sırttaki çatlak çirkin bir görüntüye sebep oluyor. bunu değiştirmek istiyorum. sizce nerede değiştirmeliyim? ve fiyat olarak ne kadara mal olur?

araç 2009 symbol expression..
A
11 yıl
windows 8.1\u0027de facebook görüntülü konuşma sorunu
arkadaşlar Windows u 8'den 8.1'e yükselttim ve pişmanlıklar başladı. facebook' ta görüntülü konuşma yapamıyorum. görüntülü konuşma işareti bulunmuyor. hangi profilden girersen gir olmuyor. karşıdan gönderilen tekliflerde ise uygun olmayan yazılım vs. yazıyormuş. bende ise cevapsız bir araman var diyor ama başka bir şey yok. bunun çözümünü bulabilen oldu mu acaba? biraz araştırma yaptım herkeste aynı sorun varmış. cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
A
11 yıl
s3 yedekleme için ne kullanıyorsunuz?
arkadaşlar telefona resetlemeyi düşünüyorum. bu nedenle her şeyi yedeklemem şart. yedekleme için ne tavsiye edersiniz? kies'le yedeklemek daha mı iyidir? yoksa root'suz kullanılan yedekleme programları (super backup vs.) iş görür mü? birkaç yerde kies'in çok stabil çalıştığını falan okumuştum. fikir alabilir miyim?
A
11 yıl
Galaxy Mega vs Ascend Mate
arkadaşlar büyük telefon sınıfında bu iki cihazın karşılaştırmasında sizce hangisi üstün gelir. ben şöyle bir karşılaştırma buldum.

http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-Mega-6.3,Huawei-Ascend-Mate/phones/7805,7637

buna göre mega'nın PA rating'i 7,5 ascend'in rating'i 8,5 olarak verilmiştir.

karşılaştırmada kalınlık olarak mega öndeyse de ağırlık olarak ikisi aynı değerdedir. ekran boyutu olarak bence ikisi de seçilebilir duruyor. 6,3 ile 6,1 arasında tercihi değiştirecek bir fark görünmüyor. çözünürlükleri aynı olsa da piksel yoğunluğu olarak ascend önde.. ekran olarak ise mega Super Clear LCD kullanırken ascend Super IPS+ LCD kullanıyor. bataryada ise ascend 4050 mah pil kullanırken mega 3200 mah pil kullanıyor. ancak belki de işlemci ve ram düşüklüğü sebebiyle stand-by süresi olarak mega ascend'i ikiye katlıyor görünüyor(17,5 gün - 9 gün). işlemci olarak mega çift çekirden 1700 mhz işlemci taşırken ascend 4 çekirdek 1500 mhz işlemciye sahip. ayrıca mega'nın rami 1,5 gb iken ascend'in rami 2 gb. yine dahili hafızada ascend mega'yı ikiye katlıyor(16 gb - 8 gb).. ön kamerada mega 1,9 megapiksel kamera kullanırken ascend'de bu bilgi yazmıyor. bilen varsa eklesin lütfen.. son olarak işletim sistemi olarak mega 4.2 ile gelirken ascend 4.1.2 ile geliyor.

şimdi bu şartlarda sizce ascend megaya tercih edilir mi arkadaşlar? yorumlarınızı alabilir miyim?
A
11 yıl
en iyi backup programı
Merhaba arkadaşlar. Telefonumu reset lemeyi düşünüyorum. Bu nedenle uygulamalarimi yedekleyebilecegim iyi bir backup programına ihtiyacım var. Tavsiye edebileceğiniz bir program var mı ? Ben markette titanium backup i gördüm puanı falan baya yüksek ama sanırım onu kullanmak için telefonun root lu olmasi gerekli. Bunu yapamam. Bunun dışında super backup ve app backup & restore diye 2 program daha gördüm. Bunları kullanan ve tavsiye edebilecek var mı ? Ya da başka bir program ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.