D

Er
04 Ekim 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
Corel Draw Satan Varmı ?
Arkadaşlar merhaba, lisanslı corel draw almak istiyorum yardımcı olabilecek varmı ?
Bu ürünü ikinci el olarak almak mümkün mü ?
D
9 yıl
Yaka Kartı Üretimi
Ne iş yaparsanız yapın günümüzde her firma kendi bünyesinde kurumsal görünmek için çabalamaktadır.Personellerin kılık kıyafetiyle alakalı çok fazla özen gösterilmektedir.Tek tip pantolon, t-shirt yada gömlek bunların göstergesidir.Mağazaları olan firmalarda ise bunlarla beraber ayrıca mağaza görünümleri olarak aynı konseptler kullanılmaktadır.Kurumsal görünmek her firmanın istediği birşey olmaktadır.Personellerin müşterilerle iletişimini kolaylaştırın, aynı şekilde müşterilerin de sipariş verirken yada bir konu hakkında bilgi alırken kolaylıkla personelinizle iletişime geçebileceği yaka kartı kullanımıda kurumsallık anlayışını benimseyen yada benimsemeye çalışan firmaların olmazsa olmazıdır.Peki yaka kartı kısa ne anlama gelir nasıl kullanılır?Yaka kartları uzun yıllardır kullanılan eskiden sadece çok büyük firmalarda mesela Hilton otel gibi çok büyük otel işletmelerinde tercih ediliyordu.Günümüzde baskı teknolojilerinin gelişmesi internetin kolaylıklarından biride aradığımız birşeyi kolayca bulabiliyoruz.

www.pelikanreklam.com
< Resime gitmek için tıklayın >
D
9 yıl
Yaka İsimliği Üretimi
Kurumsal işletmelerin personellerinin tanıtımı için kullanmaya başladıkları yaka isimlikleri genelde göğüs üzerine gelecek şekilde arka kısmındaki iğne yada mıknatıs ile tutturularak kullanılmaktadır, uygulama yapılan bütün modellerimizde bu şekilde iğneli yada mıknatıslı tercihi yapabilirsiniz. Çok kalın olmayan kıyafetlerde müşterilerimiz genellikle mıknatıslı yada isimliği tercih etmekte olup garantici müşterilerimiz iğneli yaka isimliği tercih ediyor.
Yaka isimliği eskiden genellikle zengin ve kurumsal mekanlarda firma çalışanlarının tanıtımı için göğüs üzerine takılarak kullanıldığı ürünlerdi.Şimdilerde küçük büyük bütün firmaların önem verdiği kurumsal görünüm ve kalite açısından gün geçtikçe artan kalite gereksinimleri doğrultusunda her marka ve her alanda kullanılmaktadır. Yaka isimliği genellikle mıknatıslı yaka isimliği ve iğneli yaka isimliği olarak adlandırılmaktadır.Yaka isimlikleri ini ihtiyaçlarınız doğrultusunda istenen adetlerde sipariş verebilir firmamızdan ücretsiz yaka isimliği örneği ve yaka kartı numunesi isteyebilirsiniz.
Sipariş vermek yada ürünlerimizi incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.https://www.yakaisimligi.net

< Resime gitmek için tıklayın >
D
11 yıl
Metal Yaka Kartı
Firmalar gün geçtikçe tanıtım, görsellik ve sunum konusunda kendilerini geliştirmesiyle beraber personellerin müşteri ilişkileride gün geçtikçe önem kazanmaktadır.Bu boyutta Pelikan Reklam olarak Personelinizin tanıtımı için metal yaka kartı üretiyoruz, peki metal yaka kartları nedir, ne işe yarar? Firma logonuzla beraber yapılan baskının dijital baskıyla metale işlenmesidir, personelin yakaya iğne yada mıknatıs yardımıyla tutturduğu bu ürünler metal oldukları için uzun süre kullanılabilmektedir, farklı boyut ve renk seçenekleri bulunan metal yaka isimliği www.metalyakakarti.gen.tr sitemizden ziyaret edebilir istemiş olduğunuz ürünle alakalı bilgi alabilirsiniz.Metal yaka kartı fiyatları nı adetler belirlemektedir.
< Resime gitmek için tıklayın >
D
16 yıl
video indirme yardımm lütfen
www.kucukcekmecem.tv den nası video indirebilirm
D
16 yıl
video indirme yardımm lütfen
www.kucukcekmecem.tv den video nasıl indirebilirim ???
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.