A

Yüzbaşı
27 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Teklif edemeden reddedildim.
Arkadaşlar yeri geldi bu forumdan çok şeyler öğrendim,öğrenmeye çalışıyorum.Bende foruma birşeyler katmaya çalıştım.Forumu ve forumdakileri seviyorum. Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Daha önce tanımadığım bir kızla buluştum.Buluşma iyi geçti yada ben iyi geçtiğini sanıyordum. Bayağı uzun süre oturduk, sohbet ettik. Fiziksel olarak çok çekici gelmedi (zaten çok baktığım yok, karakterininin iyi olması yeterli) Ortak noktalarımızın çok olduğunu onun dışında bazı yönlerden farklı olduğumuzu gördüm. Neyse Görüşme bitti.Akşam eve gittiğimde görüşmeyi düşündüm. Buluşma sırasında hissettiğim çekimi sonradan hissedemedim ama kızın karakterinden dolayı tekrar görüşmeyi bunu da ertesi gün ona söylemeyi düşündüm. Ertesi gün kız benden önce davranarak görüşmek istemediğini, kabul etmediğini söyledi.Ben de onun beni reddetmesi nedeniyle ve tepki için o sırada bende ona tekrar görüşmek istemediğimi, kabul edemeyeceğimi söylemek zorunda kaldım. Kız beni reddederken kendinden o kadar emindi ki bana nazlanıyor gibi gelmedi.Benim başka yapacağım birşey yoktu. Benim düşüncemi bile öğrenmeden ilk kendinin reddetmesi de bunu gösteriyor. Ben doğru yaptığıma inanııyorum. Yoksa o beni reddederken ben görüşmek isterdim diye doğruyu söylesem acaba bir şansım olur muydu diye düşünüyorum. Ret yediğim telefon konuşmasından sonra bir daha görüşmedik. Şimdi ikimizde birbirimizi reddetmiş olduğumuzdan artık bu işin olması imkânsız gözüküyor. Olsaydı iyi olurdu ama olmamasıyla da çok şey kaybetmedim. Aklıma fazla gelmiyor gelse de birşey hissetmiyorum.Sadece davranışımın doğru olup olmadığını öğrenmeye çalıştığım için buraya yazdım.
A
18 yıl
N73\u0027le TV nasıl seyredilir ?
N73 başlığına yazdım ama kimsenin ilgisini çekmedi. Bir de burada soruyum.N73 .le TV nasıl seyredilir ? kısaca anlatır mısınız ?
A
18 yıl
dizel araçlar daha mı zor stop ediyor ?
Sürüş konusunda usta birinden dizel araçların ilk kalkıştaki debriyaj gaz dengesi yerine gelmese bile ve hareket halindeyken benzinli araçlara göre daha zor stop ettiğini duydum. Böyle birşey doğru mu?
A
18 yıl
Avea arayanı bil ücretli mi ?
Avea'da telefonunuz kapalıyken arandığınızda telefonunu açınca arayanı bil ismiyle kimin hangi saatte aradığını gösteren bir mesaj geliyor.Bu mesaj ücretli mi ? ücretli ise mesaj ücreti arayandan mı aranandan mı alınıyor ?
A
18 yıl
siteler büyük boyutta harflerle açılmaya başladı
Daha önce google, yahoo, mynet vb sitelere girdiğimde site normal boyutunda harflerle açılırken bir kaç gündür büyük boyutta iri harflerle açılmaya başladı.kaspersky ile virüs taraması yaptığımda birşey bulamadım.Bu sitelerin normal boyuttaki harflerle açılması için yapabileceğim birşey var mı ?
A
18 yıl
eskiden sevdiğim kızın evlendiğini öğrendim.
Önceden sevdiğim ancak buluşma tekliflerimi geri çeviren buna rağmen unutamadığım kızın evlendiğini öğrendim ve çok üzüldüm.Hayattaki en kötü duygulardan birisi bu.Yanında olmak istediğiniz kişinin yanında artık başkası var ve bir daha sizin ona hiç kavuşma ihtimaliniz yok.Temenni ederim kimsenin başına böyle birşey gelmez.
A
18 yıl
Funda ARAR\u0027ın son albümü nasıl?
Funda ARAR'ın son albümünü satın alanlar, albüm hakkındaki fikirleriniz ne ? albümü beğendiniz mi? tavsiye eder misiniz?
A
18 yıl
ad-aware faydasız mı ?
Ad-aware pro 1.05 versiyonu yüklü.Bununla ne zaman aratma yapsam hep 11 adet cookie buluyor. Bunları silip tekrar aratma yapınca yine bu 11 cookieyi buluyor.Program bu hali ile bana faydasız gibi gözüküyor yoksa programın benim bilmediğim arka planda çalışan yararlı bir özelliği mi var ?
A
18 yıl
fatura bilgisi
4-5 ay önce avea'dan hat aldım.Gelen faturalarda TK (Telekomünikasyon Kurumu) kullanım ve TK ruhsat ücreti başlıklı tutarlar var.Arkadaşın Turkcell faturasında ise sadece TK kullanım ücreti vardı.TK ruhsat ücreti yeni abone olanlardan mı alınıyor ve bir sene mi sürüyor ?
A
18 yıl
avea faturam yüksek geldi
Bizde personel tarifesi kapsamında 2 avea hattı var.Biribirlerinden başka çok fazla konuşma yapılmıyor.Buna göre en fazla 15 YTL ücret gelmesi gerekirken birine 21 YTL, birine 18 YTL fatura ücreti geldi.Bu rakamlar bana şişirilmiş gibi geldi.Müşteri hizmetlerine mail gönderdim cevap gelmedi.Vodafone tam anlamıyla piyasaya girdikten sonra bu avea hatlarını iptal etmeyi düşinüyorum.Avea faturası beklediğinin üstünde gelen var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.