M

Onbaşı
29 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
Ek iş yapmak isteyenler buraya
Sertifikalı Organik ve Doğal Ürünleri ile Hemen Tanışın

Siz de bizi tercih eden 20.000+ mutlu müşteri  gibi ürünlerimizi kullanın. Aynı zamanda kendi işinizi kurma fırsatını  yakalayın !

ŞIMDI SİZDE WHATSAPP GRUBUMUZA KATILIN!



[Whatsapp Grubumuza Katılın
M
7 yıl
Sonuçlanmış davaya iptal davası açmak
Merhaba arkadaşlar,
Aranızda hukukçu ya da bu mevzuatları bilen varsa yardımcı olabilir mi ?
Bir tane 1 yıllık kira sözleşmesi var son 4 ay ödenmemiş icrayavverildi itiraz ettim mahkemede davacı kazandı. Sonradan farkettim şirketin kase ve imzası yok onun yerine aynı unvana sahip şahıs şirketinin kasesi ve onun sahibinin imzası var yani sözleşmede yazılı olan limited şirketin değil ve limiter şirket iki ortaklı ve ikisinin imzası gerekli bu durumda sözleşme geçersiz fakat adı kiraya giriyor bankadan para yatırmışlar ben müteselsil kefilim bu sözleşmeden muaf olmak ve icradan kurtulmak için dava acacagim sizce nasıl bir yol izleyeyim . Dava kabul görür mü?
M
9 yıl
Acıbadem Üniversitesi için 20 bin liralık geri odemesi okul bittikten sonra olan eğitim kredisi bulabilir miyim?
Iyi akşamlar arkadaşlar,
Acıbadem Üniversitesi için 20 bin liralık geri odemesi okul bittikten sonra olan eğitim kredisi bulabilir miyim? Kullananlar var mı ? Gören veya bilen arkadaşlar yardimci olursa Teşekkür ederim.
M
9 yıl
Acıbadem Üniversitesi için eğitim kredisi alabilir miyim?
Iyi akşamlar arkadaşlar,
Acıbadem Üniversitesi için 20 bin liralık geri odemesi okul bittikten sonra olan eğitim kredisi bulabilir miyim? Kullananlar var mı ? Gören veya bilen arkadaşlar yardimci olursa Teşekkür ederim.
M
9 yıl
Banka kredisi hakkında
Beyler,
Maaşım 1050 olarak ücret pusulsında belırtılmıs 3000 ve 800 lıralık ıkı kredı kartım var. Kredı notum 1096. Bankada 3000 ve 2000 lıra cekmıs oldugum kredı mevcut. Kredılerın ılk taksıtlerı bugun odenecek . Ben 2 bın daha cekmek ıcın bankaya gıttım. Fakat olmadı ıstersenız borc transferı yapalım 10 bın cekelım dedı bende kabul ettım 36 ay vade seklınde ayarladık. Ama uygun gorulmemıs. Sımdı aklımda 7000 lıra cekmek var ıhtıyacım var cunku borcları odeyemedıgımden degıl acaba ılk taksıtlerını odeyıp ceksem onaylanır mı?
Kredı ceken ya da bankacı arkadaslar yardımcı olabılır mı?

Not. Son bır seneye aıt kredı kartı borcları ve kredı borcları gecıkmesı yasamadım. Bunun dısında cok sayıda basvurum oldugundan dolayı notum dusukdur.
M
9 yıl
Silinsim
Silimsim
M
9 yıl
Biçimlendirmiş harddisk teki dosyaları geri getirme
10 aylık şirketle ilgili dosya(iş adetleri,hesaplar,dosya numarasi,listeleri) yok oldu çökmelere karşı ayrı bir disk oluşturdum gizli klasördü onu biçimlendirmişler bildiginiz recuva tarzı silinmiş dosyaları getirebilecek bir program var mı ?
Recuva denedim çıkmıyor 2 gün öncesine kaydettiğim excell dosyaları var.
M
10 yıl
İlk defa ilişki üzerine bir konu açıyorum
Arkadaşlar ilk defa böyle bir konu açıyorum anlam bulamadığım için. Bundan 1 ay önce başladı birbirimizle çıkmamız ama onun benden hoşlanması bana bakması 2 ay gibi bir zaman her neyse sonunda birbirimizi bulmuştuk. İlişkimizin 10.gününde bunu seven ama benimle çıktığını bilen bir erkekle gördüm kavga ettik ve ağzımdan ş.. kelimesi çıktı istemsizce. Olan oldu özür diledim affetmedi. Hediye yaptım aldı. Geçen cumartesi günü bir kalpli kolye alıp kutunun içine 'ben seni çok seviyorum beni affeder misin?' diye kağıt yazıp o şekilde hediyeyi verip senden cevap bekliyorum benim yanımda değil ben gidince aç dedim. Her neyse ertesi gün pazar akşamı biraz fazla aradım kızı ve olan oldu. Beni arama numaramı sil felan dedi. Sana bir soru soracağım beni seviyor musun sevmiyor musun dedim. Sevmiyorum seni dedi. Bu çok ağır oldu dedim, tamam dedim ve kapadım telefonu. Daha öncesinde aynı soruyu sorduğumda ne seviyorum ne de sevmiyorum demişti. O zaman da ayrıydık daha önce beni sevdiğini söyledi. Pazartesi günü işyerine geldi. Birine olayları duydun mu diye sormuş. Bir ablamız evet demiş o gün en yakın arkadaşımla kavga ettim annem,babam sürekli üzerime geliyor sınav yüzünden sinirliydim demiş. Hiç aramadım o da aramadı. Facebook'u kapattı twitter ve instagram gizli ve yeni attığı fotolarda hep aldığım kolye var. Dün onla biri konuşmuş whatsapptan o bana güvenmiyor hatırlamak istemiyorum, bana onla gelme gibi cümleler kurmuş. Diyeceklerim bu kadar kafam karışık cidden ne yapayım?
Bırak, unut gibi boş kelimeleri geçelim burdaki olay nedir çözemedim.
Not: Bu arada yaş 21 onun 18.
M
11 yıl
2 yıllığı uzadığı için mezun değilim açık öğretime başvurabilir miyim?
2 yıllık bankacılık ve sigortacılık okuyorum, yarı dönem uzadı bu süre zarfında sadece staj görücem açık öğretim işletmeye başvurmayı düşünüyorum?
4 yıllığa sınavsız başvursam 2 yıl düşüyor 4 yıllık + 2 yıllık mı okumuş oluyorum yoksa 2 yıl + 2 yıl geçiyor mu ?
Ayrıyetten açık öğretim 3. sınıfı okurken 2014'te DGS'ye girip önlisans yaptığım bankacılık ve sigortacılık bölümünün 4 yıllığına kazanıp onu da okuyabilir miyim?
Olur mu olmaz mı ya da yapan var mı?
M
11 yıl
Üniversite\u0027de Ortalama Hakkında
Arkadaşlar benim okul yarım dönem uzadı
1. dönem ortalama 2.07
2. dönem ortalama 1.5
3.dönem ortalama 1.18
3 dönemin ortalaması 1.59 yapıyor.
Bir zayıfım var onu bütünlemede geçersem not ortalaması biraz artacak birde 3.dönemdeki dersimi 2.döneme geçti tekrar 3. döneme geçerse notlarda biraz değişme olur diye düşünüyorum. Benim asıl sorum acaba ben dönem stajı görmeden tek ders sınavı alabilir miyim?
Not: Sakarya Üniversitesi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.