A

Yüzbaşı
28 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
84 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
10 yıl
Gragas Hakkında
Yeni gelen nerfle birlikte bence midde kullanılabilirliği baya azaldı gragasın sizce solo da viable olmaz mı ?
W sunda ki % ye göre vurma ve bunun 8 sn lik bir cd ye sahip olması tanklar için birebir. Pasifin verdiği sustain e nin verdiği cc bence artık solo da daha verimli olur.
Örnek build olarakta
zhonya
günateşi
ruh gömleği
karşıya göre bot
hiçlik değneği
ve takımın ihtiyacına göre koruyucu yada rabaddon ?
A
12 yıl
2. Tercihlerle ilgili bi soru
Arkadaşlar sağlık meslek tıbbi sekreterlik mezunuyum.Geçiş hakkım olduğundan dolayı 1. yerleştirmelerde 3 tane okul yazdım. Ek yerleştirmelerde bunları değiştirebiliyor muyum ? arkadaş değiştiremezsin dedi böyle bir şey varsa büyük ihtimalle 1 senem boşa gitmiş olacak.
A
12 yıl
MARMARİSTEN ISPARTAYA NASIL GİDİLİR
arkadaşlar yarın ıspartaya gitmem lazım marmaristen hangi otobüsler kalkıyor valla acil lazım oldu kamilkoçtan başka bulamadım.
A
12 yıl
2000 tl ye kadar laptop önerisi.
merhaba arkadaşlar. Haziran ayında 2000 tl civarında bir laptop almak istiyorum. Öncelikli kullanma amacım oyun olacak. Önerilerinizi bekliyorum.
İyi Forumlar.
A
12 yıl
yurt disiplini ile ilgili bilgiye ihtiyacım var beyler zor durumdayım
Lise karma öğrenci yurdunda kalıyorum. Müdürle aramız iyi değildi. Eşyalarım yatakta olduğu için odada bulunan çöpe atmış. Bende bunun üstüne yurt müdürüne bağırdım falan beni atmakla tehdit ediyor. Yönetmeliklere göre hakkı var mi ? Kınama cezasından dolayı yurttan atabilir mi ? Daha önce de sigara paketi yakalamıştı ama resmiyete geçmedi. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
A
13 yıl
okul ahalisi olarak müdürle birturlu anlasamiyoruz akıl verin lütfen..
Okulda kılık kiyafete uysakta akıllı uslu dursakda illaki bir kusur bulup her sabah vaaz isitiyoruz okulda kalorifer yanmiyor okulun temin etmesi gereken kitap vs hala gelmedi bunlari çözmek yerine adam bize sarıyor ustelik kendi de kurallara uymuyor fotokopi odasında sigara içmek gibi buna benzer birçok sey zaten okula okul demek icin şahit lâzım . Bahçeye giren çıkan belli değil. Okul bahçesinde 3 tane hastahane poliklinigi ve ilcenin spor klubü bulunmakda..
A
13 yıl
geleceğim için önemli bir adım atıcam yardım edin ey dh halkı
saglık hizmetleri yöneticiliği okumak istiyorum arkadaşlar nasıl bir bolumdur iş olanagı nedir yardım lütfen.
A
13 yıl
xperia arc mesaj sorunu
Herkese iyi geceler arkadaslar telefonu yeni aldim mesaj atmiyor ve internet paketinden nete baglanamiyorum acaba nasil ayarlayabi
lirim arama yapabiliyorum simdiden tesekkurler.
.
A
13 yıl
İzmir içi ucuz motel yardımı
yarın akşam 6 gibi izmir'de olucam ve 2 günlük 20-30 tl lik motel pansion tarzı biryer arıyorum.Alsancak Konak olabilir.Sadece uyumak için durucam. Rahat olmasada olur.Güvenli olsun yeter.Tavsiyelerinizi bekliorum.
A
13 yıl
yardımcı olursanız sevinirim.
elimde 1000 tl civarı para var. Xperia neo mu alayım yoksa biraz daha biriktirip xperia arc mı alayım ? 2si arasındaki bariz farkları soylerseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.