H

Yüzbaşı
26 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
133 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
4 yıl
Xfx rx 570 bilgisayar açılırken bozuk görüntü
Ekran kartını sıfır aldım. PC her açılışta videodaki gibi bozuk bir görüntü çıkıyor. Kart arızalı mıdır, kullandıkça sorun daha da büyür mü? Onun haricinde oyunlarda yada masaüstünde herhangi bir sorun yok.
https://www.youtube.com/watch?v=qetOd2uEghc&feature=youtu.be
H
4 yıl
Sunny 82\" tv ilk denemede açılıyor, kapatınca tekrar ekran gelmiyor.
Merhaba arkadaşlar,

Elimde 82" sunny led tv var. Televizyonu fişe taktığım zaman kırmızı stand by ışığı yanıyor. Kumandada açtığım zaman ışık yeşile dönüyor ve ekran açılıyor. Kumandadan kapatıp tekrar açtığımda yeşil ışık yanıyor fakat ekran açılmıyor. Fişi çekip bir müddet beklediğim zaman tekrar açılıyor.
TV nin kasasını söktüm , besleme kartındaki tüm kapasitörleri göz ile kontrol ettim, herhangi bir şişme yada deformasyon görünmüyor. Devreden tek tek sökerek multimetre ile kontrol ettim hepsi üzerindeki değere yakın sonuçlar verdi. Elektronik bilgim çok az. Sizce arıza nereden kaynaklanıyor olabilir? Hangi parçaları ne şekilde kontrol etmeliyim. Bilgili arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Besleme kartı aşağıya eklediğim kartın aynısı.

Teşekkürler

< Resime gitmek için tıklayın >
H
6 yıl
Seçimin galibi K. K. oldu
Partide kalan ulusalcı kesiminin en çok sesi çıkan adamı Muharrem İnce de Chp den silinmiş oldu. Chp şuan aslına döndü, tek adam rejimi Chp ye hayırlı olsun.
H
6 yıl
Fren lambası çalışmayan arabaya arkadan çarpmak!
Merhaba arkadaşlar,
Çarpmadim fakat 30 cm kala ancak durabildim. Yaklasik 70-80 km arası hizla giderken önümdeki aracin yavaşlandığını hemen algilayamadim, fren lambaları yanmiyordu. Çarpmış olsaydım yine de tüm kusur bende mi olur du? Takip mesafem olması gerekenden biraz daha azdı.
H
7 yıl
Citroën c4 1.6 hdi uzun yol yakıt tüketimi 4.4 lt/100 km
Aracım ile ilk defa uzun yol yaptım. Guzergah Istanbul- Ilgaz/Çankırı . Oradan Sungurlu/Çorum ve İstanbul a geri dönüş.Toplam yol 1508 km. Köy yolları ve şehir içi trafik hepsinin toplam ortalaması 4.4 lt yaktı. Full bagaj, 4 yetişkin 1 çocuk ve klima sürekli açıktı. Otobanda hızım cc ile sabit 110-120 arasında oldu.

< Resime gitmek için tıklayın >
H
7 yıl
(Arıza)Toshiba 32\" LCD TV ilk açıldığında donma ve renk karışması.
Arkadaşlar arıza hakkında bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum. Televizyon ilk açıldığında birkaç saniye arayla donma ve renk karmaşası yaşanıyor. 5-10 dakika içinde normale dönüyor. Tamiri kaça patlar. Kendim tamir edebilir miyim?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
H
7 yıl
Turk.net den çok memnun kaldım
Arkadaşlar 3 yıldır Superonline müşterisiydim. Hızım 16mbit e kadar adsl idi. Taahhütüm sona ermek üzere olduğu için müşteri hizmetleri aradı ve 8 mbit hız teklif etti. 16mbit tekrar vermeme bahaneleri ise altyapımın yetersiz olması imiş. Neyse ki tekliflerini kabul etmedim ve teşekkür ederek telefonu kapattım. Türk telekom bölge müdürlüğüne gittim ve daha yüksek hız istedim. Onlar da max olarak 16 mbit verebileceklerini onunda çok sağlıklı olmayacağını ve vdsl vermenin mümkün olmadığını söylediler. Turk.net müşteri hizmetleri ise ısrarla 24mbit e kadar vdsl verebilecekleri söylediler. Özellikle 3-4 farklı aramada hepsi aynı şeyi söylediler. Sonunda internetimi turk.net 'e taşımaya karar verdim. Hızlı bir şekilde internetim'in taşıma işlemleri bitti. 1 hafta adsl olarak kullandım. Dün hızımı 8mbit olarak görünce müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım ve en azından 12mbit olarak yükseltilmesini istedim, telefondaki kişi 24mbit e kadar vdsl almam gerektiğini söyleyip arıza kaydı oluşturdu. Nihayetinde bugün Türk telekom saha görevlisi gelip bağlantımı değiştirdi ve mutlu son 24 mbit e kadar vdsl bağlantım sorunsuz olarak verildi. Buda benim memnuniyetim olarak burada kalsın istedim. Teşekkürler Turk.net.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
H
8 yıl
Canon G serisi mürekkepleri diğer Canon yazıcılarda kullanma
Evet arkadaşlar deneyen yada denemeyi düşünen var mı acaba?
İp7250 yi riske edip denemeyi düşünüyorum, sizce kafa tıkanması yada renk skalası olarak problem yaşar mıyım?
En azından sadece bir renk alıp bu şekilde deneme yapmak istiyorum. Siyah renkte sorun olacağını zannetmiyorum ama C-Y-M renkleri nasıl olur çok merak ediyorum.
H
8 yıl
Yardım Lütfen. Klavyeden aşağıdaki A harfi nasıl çıkartılır arkadaşlar
Arka fon siyah olacak yalnız.


< Resime gitmek için tıklayın >
H
8 yıl
Devirdaim Pompası Gibi Çalışan Eleman
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.