S

Yüzbaşı
23 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
iphone 6 4.7 spigen kılıfları
S
10 yıl
iphone 6 4.7 spigen kılıfları
S
10 yıl
iphone 6 4.7 spigen kılıfları
http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=iphone+6+case+spigen+tough+armor+sgp10969

hala bu tasarımla geleceğine inanmıyordum. ama adamlar ufaktan başlamışlar göstermeye. sayfanın aşağısına doğru diğer modellerde var. ayrıca bunu facebook ta spigen resmi sayfasında yayınlamışlar. hadi hayırlısı.
S
11 yıl
Nereden yardım alabilirim arkadaşlar yardım
arkadaşlar origin hesabımın email adresinin değiştiğine dair mail aldım

"Your email address has been successfully changed. Please be sure to use your updated email the next time you log in to Origin.

If you did not request this change, or if you have reason to believe your account has been compromised, please contact Origin Help for immediate assistance.

Thank you,
The Origin Team"

email bu, adresimi hiçbir şekilde değiştirmedim, oturum açmaya çalışınca hatalı kullanıcı adı veya şifre diyo. kesin birisi ele geçirdi. origin help ten nasıl iletişime geçebilirim live chat bölümünü bulamadım. ayrıca help için de oturum açmam gerekiyo zaten oturum açamıyorum oradan nasıl açacam. direk email atabileceğim bir yer yokmu. hesptaki bf3 ü de kayebtmek istemiyorum. yardım fikirlerinizi bekliyorum.
S
12 yıl
Öneri bekliyorum
Arkadaşlar bu hafta içinde galaxy s3 almayı düşünüyorum. Fakat yeni çıkacak telefonlar beni düşündürüyor. Gerek htc one x (özellikleri s3 le aynı olsa da htc nin kasa sağlamlığı daha ağır basıyo sanki ama htc nin bi çok eksisi var) gerek lg optimus g çıktıklarında alınabilecek telefonlar. Bide şu android in 4.2 versiyonuyla gelecek nexus lisansı olayında kafamda soru işaretleri var. Nexus lisansı sadece yeni gelecek telefonlara mı verilecek yoksa eski telefonlarda yararlanabilecekmi? gibi sorular karar vermemi zorlaştırıyor. Elimdeki telefon 5,5 yaşına geldi sağlam bi amiral gemisi istiyorum. Siz olsanız beklermiydiniz yoksa bekle bekle nereye kadar hergün daha yenisi çıkacak al gitsin mi dersiniz?
S
12 yıl
bi yardım edin kararsız kaldım
Arkadaşlar şu an bende philips shs5200 var hepsiburada dan aldım sonra kablosu gitti yenisi ile değiştirdiler fakat yenisininde kablosu tam jakın ucundan gitti şimdi kulaklık arayışına girdim ve panasonic rp-djs400a ile philips shb9100 arasında kaldım philips kablosuz benim için avantaj diğeri kablolu ama sesi beats audio gibi çıkıyo baya kaliteli. philips i aldım kablolu ve kablosuz kullanılıyo kabloluyken sesi biraz daha fazla çıkıyo ama bluetoothla çalışırken benim ipod touch pilini ziyadesiyle bitiriyo. geri verip panasonic i alsammı kulaklık bölümüne açtım 2 gündür tık yok bi fikir verin arkadaşlar
S
12 yıl
Bu kulaklık hakkındaki fikirleriniz
Arkadaşlar şu an bende philips shs5200 var hepsiburada dan aldımsonra kablosu gitti yenisi ile değiştirdiler fakat yenisininde kablosu tam jakın ucundan gitti şimdi kulaklık arayışına girdim ve philips shb9100wt modeli ilgimi çekti kablosuz olmasının da buna etkisi büyük bi kere denemiştim mediamarkt ta ama tam hatırlamıyorum fiyat olarak o zamanlar 200 dü sizce ne yapayım ?
S
12 yıl
Turkcell hat devri - bir fikir verin
arkadaşlar turkcell hattım var baya eski ve dedemin üzerine. bi kaç ay içinde telefon alınca avea ya geçmeyi düşünüyorum. sizce 40 tl civarı ödeyip hat devri yapsammı yoksa bunca senelik telefon numaramı bırakıp yeni hat alıp o şekildemi geçsem aveaya ? ve bugünkü hatlar ne durumda ücretleri nedir ? yardım edin.
S
12 yıl
turkcell hat devri - bi fikir verin
arkadaşlar turkcell hattım var baya eski ve dedemin üzerine. bi kaç ay içinde telefon alınca avea ya geçmeyi düşünüyorum. sizce 40 tl civarı ödeyip hat devri yapsammıyoksa bunca senelik telefon numaramı bırakıp yeni hat alıp o şekildemi geçsem aveaya ? ve bugünkü hatlar ne durumda ücretleri nedir ? yardım edin.
S
12 yıl
bir fikir verin
Arkadaşlar yarın staj için bi şirkete gidecem sakalım hafif kirli bıyık biraz daha fazla. Traş olsam mı ?? (olursam hafif bıyık bırakıcam)

edit: düzeltme
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.