O

Teğmen
31 Ağustos 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
15 yıl
DVDROM\u0027um bozuk!
Bir arkadaşım, FM2010'u aldı ama dvdrom'um bozuk olduğu için yükleyemiyorum. oyunu internetten indirip onun şifresiyle oynayabilmem mümkün mü? bunu yasal olarak nasıl yapabilirim?
O
17 yıl
address resolution protocol(ARP)
bir arkadaşım adsl bağlattığı günden beri sürekli kopmalar yaşıyor. bu kopmalar bazen kısa bazen çok uzun sürüyor. modem değiştirmekten telefon hattını yeniden döşemeye kadar her şey denendi ama hala çözüm yok. bugün bağlantıyı onar dediğimde onarmanın ARP'la ilgili kısmında hata verdiğini ve devam etmediğini gördüm. bağlantı aktif şekilde çalışıyorken bir daha denedim yine arp'ta hata verdi. bunun kopmalarla bi ilgisi olabilir mi. ilgisi varsa nasıl çözeriz?
O
17 yıl
amiga dosyalarını pc\u0027ye çevirme
elimde amiga disketlerinde kayıtlı bazı yazılar var. bunları pc'ye aktarmak istiyorum. nasıl yapabilirim?
O
17 yıl
MOVED: usrobotics wireless maxg pci adapter LÜTFEN BAKIN ÇOK ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR
O
17 yıl
launcher hatası
oyunu daha bugün yükledim iki üç kere girdim çıktım. şimdi oyunu açmaya çalıştığımda hata veriyor. kapatılması gerekiyor rapor gönder vs vs ekranı çıkıyor. yardımcı olabilecek var mı?
O
17 yıl
en yeni server hangisi
uzun bir aradan sonra oyuna geri dönüyorum da en son hangi server açıldı birisi söyleyebilir mi?
O
18 yıl
youtube\u0027da java problemi
arkadaslar her sey güllük gülistanlıkken bir gün aniden youtubedaki videoları izleyememeye başladım. javadan kaynaklanan bir hata mesajı veriyor fakat flashtır javadır hepsinin son sürümleri bilgisayarımda yüklü. nedir sorun acep
O
18 yıl
diablo2\u0027de cow level\u0027a gidemiyorum
arkadaşlar sürüm lod 1.07 horadric'in içine wirt's leg ve portal kitabını koyuyorum transmute'e basıyorum I can't use this yet diyo. ne yapmam lazım
O
18 yıl
diablo2\u0027de stat dağılımı
arkadslar yurtta can sıkıntısından landan d2 oynamaya basladık. yalnız oyunu cok unutmusuz. necro paladin ve barbar için statleri nasıl dagıtmak gerekir bir cevaplarsanız sevinirim.
O
18 yıl
skin
bir skin indirdim ama nasıl kullanıcam bilmiyorum? yardımcı olablir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.