R

Yüzbaşı
15 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
15 yıl
İonia - SawyeR Hacked!!!
İon,adak, characterim SawyeR hacklenmiştir. 70 lvldi. İnanın hala şpktayım. Ve çok sinirliyim. Ekran klavyes, ,le oyuna girmeme rağmen nsl hackleniyor anlam veremiyorum. Şu dakikadan sonra knight bnm için bitmiştir. Oynayan arkadaşlara lafım yok. Ne dersem diyim oynamaya sevam edicekler (benim gibi). Ama değmezmiş harcadığım zaman, uykusuz kaldığım geceler, yatırdığım paralar...
R
15 yıl
Belediye kira yardımı
arkadaşlar böyle bişi duydum. belediye kira yardımı yapıyormuş. yıllık 1500 lira. bu doğruysa istenilen kriterler nelerdir ?
R
15 yıl
yeni server eventleri
arkadaşlar server çıkar çıkmaz platı yükleyip kasıcam. sorum şu 800 cashi saklıyuım mı? belki %50 indirim filn olur walkrielerde ?
R
15 yıl
Youtube Sorunu.
Arkadaşlar ben diğer bütün sitelerde video izleyebiliyoeum. hatta burda youtube videolarını direk koyduklarında da izleyebiliyorum. ama youtubenin kendi sitesinden girmeye çalısınca videoya tıkladıgımda aldıgım hata :
Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.


-Flash player silip yükledim
-java sildim yükledim. PC ye ress attım
-firefoxu denedim. olmadı





ben daha ne yapiyim açılmıo arkadaşlar bi yardım edin


konu yanlış yerde biliyorum ama burası ypğun oldugu için çözüm bulabileceğime inanıyorum.
R
15 yıl
Cafedeki Apachi :S
Bugün bizim orda yeni bi cafe açılmış. bi ortama bakiyim dedim. girdim masalara bakıyorum. apachinin biri daha 47 lvl k0xp'la kasıo. konuşma şöyle :

-La ...na kodumun adami bro diyor. ne demek o lan?
-Bro mu? he bro çocuk demek çocuk.

-_-



bi daha o cafeye gitmeme kararı aldım
R
15 yıl
Warrior ardream en iyi silahı buldum ;)
çift el:

Lugias +7 - giantic axe +7



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >




Attackları :111-79
Elemantalleri :70 Flame - 100 ligthing
toplam hp bonus :11 Healt bonus - HP Bonus 140
Toplam Dex Bonus :33 Dex
Mp Bonus :140
Resistances :Fla-Glac-Light : 15




Yorumları aliyim
R
15 yıl
Yeni Çıkıcak Server :Krowaz Planlarınız ?
Ben ardream warrior düşünüyorum. 2 sınıf arkadaşımda asas ve priest olucak. 3ümüz takılıcaz. sorum şu sonuçta yeni bir server warriorla iş yapabilir miyim ardreamde ? daha önce warrior oynadım. edanada 73 warriorum vardı sattım. playerlik konusunda en iyi warriorda iş yapabileceğimim düşünüyorum. ORC-HUMAN seçimini human düşünüyoruz. Bir clan kurabilirz. Tüm DH takılırız orda


Evet sizin planlarınız neler?
R
15 yıl
Devamsızlıklar!
Ya bnm 12 gün olmuş toplam

sizlerin kaç arkadaşlar
R
15 yıl
Bu ne rahatlıktır ya !
Ya ne kadar rahat şu günümüz insanı ya. misafirliğe geldiler bize karının çocuğu yeni aldığımız koltuklara işedi. Çocuktur olabilir. ama nasıl bie terbiye verliliyo bu çocuklara. insan kızar çocuguna nie yaptın gibisinden. umuru değil anasının. öbürü benden izinsiz laptopumu açar oynatır (bozarmı kaygısı hiç mi hiç olmadan). evi dağıtır. tüm biblolarla oynarlar. nasıl terbiye veriolar bu çocuklara ya. ya ben 17 yaşındayım. bende çocuk oldum herkes gibi. ama bi misafirliğe gittim mi korkardım ev sahibinden filn. daha doğrusu çekinirdim. değil misafirlik teyzemin, halamın evinde bile bu kadar rahat olamam ben! sadece bize mi denk gelir böle tipler bilmiyorum ama bu rahat ebeveynlerle bu çocuklardan terbiye konusunda bi cacık olmaz
R
15 yıl
Vestel Pixellence 82\u0027 ekran!!!
http://www.vestel.com.tr/msib20/tr/kategoriler/tuketici_elektronigi/televizyon/lcd_televizyonlar/pixellence_usb_32825_32_lcd_tv.aspx


bu ürün hakkında bi bilginiz varmı ? iyi mi yani. fiyatı şu an 976 mı ne. beklesem mii acaba? KDV %8e düşücekmişya bu da düşermi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.