_

Onbaşı
15 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
16 yıl
sabit disk sorunu
ikinci disk olarak kullandığım samsung 160 gb sataII harddiskim sık sık içindeki diskler birden bire hızlanarak çalışmaya başlıyor bu şekilde sesini duyuyorum(motor hızlı dönmeye başlıyor) ve bu esnadada kafası park yapıyor yani tık tık diye ses çıkartıyor acaba hardiskim gidici mi ? yardımlarınızı bekliyorum
_
16 yıl
Avermedia Tv Box 7 aldım kanalları kaydedemiyorum
bugün avermedia tv box 7 aldım bütün bağlantılarını yaptım görüntü aldığım halde ,menüsü bana çok karmaşık geldi ,içinden çıkan türkçe /ingilizce/yunanca karışımı bir broşür yetersiz gibi , kanalları kaydedemiyorum ne şekilde yapacağım bilgisi olan var mı acaba ?
_
16 yıl
sürekli sign in with windows live id penceresi açılıyor neden ?
< Resime gitmek için tıklayın >

bu akşam durup dururken ekranda bu pencere açıldı ve benden live id kullanıcı adı ve şifremi girmemi istiyor daha önceden hiç karşılaşmadım bilgisi olan var mı acaba ? cancel diyorum sürekli yine çıkıyor karşıma illa girmem mi gerek ?
_
16 yıl
780g anakartıma ekran kartı tavsiyesi
imzamdaki sistemime onboard vga nın sistem raminden kullandığı (256mb) ve genel performansımı düşürdüğü için yeni bir ekran kartı almak istiyorum,ancak oyun oynamıyorum oynadığım tek oyun eski ut dir, amacım sistemin genel performansı yükselsin bu amaçla uygun fiyatlı bi kart düşünüyorum ne tavsiye edersiniz ?
_
16 yıl
800==\u003e1066 mhz geçsem çok farkeder mi ?
Sistemim ASUS M3A78EM 780G amd phenom 9950 şu anda kullandığm ramler OCZ platinium 2 GB 800 mhz sizce bu ramleri satıp 2 gb 1066 ya mı terfi etmeliyim yoksa 2 gb 800 mhz in yanına 2 gb daha mı takmalıyım ? hangisi bana daha fazla performans artışı sağlar ? yorumlarınız için şimdiden tşk ederim.
_
16 yıl
resim deneme
_
16 yıl
onboard ses kartını tanıtamadım
youtube dan indirdiğim flv video dosyalarını izlerken ses çok derinden ve yüksek bir gürültüyle geliyor ancak sitesinden izlerken böyle birsorunla karşılaşmıyordum aynı problem daha öncedende karşıma çıkmıştı ve bi şekilde düzeltmiştim ancak sorunun creative ses kartının eax özelliğinden kaynaklandığını tahmin ediyorum audigy value ses kartımı sistemden kaldırdım , asus M3A78EM anakartımın biostan onboard ses kartını aktif duruma getirdim işletim sistemi oalrak windws xp kullanmaktayım sistem açılışında ses kartını gördü ancak her ne yolu denediysem ister cd sinden olsun ister sitesinden indirdiğim driverla olsun hiç bir şekilde ses kartını tanımıyor ne yapabilirim ?
_
16 yıl
amd işlemci alacağım elektriğe zam kapıda vazgeçmek üzereyim
İyi akşamlar az önce show haberde izledim elektriğe yılbaşından beri toplam %46 zam yapıldığını yeni zammınsa kapıda olduğunu söylüyordu bende perşembe günü kendime yeni işlemci almayı düşünüyordum şu anda kullandığım işlemci amd athlon 1120 45W den anakartım desteklediği için phenom 9950 (140w) ye terfi etmeyi düşünüyordum acaba bu terfiden vazgeçip komple sistemi değiştirsem anakartımıda satıp E8500 (65w) gibi bir işlemci alsam gireceğim zarara değer mi E8500 ile phenom 9950 nin performansını alabilir miyim ? lütfen overclock yapmayacağımıda göz önünde alıp o şekilde cevap verirseniz sevinirim şu anda kullandığım anakart 780G chipsetli oyun oynamıyorum en çok kullandığım virtual pc veya vmware de aynı anda 2 veya 4 arası sanal makine kullanmam gerektiği için 4 çekirdekli phenomun bana daha fazla artısı olacağını düşünüyorum yoksa tamamen yanlış bir fikir mi aynı şekilde intel E8500 ilede benzer performans alabilir miyim ? şu anda elimde phenom 9950 parası var artı intele geçsem bile harici ekran kartına veremeyeceğim için şu andaki anakartımı satıp yerine onboard vgası bulunan bir G31 li sistem kurabilirim , çok acayip kararsız durumdayım arkadaşlar yorumlarınızı ve tavsiyelerini bekliyorum, benim aklımda amd nin şu anki en üst işlemcisi olduğu için phenom 9950 vardı ama bu elektrik zamlarıda durumu iyice zora soktu , şimdi yine tekrardan ısrarla söylüyorum benim için önemli olan default hızlarda güçlü olarak çalışan ve az harcayan bir işlemci düşünüyorum lütfen intel E7XXX serisi bi işlemci alıp overclock yapsan daha iyi olur demeyin yukardada bahsettiğim gibi , birde intele geçtiğimde default hızlarda E8500 + G31 sistem diğer yanda amd780G phenom 9950 hangisinde genel performans iyi olur bilemiyorum ayrıca phenom 9950 alırsam şu anda elektriğe ayda 60 ytl veriyorsam bu değer 80 ytl ye çıkacaksa gerçekten hiç almam daha iyi napsam bi türlü, çok kararsızım delirme noktasına geldim yetti artık ELEKTRİĞE ZAM YAPANA AMD YE
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.