B

Onbaşı
09 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
15 yıl
Bi yardım artık
Selam arkadaşlar..Benim sorunum pwp oyundayken 5-10dk bazen hemen bazen 30dk sonra oyundan hic bir hata vermeden masaustune atıyor.16bit dediler yaptım olmadı, tbl dediler olda olmadı, ram dediler oda olmadı, ekran kartı dedıler oda olmadı, format dedıler oda olmadı, gorevyonetıcısı dedıler oda olmadı..Neden atıyor?Bu sorunun cevabını ****den alıcagıma emınım.Bir cok arkadasımında bu tıp sorunu oldugunu bılıyoruz lutfen DHye yakısan bı cozum getırılsın tskler.
B
15 yıl
Masaustu atıyor İLGİNC (Yardım)
Selam arkadaşlar..Benim sorunum pwp oyundayken 5-10dk bazen hemen bazen 30dk sonra oyundan hic bir hata vermeden masaustune atıyor.16bit dediler yaptım olmadı, tbl dediler olda olmadı, ram dediler oda olmadı, ekran kartı dedıler oda olmadı, format dedıler oda olmadı, gorevyonetıcısı dedıler oda olmadı..Neden atıyor?Bu sorunun cevabını frmtrden alıcagıma emınım.Bir cok arkadasımında bu tıp sorunu oldugunu bılıyoruz lutfen DHye yakısan bı cozum getırılsın tskler.
B
15 yıl
Yardım (Bakarmısınız)
Selam arkadaslar.Benim sorunum oyuna gırınce 10-20dk oynuyorum sonra oyundan hıc bı hata vermeden masaustune atıyor.1299 lu pwplerdede uskoda da..512mb ramim 128mb nvidia ekran kartım var cok dusuk ozellıkler degil.Sorunu nası halledebilirim.Simdiden cok tskler..
B
15 yıl
HP OMNIBOOK XE2 (YARDIM)
Arkadaşlar elimde biraz eski HP OMNIBOOK XE2 laptop var.Acılırken press f12 to setup dıyor f12 basıyorum ama 5-6sanıye sonra fan sesi kesiliyo ve donuyo ekran.Rami cıkarıp denedık calısıyo hdd de oyle, acaba sorun ne?(Bataryası ölü)
B
15 yıl
SATILIK PSP SLIM
Psp Slim Piano Black satıyorum.Cihaz + Orjinal Sony Memory Card 4gb + Psp Bileklik + Psp Kılıf + Sony Orjinal Kulaklık + Sarj Adaptoru + Usb Kablosu.Cihazda hafıza kartından oyun oynanılabilir ve tamamen TÜRKÇE'dir.Ölü pixel ve leke yoktur. Fiyat : 300 YTL.

İletisim : brkboi@hotmail.com

PM


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.