M

Onbaşı
21 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
20 yıl
FULL GETZ DİZEL İLE YENİ POLO DİZEL
arkadaşlar full donanımlı getzin dizeli 27 milyar bu fiyat pazarlıla 26 ya kadar duşurulebiliyor.özellikleri;abs+ebd, 4 hava yastığı, klima, polen filtresi, elektrikli ve ısıtmalı dikiz aynası, asimetrik katlanan arka koltuklar, sunroof, yol bilgisayarı, deri direksiyon ve vites kolu vs vs. poloda ise sunroof ve abs ebd bulunmuyor. getz 82 beygir polo 80 beygir(yenisi). buna karşılık getzin fiaytı 26 iken yeni polonun dizeli 31 milyar 30'a alınabilir. sizce aradaki bu 4 milyar fark abs si olmamasına rağmen polo almak için yeterli midir? boyut olarak hemen hemen aynı olan (hatta getz biraz daha geniş) bu iki araçtan sizce hengisi daha avantajlıdır.
M
20 yıl
temiz broadway
arkadaşlar elimde birbuçuk senedir kullandığım 95 model broadway var arabayı aldığımda 135000 km de idi ve arabanın motorunu rektefiye ettirdim yani 4 silindiri ve pistonları orjinali ile değiştirttim araba lpg li ve ruhsata işli darbesi vuruğu yok 2 kapısında ve sol çamurluğunda boya var ama darbe yok. şimdi sıfır araba almak için arabamı satmayı duşunuyorum fazlaca piyasasını bilmiyorum ben 8,5 a almıştım sizce bu arabanın ederi piyasada nedir kaça satabilirim yada ne fiyat isteyeyim piyasa duşmuş diyorlar. teşekkurler
M
20 yıl
dizel araçlar
dizel hyundai getz almak istiyorum performans ve tuketimi hakkında bilgi verirseniz sevinirim yada alternatifiniz nedir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.