F

Teğmen
04 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
7 yıl
Honda Civic 2017 mi 2012 Mercedes C180 mi?
Merhaba Arkadaslar,

Oncelikle belirtmek isterim ki bu 2 aracin farkli segmentlerde oldugunun farkindayim Ancak beni ic ve dis dizayn olarak cezbeden bir arac almayi planliyorum ve butceme uygun olarak bu 2 arac arasinda kararsiz kaldim.

Butce olarak maksimum 110k gibi bir butcem var. Bu aralikta ya 0 honda civic 2017 almayi planliyorum ya da 2. el makyajli kasa kompressor 2012 model c180(amg ya da avantgarde). Siz olsaniz hangisini alirdiniz, nedenleri ile yazabilir misiniz?

Tesekkurler.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
F
12 yıl
ios 4 vs ios 5
Merhaba arkadaşlar,

Malum artık At&t resmi olarak fu yapıyor kendisine kilitli olan telefonları. Ben de bu şekilde telefonumu unlock yaptım. Bugüne kadar baseband koruyarak ios 5 e geçmeyi hiç düşünmediğim için ios 5 hakkında hiçbir araştırma yapmadım ve şu an artık sorunsuz bir şekilde upgrade yapabileceğim için ios 5 e geçmeyi düşünüyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim (Bu konuyla ilgili düzgün bir başlık bulamadım). Şu anki ios versiyonum 4.3.3 jb li ve acaba eğer tavsiye ediyorsanız ya da etmiyorsanız hangi ios 5 sürümünü neden tavsiye ettiğinizi/etmediğinizi yazabilir misiniz ? Örneğin ios 5 in şarj sorunu olduğunu duymuştum.

Teşekkürler.
F
12 yıl
Iphone Uzun Ses Kaydı Senkronizasyon Problemi
Merhaba arkadaşlar,

Iphone 4 kullanıyorum. Itunes'tan kısa olan ses kayıtlarımın hepsini sorunsuz bir şekilde bilgisayara aktarabilirken, yaklaşık 1 saat olan bir ses kaydını ne bilgisayara aktarabiliyorum ne de telefondan dinleyebiliyorum. Ses kaydını telefonun kendi ses kayıt programıyla yaptım. Acaba sorun ne olabilir ve bildiğiniz bir çözüm var mı ?

Teşekkürler.
F
13 yıl
Iphone 4 Gevey Sim Yok Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Ben Türkiyede vodafone ile gevey kullanarak normal bir şekilde telefonumu kullanıyordum. Şu anda İsveç'e geldim ve burada yine vodafone hattımla telefonumu kullanabiliyorum. Fakat buradan aldığım comviq diye bir operatörün hattını aldım ve kestirdim. Geveye yerleşmesi için ucunu biraz da ben kestim. Gevey olmadan bu hattı telefona takınca tek diş geliyor. Yani hatta bir sorun yok, çalışıyor. Fakat bu hattımı geveyle beraber takınca hiç diş felan gelmeden direk olarak sim yok yazıyor. Yani daha gevey menüsüne bile gelemiyorum. Bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim bu durum hakkında.

Teşekkürler.
F
13 yıl
Amerika\u0027dan 1 Sene Boyunca Sipariş Getirilir !
Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşım Amerika'da şu anda okumakta ve 1 sene boyunca orada kalacak. Bazı aralıklarla istediğiniz ürünleri Amerika'dan getirtebilirim. İlgilenler pm atarsa fiyat konusunda bilgi alabilirler. Şu anda en yakın getirtebileceğim arkadaş 1 Ekim'de ABD'den yola çıkacak. Maksat hem sizin işiniz görülsün hem de Amerika'da okuyan arkadaşıma harçlık olsun.

Teşekkürler.

edit: PM atanlar bir de buradan birşeyler yazarsa konu üstte kalmış olur. Teşekkürler.
F
13 yıl
Blackberry torch 9800 alınacak yer
Merhaba arkadaşlar,
Ankara'da ya da Kayseri'de uygun fiyata acaba blackberry torch 9800 nereden alabilirim ?
1-2 hafta içinde almayı düşünüyorum.
Teşekkürler
F
13 yıl
Babama telefon tavsiyesi :)
Merhaba arkadaşlar,
Babama telefon alacağım ve babam tarz olarak blackberry torch 9800 ü beğenmiş. Acaba bu tipte önerebileceğiniz başka telefon var mı ?
Teşekkürler.
F
13 yıl
Anneme telefon tavsiyesi :)
Merhaba arkadaşlar,
Ben anneme yeni bir telefon alacağım. Özellik olarak görünüş açısından şık olması önemli. Teknik özellik bakımından ortanın üzerinde olması yeterli ama iyi olsa da farketmez. Önerilerinizi bekliyorum :)

edit: telefonun ince olması da önemli bu arada :)
F
15 yıl
2+1 ses sistemi önerisi
arkadaşlar 2+1 ses sistemi almak istiyorum ama fiyat olarakta çok bütçem yok 50-70 arası bişey bakıyorum.yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
F
16 yıl
bluetooth mouse sorunu yaşayan var mı?
ben logitech v470 almayı düşünüyorum herhangi bir sorun yaşayan var mı? ufak bir bekleme sorunu var deniyor doğru mu acaba...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.