_

Teğmen
02 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
48 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
9 yıl
Burger King de calısan kadınla iddiaya girdim acill
Burger King de calısan kadina sos olarak köri sos dedim oyle bi sosumuz yok dedi. Ben var dedim yok dedi var dedim yok dedi iddia girdik. Kazanan menü ısmarlıcak :D köri sos fotosu atabilecek var mı?
_
9 yıl
Simdi Bu Kız Niye Böyle Davrandı?
Bundan yaklasık 1 ay önce bir kızla bakısmaya başladık. İlk bakan oydu. Ben ilk şaşırdım bana niye bakıyor bu diye; cünkü ben alısık degilim. Lise 3 üm bu yaşıma beni kesen bi kız olmadı. 2-3 gün baya bakıstık,gülümseştik. Ben tüm cesaretimi toplayıp tanısalım mı dedim. Tanıstık baya konustuk sonra gene bakısma falan. Birkac kez daha bulustuk ama bakısma sürekli devam ediyor. Ne zaman baksam bakıyordu bana. El sallamalar falan surekli oluyordu. Whatsapp degilde facebooktan arasıra konusuyorduk. 1 ay böyle sürdü. Ben artık dayanamadım ilan ettim,teklif ettim. Kendimce boş degildir,bana onca baktı falan. İste kıza romantik bir sekilde teklif ettim duygularimı açtım,kız bana sevgili düsünmüyorum cok hoşlanmazsam birinden sevgili olmam falan dedi. Sonra kacan kovalinir falan mı diye düsündüm bi arkadasım aynı servisteydi konusur musun dedim, benim gonderdigimi bilmesin ama dedim. İki konu arasında sormus boyle o tarz soruları. Kız kesin olmaz demis. Simdi bu kız napıyor? Kız reddettikten sonra bile bana bakıyor. Amacı ney? Biri açıklasın.
_
9 yıl
Beyler Yardım Edin Ne Yapacagıma Karar Veremiyorum
Yaklasık 1 ay önce arkadaşımla okulda dolaşırken 1 kızla göz göze geldik. Bi hayret ettim. Orta derece tipliyim. Lise 3 üm su yasıma kadar kimseyle bakışmadım. Bi kere sevgilim oldu o da 2 yıl sürdu. Neyse yanından falan gecerken kısa kısa bakıslar atiyorum her seferinde göz göze geliyoruz. Bu olay birkac kere tekrarlayınca gülüsmeye falan gitti. Birkac gün sonra okulda tanısmak icin yanına gittim konustuk. Baya bi konustuk. Sonra gene her gun bakısıyoruz. 1-2 daha bulusup konustuk. Teklif etmeyi degil de duygularımı soylemeyi düsündüm. Sonra konusmalarından zaman istedigini anladım. Daha sonra yazılı haftası geldi. Kızı gorememeye basladım. Son iki saat anca gorüyorum. Bazen bakıyo bazen bakmıyor. Bakısmalarımız azaldı. Kıza cok aşık oldum. Yazılılardan sonra (haftaya) duygularımı soylemeli miyim? Facebook gibi sosyal medyalardan samimi olamiyoruz cunku hic girmiyor. 5 dk bile konusamıyoruz. Duygularımı açsam mı?
_
9 yıl
Kıza Açılsam Mı?
Bizim okulda bi kızla baya bi kesiştik,gülümsemeli falan (3 gun boyunca sürdü). Sonra yanına gittim tanısalım mı falan dedim, olur dedi ve tanıstık,ögle arası falan hep beraber bas başaydık. Kızdan cok hoslanıyorum baya kalbim çarpıyo görünce. 2-3 gun sonra mı açılmalı mıyım? Yoksa 1-2 hafta falan bekleyeyim mi?
_
10 yıl
Reklamlara YARDIM !! ACİL !!! ÇOK ACİL !!!
Beyler Yardım Edin ! Reklamlar çıkıyor her yerde ! hem safari de hemde chrome da reklam manyağı oldum. Lütfen yardım edin ! Reklam olmaması gereken yerde reklam var. dün gece yoktu sabah kalktım oldu. Bazen boş yere tıklıyorum reklam sayfası açılıyor. isterseniz ss atarım. Nasıl çözücem?
_
10 yıl
Google Chorome Reklam Sorunu
Beyler gece yatarken normaldi sabah kalktığımda google a ait olmayan reklamlar çıkmaya başladı daha sonra boş tıklamada bile farklı sayfada reklam çıkıyor. Yardım edebilir misiniz? iMac kullanıyorum
_
10 yıl
Google Chorome Reklam Sorunu
Beyler gece yatarken normaldi sabah kalktığımda google a ait olmayan reklamlar çıkmaya başladı daha sonra boş tıklamada bile farklı sayfada reklam çıkıyor. Yardım edebilir misiniz? iMac kullanıyorum
_
10 yıl
Global Chain :D Timbersaw
Bizzat şahit oldum
Not: ManSlayer benim

Videoyu izlemek için tıklayınız
_
10 yıl
Çok Yalnızım :\u0027( Kimsem Yok Tavsiye Verin La :\u0027(
Evet beyler kimsem yok adam akilli,Okul zamanı (lise 3) sınıftaki kızlarla hic aram olmadı. Cogu beni takmaz, bi süre sonra bende takmamaya başladım. Sınıftaki erkekler ise okulda iyiler ama yaz tatilinde hepsi isi düsünce ariyor. Ben mesaj atmazsam kimse atmaz. Sinemaya falan gidelim derim tamam derler son gun ben gelmeyecegim der iptal ederler. Bu olay 10-15 kez tekrarlanınca vazgectim. Facebookta kapalı grubumuz var bu erkekler arası. Bir sey sorucam, cevap atsınlar diye etiketliyorum kimse cevap vermiyor. Onları da takmamaya başladım. Bir seye karısmıyorum. Facebook bir ise yaramıyor. Cevrem 0. Kimse olmayınca bende evde sabahtan aksama,aksamdan sabaha DotA 2 oynuyorum. Orada ufak bi cevrem olustu. Acar acmaz gel oynayalim falan diyenler oluyor. İnsan mutlu oluyor :) Bu yaz tüm dünyam DotA 2 oldu. Neyse cok konustum icimi döktüm gibi. Sizce ne yapmalıyım? Gercek hayatta arkadas edinmem icin ne yapmam gerek?
_
10 yıl
Osurmama Yarışması (muhaha.gif)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.