B

Yüzbaşı
01 Eylül 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
DİKKAT: TÜRK TELEKOM KULLANANLAR 1 TEMMUZ\u0027DAN İTİBAREN ZAM
arkadaşlar az önce türk telekomu aradım ve şöyle bir bilgi aldımki kafamı baya baya karıştırdı 1 temmuzdan itibaren internet fiyatlarına zam geliceğini öğrendim ve bende haliyle şunu sordum peki benim maaşım zam alacakmı :D neyse şaka bir yana bu zamlar ise küçük olmayacakmış artık 100tl taahütü olan bir kişi tahaüt bitişi 250 tl verebilirmiş bunuda belirtiyim..
ispatmı istiyorsunuz..
< Resime gitmek için tıklayın >
bu vericem sayfa ve rresim örnektir anladığım bu tarifleri akk bitene kadar geçirecek paketler ve fiyat konusunda hazırlamakiçin güzel tarifler ayarlamış türk telekkkom bizlere..https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yazlik-internet-kampanyasi.aspx
AYNI KONU VARSA SİLİNİR TEŞEKKÜRLER..
B
6 yıl
Psn çöktü
Türkiyede yaşanan sorunun ne olduğu açıklanmazken online hizmetler çalışırken sadece arkadaşlarınızla bir oyun oyniyamaz oldunuz dimi bizine diyor psn
B
7 yıl
Mobil hatlardaki kota akk takılırmı?
Sorum şu arkadaşlar bildiğiniz üzere akk saat 2 ve 8 arası kotadan yeöicek peki bize verilen kotalarda buna dahilmi benim en büyük merakım bu çünkü benim alt yapım yok haliyle 50gb internet aldık eve ve sorum şu kullandığımız kota gece saat 2 ve 8 arası kullanılan kotadan yicekmi şimdiye kadar test ettim bir şey gitmedi saat 2 den buyanı kotam aynı ama sabah sürpiz ile karşılaşırmıyım?
B
8 yıl
Ps4 Kapalı ama online?
selamlar arkadaşlar ne yaptıysam şu işin üstesiinden gelemedim arkadaşlar ps4 kapalı ama hesabım online gözüküyor ve gecen gün hatta oyun oynuyor gözüküyordu acaba bunun sorunu ne ?
B
9 yıl
GTA5 UFO Gören Masum Köylü :)
B
10 yıl
Avedan Beklenmeyen hız
< Resime gitmek için tıklayın >

Şaştım kaldım be yav :)

Tel gmd
B
11 yıl
General Mobile Discovery HIZLIAL VS MAĞDURLARI?
Selamlar arkadaşlar ben hızlıal ve diğer sitelerden mağdurum diyenler ve ne kadardır beklediklerini yazarsa ve ne yapmayı planladıklarını yazarsalar sevinirim..
Ben ayın 6.08.13 hızlıa.com dan şipariş verdim parayıda havalet ettim ve hala bekliyorum ve hala umutlumuyum aslaa... iptal düşüncesi beni yedi bitirdi ve siyah sipariş vermeme ragmen beyaza çevirdim halen yok piyasada..

SİZİNDE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİYORUM..


Mağdurlar:

C♯
blacklabel
metalmuzik
performans1
ergunx
bala5252


VE DALGA GEÇİLMENİN SON İSPATI..
< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Donanım Haber Site Sakinleri Ve Site Yönetimine Öneri..
selamlar sadece bir öneri ve lütfen olumsuz olumlu bir cevap vermenizi bekliyorum..
şimdi durum şu o kadar akıllı telefon piyasada satılıyor 'ki ve çöplüğe dönmeye başladı piyasa çünkü bir tel alıyorsun ve güncellenme falan alamıyoruz ve tel elimizde patlıyor..
bunu apple gibi her sürümde kırpılarak sürüm yayınlansada bizde mağdur olmasak ne olurdu acaba ? sormak isterim ve bu sorunuda site yönetiminede bildirir ve biz mağdurlara destek çıkmasını isterim ve arzu ederim mesela örnek samsung diyorsun büyük şirket tel alıyorsun android 4.0 geçtim ics bile alamadan teller elimizde patlıyor keşke google işe el koysada arayüz olmadan googlenin stock arayüzü yüklü bir güncenlenme alsak kötümü çünkü kendi açımdan bagsediyim ben galaxy sl i9003 kullanıyorum ve telefonum güncenlenme almıyor ama aynı özelliklere sahip hatta daha düşük olan lg telefonları bile ics ile ya satılıyor yada güncenllenme alıyor biz e yazık değilmi..
Siz Değerli DonanımHaber yöneticileri sizlere ufak hem serseniş hemde ufak bir öneri siz bu işi ele alsanız ve biz türk halkına sahip çıksanız bu tür soyulmalar meydana gelmez çünkü samsung merkezeni bile arasam olaylardan bir haberler..
Siz Google yada Samsung neyse işte bir yazı yollasanızda biraz bastırsanızda bizde mağdur olmasak..

Donanım Haber Yönetimine Ve Site Sakinlerine Saygılarımla



B
16 yıl
Driverları Kuruyorum Ama hala takılmalar var..
öncelikle selamlar ben aranıza yeni katıldım fazla kafanızı sisirmeden ben soruma gecmek istiyorum cünkü cok kötü sekilde iki gündür kafam agrıyor benim sistemimin cok iyi olamamasına rahmen pek oyunlarla ugraşmadıgım icin sadece bir kac msn ve bilgilere ulaştıgım icin yetiyordu ama en son bir elektirik kesilmesi ve sonrasında windowsumun cökmesiyle sorunlarım başladı 3 kere format attıgım pcimde söyle bir sorunum var yükledigim homebordun driverlerini calıştırmadıgını fark ettim pcnin nasılmı msn acıyorum cok kötü kasılma oluyor onuda gecti video izleme sitelerinden bir video izledigimde tam ekran yapınca cok kötü sekilde kasıldıgını gördüm ve 3 kerede format cekince artık derdimin sanırım driverlarımın işletim sistemimle bir sorunu oldugunu sanıyorum...

ama söyle bir seyde var ekran kartımı pcme taktıgımda genede bu sorun azda olsa azaldıgını fark ettim ama msnde olan ve bazı video sitelerindeki problemlerim devam etti ve oyun kurup denedigimde ise pc hic oyunu bile acmadı acsada bir süre sonra takılmalar oldu nedendir bu sorun ve ekran kartımı ve işlemcimin bilgilerinide yazıyorum..

lütfen cok kötü yardıma ihtiyacım var..

Card name: NVIDIA GeForce FX 5200
Manufacturer: NVIDIA
128 mb
Chip type: GeForce FX 5200
ime of this report: 9/1/2008, 14:24:09
Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
Language: Turkish (Regional Setting: Turkish)
System Manufacturer: escortbil
System Model: P4VM8
BIOS: Default System BIOS
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz
Memory: 768MB RAM
Page File: 325MB used, 1552MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.