T

Yarbay
30 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
36 üye
Görüntülenme (?)
376 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
T
3 yıl
Ps4 Dijital Ortaklık basliginin ayristirilmasi
Merhaba ,

Playstation 5 oyunlari ortakligi icin yeni baslik acilmasi gerek , suan an itibari ile konu icerisinde ps5 ve ps4 oyunlari satilmakta kac aydir boyle.

ilgili konu https://forum.donanimhaber.com/ps4-ps5-dijital-ortaklik-oyun-ve-hesap-satis-takas-grubu-satilik-ilanlar--109819213-7824

acilmasi gereken yeni baslik
PS5 | Dijital Ortaklık, Oyun ve Hesap Satış & Takas Grubu (Satılık İlanlar)
T
5 yıl
Rastgele banlanmam
Destek bölümüne yazdım 1 gündür bakan yok , rastgele bölüm uzaklaştırması aldım . Futbol bölümünde 10 yıldır takılırım hala yanlı Galatasaraylı yöneticilerden temizleyemediniz forumu .
T
5 yıl
Mobile Hotspot tavsiyesi
Arkadaşlar merhabalar ,

herhangi bir sim card ile çalişan mobile hotspot arıyorum . Normal telefon harttını takip modem olarak dışarda kullanacagım.
https://www.amazon.com/gp/product/B07FKQPTXL/ref=as_li_qf_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=cellularpro08-20&creative=9325&linkCode=as2&creativeASIN=B07FKQPTXL&linkId=d48891e5a76312ec5b7c1128cb985a44

bunu buldum birtek , satılanların hepsi kontratlı . Var mı acaba tavsiyesi olan ?
T
5 yıl
Hepsiburada hesaplarınızı kontrol edin , güvenlik açıgı var
Arkadaşlar konunun burda olmaması gerektigini biliyorum ancak en populer yer burası oldugu için herkesi bilgilendirmek istedim .

Yurtdışındayım şuan ve dışarda oldugum saatte şifreniz değiştirildi diye mail geldi hepsiburadadan , girdim hesaba tekrardan şifre değiştirip sepette monster notebook var . Kayıtlı kartım olmadıgı için sipariş verememiş eleman , şifremde öyle kolay birşey degil bu arada .

ekşiye bakayım dedim ara ara bu durum ortaya çıkmış hatta en son birisinin hesabından ıspartaya sipariş verilmiş.

Kayıtlı kartınız var ise silin .
https://eksisozluk.com/hepsiburada-com-hesabinin-hacklenmesi--4651291
T
5 yıl
Çalıntı hesaplar ile konu açılması
Sıcak fırsatlar bölümünde şuan en az 6-7 hesap çalintı ve bu hesaplarla konu açılmakta .

AMAZON.COM.TR DE GEÇERLİ 500 TL ALT LİMİTSİZ ÇEK 300 TL
Hepsiburadada GEÇERLİ 500 TL ALT LİMİTSİZ ÇEK 300 TL


bilgilerinize .
T
6 yıl
Cocu : \" Takım golü yedikten sonra maçı bıraktı \"
Bu şekilde bi açıklaması var Bein Sports'a .Adama sorarlar Cocu efendi bi kere yedek kulubesinden çıkıp bağırdın mı takıma ? Motive ettin mi ?
T
6 yıl
Fenerbahçe Scouting \u0026 Transfer önerileri Ana Başlık
Merhaba arkadaşlar ,

Coğumuz şu adamı alabiliriz bunu alabiliriz diye sallıyoruz orda burda bu konu altında bunları arşivleyelim .Bahis yaparken izlediğimiz dandik alt lig maçları bile oluyor orda gördüğümüz bi oyuncuyu burada paylaşabiliriz.Twitterda bunu yapan bir sayfa var onların taslaklarını kullanabiliriz hatta.

Genç oyuncu olmak zorunda degil.Ucuz faydali yaşlı oyuncularda olabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Isim Soyisim :
Yaş :
Ülke :
Kulüp :
Pozisyon:
Güçlü Yönleri :
Zayif Yönleri :
Transfermarkt Değeri:
Benzer Oyuncu :
T
6 yıl
Comolli\u0027nin yapması gerekenler ve yapamadıkları
Bu adam ne fark yarattı ? bilmediğimiz bilinmeyen birisinimi getirdi ? Giuliano gibi piyasası olan adamı bile 10 a anca satabildi.Giu daha 5 ay önce Brezilya milli takımındaydı.
Feghouli'ye bile 13 milyonluk teklif var siz hala kendi oyuncunuza çöp demeye devam edin.
Terraneo bile mantıklı hamleler yapmıştı ucuza 2 tane portolu oyuncu kiralayıp rotasyonu genişletti.Abdoulaye Ba , Fabiano . 2 sinin toplam yıllık aldıgı ücret 1 milyon euro civari.

Gözünüzde büyüttüğünüz Benfica , bonservise Son 5 yılda sadece 15 milyon € harcayan toplama takım Paok ile evinde 1-1 berabere kaldı.Ancak aramızda ki o vizyonsuz körü körüne destekleyen taraftar grubuna göre geçen sene 0 çeken Benfica'ya elenmek başarısızlık değil !

Yapılması gereken transferleri sıralamıyorum bile , az önce maç özetlerini izlerken bizle adı geçen sol bek jonathan silva'yı leganeste gördüm ve sinirden TV'i kapattım . Leganes kim lan ? toplam oyuncu maaşları toplasan Van persie nin maaşı etmez.Kaç sene oldu cinnet geçirecek bu taraftar , adam gibi transfer yapın , mantıklı transfer yapin takım gerekirse ligi 10.bitirsin.
T
6 yıl
Berke Özer için CL\u0027i önemsememek
Kısa sürede oynatmayacagın kaleciyi ilk transfelerinden biri olarak Temmuz ayında neden açıklarsın anlamış degilim. 2 milyon euro çok düşük bi rakam Berke yeteneginde bir kaleci için ancak bu transferi agustosun sonuna erteleyebilirdik .

Altınordudan sadece barış ı alabilirdik ilk etapta , agustos sonunda da Berke.Böylece forvet transferi için erken hamle yapabilirdik. Para mı yok ?

Dieumerci Mbokani boşta ,
Lacina Traore boşta,
Malatyadan Boutaib'i kirala
Seleznyov'u kirala .


Bu adamları sadece birini öneleme için alabilrdik, bu riske değerdi . Daha sonra elenirsek ona göre 1 forvet daha yapilir , Cl e katılırsak ona göre transfer yapilirdi.
T
6 yıl
42LV4500 Power Supply nereden bulunur ?
Tv odayı dumana bogdu :) sanırım kondansatorler patladı ancakgöz attım saglam duruyor , patlama falan yok ancak duman çıkartmadan hafif patlama sesi duydum.

Power board ı nasıl tamir ettirebiliriz ? Servisin birine sordum power suppy board a 450 lira çekti.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.