W

Onbaşı
27 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
11 yıl
gsa saat orjinal mi
sevgili üstadlar seikonun bir modeliniwww.modasaat.com da buldum fırmayla gorustugumde bır aydın saat garantılı bırde ıtıhalatcı fırma garantılı ıkı saat oldugu soylendı..

ıthalatacı fırmanın ıse gsa saat oldugu ıfade edıldı, gsa saatı arastırdıgımda gold bılgısayar a aıt bır fırma cıktı urunler nıspeten daha uygun ne önerebilirsiniz alısverıs yapan varmı veya duyan
W
12 yıl
SEIKO ARCTURA SNAC17P1 yardımlarınızı bekliyorum
SEIKO ARCTURA SNAC17P1

Aşapıda linkte belirttiğim saat bayağıdır takip ettiğim bir saat bu konuda bu model veya benzer özellikte 800-900 civarı tavsiyesi olan arkadaslar yardım edebilirse çok sevinirim..



http://www.creationwatches.com/products/seiko-arctura-59/seiko-mens-arctura-chronograph-alarm-watch-snac17p1-snac17p-1808.html

< Resime gitmek için tıklayın >
W
16 yıl
Bobo yönetime rest çekti
Bobo yönetime rest çekti
22 Kasım 2008 Cumartesi 11:41
Denizli geldikten sonra yedek kulübesine demir adan Kartal'ın golcüsü yönetimle görüşüp "Bırakın gideyim" dedi.
Beşiktaş'ta Bobo krizi yaşanıyor... Mustafa Denizli'nin gelişiyle kendini yedek kulübesinde bulan Brezilyalı golcü sonunda isyan etti... Bobo'nun, şikayetini Başkan Yıldırım Demirören'e bizzat ilettiği öğrenildi. Sambacı'nın, Başkan'a "Beni isteyen kulüpler var. Oynamayacaksam bırakın gideyim" dediği belirlendi. Bilindiği gibi sezon başında Fransa'dan Marsilya, St. Etinne ve Rusya'dan Zenit ile Rubin Kazan istiyordu. Daha önce 10 milyon euro talep eden Beşiktaş'ın, son gelişmeler üzerine Bobo'nun bonservisinde indirim yapabileceği tahmin ediliyor.
W
16 yıl
Appiah\u0027ta sürpriz gelişme...
Appiah'ta sürpriz gelişme...
21 Kasım 2008 Cuma 11:30
Fenerbahçe yılan hikâyesine dönen Ganalı futbolcu Stephan Appiah konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor.
Başkan Aziz Yıldırım onay verir, Aragones de kabul ederse Appiah’la masaya oturulacak.

Fenerbahçe yılan hikâyesine dönen Appiah konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Geçen yıldan beri futbol oynamayan ve FIFA’lık olunan Ganalı futbolcuyla yeniden masaya oturma ihtimali doğdu.

F.Bahçeli yöneticiler, çarşamba günü menajeriyle uzun bir telefon görüşmesi yaptıkları Appiah’ın şartlarını öğrendi.

Ganalı oyuncunun menajerinin “Yıllık 3 milyon Euro istiyoruz. Satış söz konusu olduğunda da bonservisten elde edilecek rakamı yarı yarıya paylaşırız. Anlaşma sağlanırsa menajerinin FIFA’dan tüm şikâyetlerimizi çekeriz” dediği öğrenildi.

Başkan Aziz Yıldırım bu şartları uygun gördüğü takdirde yöneticilerine ’Yüz yüze görüşün’ talimatını verecek, Aragones’ten de onay alınırsa Ganalı’nın dönmesi konusu gündeme gelecek

Ferudun Niğdelioğlu-Vatan
W
16 yıl
Oğuz ve Aykut neden kovuldu?
Oğuz ve Aykut neden kovuldu?
21 Kasım 2008 Cuma 10:30
F.Bahçe'den neden gönderildikleri hep merak edilen Oğuz ve Aykut'un sırrını eski futbol şubesi sorumlusu Şadan Kalkavan yanıtladı
Fenerbahçe'nin en muhalif sesi hep o oldu. Önce Ali Şen'le sonra Aziz Yıldırım'la çalıştı. Fakat iki başkanla da kavgalı bir biçimde ayrıldı. Şadan Kalkavan eski defterleri açtı.

Asıl işi armatörlük ama onu Fenerbahçe yöneticisi olarak tanıyoruz. Ali Şen döneminde Fenerbahçe futbol şubesinin başında o vardı. Tam yetkiyle göreve gelmişti. Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u hem de Trabzon'da 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan ettiği sezonun sonunda Ali Şen ile anlaşmazlığa düştü ve istifa etti. Sonra yolu bir kez daha Fenerbahçe'yle kesişti.

Aziz Yıldırım'ın başkanlığı döneminde aynı görevi üstlendi. Fakat yıldızı Ali Şen ile olduğu gibi Yıldırım ile de barışmadı ve yine istifa etti. Muhtemelen o Fenerbahçe'nin en muhalif ismi. Şadan Kalkavan birlikte çalıştığı başkanlar dahil şimdiye kadar çok kişiyi eleştirdi. Fakat hiçbiri burda açıkladıkları ve konuştuklarıyla kıyaslanamaz.

Fenerbahçe önce Tuncay Şanlı'yı ardından Mehmet Aurelio'yu kaybetti. Yönetim zamanında müdahale etseydi bu futbolcular kalabilir miydi?

Aurelio orta sahanın kalbiydi. Ayrıca Türk statüsünde oynuyordu. Başkan "Futboldan da inşaattan da anlarım" diyor. Futboldan anlayan birinin Aurelio'nun gidişine ses çıkarmamasına şaşıyorum. Yönetim Ocak ayında Tuncay'a da Aurelio'ya da zamanında sözleşme imzalatmak için çaba sarf etseydi, inanıyorum ki ikisi de kalırdı. Sadece onlar değil. Serkan ve Rüştü de gönderildi bu takımdan.

Bu futbolcuların ayrılmalarına neden göz yumuldu?

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye çok büyük katkıları oldu. Bunu kimse inkar edemez. Fakat insani yönden futbolcularıyla ve taraftarıyla kopukluğu var.

Güiza transferini nasıl değerlendiriyorsunuz?

İyi transfer. Fakat 35 milyon dolara mal olmuş bir oyuncu. O kadar para etmez. Bana göre Güiza'nın Semih Şentürk'ten bir fazlası yok. Bir Semih'in aldığı paraya bakın, bir de Güiza'nın aldığına. Adaletsizlik var.

Siz 1995-1996 sezonunda Fenerbahçe'de yöneticiyken 1994 Dünya Kupası'nı kazanan Carlos Alberto Parreira'yı getirmiştiniz. Şimdi de Euro 2008 şampiyonu Luis Aragones takımın başına getirildi. Bu iki teknik adamı kıyaslar mısınız?

Kıyaslama yapmam. Parreira Dünya Kupası'nı alıp bize geldi. inanılmaz sıcak bir o kadar da otoriter ve insancıldı.

Zico kalmalı mıydı?

Takım tam kaynaşmışken Zico'yu gönderip Aragones'i getirmekle iyi etmediler. Başkan, Zico'nun gidişinin parayla alakası olduğunu söyledi ama yargısız infaz yaptı.

Emre Belözoğlu transferine ne diyorsunuz?

Emre'yi 14 yaşında Zeytinburnuspor'da oynadığı dönem Fenerbahçe'ye almak için çok uğraşmıştım. Beylerbeyi'nde gençler maçını izliyorduk. O maçta Emre'yi beğendik ve kulübünden istedik. Daha çocuk yaşta olduğu için babasının onayı gerekiyormuş transferi için. Ben de babasını çağırdım. Yazıhaneye geldi. Kendisinden Emre'yi istedim. Bana "Abi ben Galatasaray'dan Salih Hoca'ya söz verdim. Keşke daha önce söyleseydiniz" dedi. Böyle olunca transferden vazgeçmek zorunda kaldım.

Emre o günlerde Fenerbahçeli miydi?

Evet. Bana bunu babası söyledi. "Oğlum Fenerbahçelidir" dedi. Hatta odasının duvarlarına Fenerbahçeli futbolcuların posterlerini astığından bahsetti.

Siz 1995 yılında İngiltere'den Dalian Atkinson ile Elvir Boliç'i transfer etmiştiniz. O iki golcüyü Güiza'yla kıyaslarsanız nasıl bir sonuç çıkarırsınız?

Boliç'i iki milyon 900 bin dolara aldık Gaziantepspor'dan. Atkinson'u ise Aston Villa'dan 500 bin dolara getirmiştik. Atkinson Galatasaray maçında hat trick yapmıştı. İkisinin golleriyle şampiyon olmuştuk.

Atkinson çok renkli bir kişilikti. Onu nasıl disiplin altında tutmuştunuz?

Atkinson'u transfer ettik. Havaalanına karşılamaya gidiyoruz. Ben öndeyim Ali Şen arkada. Ali o zaman başkan, ben de futbol şube sorumlusuyum. Yolda bana Atkinson'un arıza, psikopat ve alemci bir tip olduğunu, onu biraz korkutmamız gerektiğini aksi takdirde başımıza bela olacağını anlattı. "Şadan sen tabancayı göster de adam korksun" dedi.

"Ali saçmalama ben tabanca falan göstermem kimseye" dedim. Neyse uçak indi. Atkinson geldi. Benim arabaya bindik. Ali ile Atkinson konuşmaya başladılar. ingilizce konuşuyorlar. Ben de çat pat eşlik ediyorum. Bir süre sonra anladım ki Ali, Atkinson'a "Bak bu adam mafyadır, adamı öldürür" diyormuş beni göstererek. Atkinson panikle bana bakıp, "Ooo mafya mafya" demeye başladı. "Ne mafyası lan, ben mafya falan değilim" dedim. O arada koltuğun ortasındaki dirsekliğe bir baktı ki silah var. Tabancayı görünce korkudan bembeyaz oldu.

Parreira zamanında Başkan Ali Şen'in sık sık soyunma odasına indiği söylenirdi. Bu doğru muydu?

Doğru. Hatta bir keresinde takım çok kötü oynuyordu. Devre arası soyunma odasına indi. "Şunu çıkar bunu al" diye hocaya fikir verdi. Ali Şen ile birlikte biz de inerdik. Ali, Parreira'nın işine karışınca hoca "O zaman ben gideyim takımın başına sen geç" dedi. Ali şaşırmıştı. Hayıflanarak bize döndü. "Yahu takım şampiyon olamazsa bu adam çekip gidecek, taraftarla ben yüz yüze kalacağım" dedi.

Parreira gerçekten Ali Şen'in müdahalelerinden dolayı mı ayrıldı Fenerbahçe'den?

Eşini bahane edip ayrıldı. Ali bize öyle dedi. Ama bence Oğuz ve Aykut'un gönderilmesine üzüldüğü için ayrıldı.

Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman neden gönderilmişti?

Trabzonspor ile oynadığımız şampiyonluk maçının öncesi bayram arifesiydi. Oğuz ve Aykut yanıma gelip eğer mümkünse takım olarak bayram öncesi paralarını almak istediklerini söylediler.

Dedim ki "Çocuklar bankalar kapalı. Trabzon maçı geçsin söz veriyorum paralarınız ödenecek." Sonra Trabzon'a gittik. O sırada Ali Bodrum'daydı. Beni aradı. Oğuz ile Aykut'u kadro dışı bırakmamı söyledi.

Meğer çocukların gelip benden para istemeleri Ali'nin kulağına gitmiş. Ali de buna tepki olarak onları kritik Trabzonspor maçı öncesi kadro dışı bırakma kararı almış.

Müsaade etmedim. "Ben Ali Şen değilim. Sen futbol şube sorumlusu ol, o zaman onları kadro dışı bırakırsın" dedim. Maça çıktık. 1-0 gerideyken önce Oğuz ardından Aykut'un golleri ile Trabzonspor'u 2-1 yendik. Sonrasında da şampiyon olduk. Fakat Ali Şen iki futbolcunun da kulüple ilişkisini kesti.

Zaten sonra ben de Selim Soydan ile birlikte istifa ettim.
W
16 yıl
Alex de Souza Güiza\u0027yı eleştirdi
Alex de Souza Güiza'yı eleştirdi
21 Kasım 2008 Cuma 09:42
F.Bahçe'nin süper sambacısı Alex de Souza, gol yollarında bekleneni veremeyen Güiza'yı eleştirdi..
FB TV'ye konuşan yıldız futbolcu, "Güiza son toplarda istenilen seviyede değil belki ama çalıştığı ve zorluklara göğüs gerebildiği sürece başarılı olacaktır" dedi. Öte yandan iyileşen Alex'in, yarınki A.Gücü maçında forma giyebileceği açıklandı.

İspanyol golcünün istenen düzeyde olmadığını belirten kaptan: Tümer'in katılmasıyla daha da güçleneceğiz.

Çalışırsa başarır

Kaptan Alex, Güiza'nın eleştirilmesinin normal olduğunu söyledi. Alex, "Güiza son toplarda henüz istenen düzeyde değil belki ama çalıştığı ve zorluklara göğüs gerebildiği sürece başarılı olacaktır'' dedi. Alex, Deivid'in sahalara dönmesine de sevindiğini belirtti.

Önemli taşlardan Alex şunları söyledi: "Deivid zor bir sakatlık atlattı. Bu şekilde dönmek herkesin yapabileceği şey değil. O takımın önemli taşlarından biri. Bazen Emre'nin bazen Semih'in sakatlığı oldu. Tümer'in de bir an önce aramıza dönmesini istiyorum.''
W
16 yıl
Delgado\u0027dan müthiş Alex itirafı
Delgado'dan müthiş Alex itirafı
20 Kasım 2008 Perşembe 11:19
Beşiktaş’ın ‘Tangocu’su Delgado’dan 10 numaralı yıldızların karşılaştırılması ile ilgili müthiş itiraf geldi...
Beşiktaş'ta son haftaların tartışılan ismi Mattias Delgado, çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Sezona iyi başlamasına rağmen bir anda düşüşe geçen ve performansı Alex ve Lincoln ile karşılaştırılan Delgado suskunluğunu bozdu.

Özellikle dış saha maçlarında istenilen formundan uzak olan Delgado, son dönemde bekleneni veremediğini itiraf ederek “Evet form durumum şu an iyi değil. Ben de kabul ediyorum” dedi.

‘İNİŞ YAŞIYORUM’
Mütevazı hareketleriyle takım içinde sevilen kaptan kısa süren söyleşimiz sırasında gündeme damga vuracak sözlerini arka arkaya patlatıyor.

Kendisinin Alex ve Lincoln’den takımına daha az katkı yaptığı şeklindeki kıyaslamalara açık yüreklilikle yanıt veren Delgado, sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Performansımın düşük olduğunu herkes gibi ben de görüyorum ama fazla abartılmaması gerek. Her oyuncunun inişli çıkışlı grafikleri olur. Şu an ben bu aşamadayım. Bunun çıkışı da olacak.

‘BEN YETENEKLİYİM’
Herkes Alex, Lincoln ve Delgado karşılaştırması yapıyor, kimin daha iyi olduğunu konuşup duruyor. Diğer iki oyuncunun benden iyi olduğu hep söyleniyor. Bence de söyledikleri gibi Alex ile Lincoln benden daha iyi. Bunu açık bir şekilde, hiç komplekssiz söylüyorum. Bunun nedeni ise onların benden daha tecrübeli oluşları. Hepimiz 10 numarayız ama Alex de Lincoln de tecrübeleri nedeniyle benim önündeler. Ama ben kendi yeteneğimin farkındayım.

Şu anda 25 yaşındayım. İleride ben de 28 yaşıma geldiğimde aynı konuma geçeceğim. F.Bahçe ile G.Saray da belki benim yaşımda bir 10 numara transfer erderler. O zaman da, ’Delgado en iyi 10 numara’ derler. Ben bundan gocunmam. Çünkü kendimi her an geliştiriyorum.

Kendimle ilgili bu saptamayı yaptıktan sonra, şunu da söylemem gerek Beşiktaş bu sezon şampiyon olacaktır. Bu yalnız bana bağlı değil. Biz bir takımız. Şampiyonluk için çok çalışıyoruz ve bunun karşılığını alacağız.”
W
16 yıl
Servet: Gitmek istiyorum ama..
Servet: Gitmek istiyorum ama..
20 Kasım 2008 Perşembe 18:36
Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Servet Çetin'den Sarı Kırmızılı camiayı çok üzecek bir itiraf geldi. 'Gedeceğim ama bırakmıyorlar..'
Medyaspor.com'un özel haberine göre Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Servet Çetin'den Sarı Kırmızılı camiayı çok üzecek bir itiraf geldi. Milli futbolcu transfer haberlerini doğruladı ve bombayı patlattı.

Sezon başında kazandığı, İstanbul Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda rutin dönem sınavlarına giren Servet Çetin'den Sarı Kırmızılılar'ı üzecek bir haber geldi.

Sınava katılabilmek için takım arkadaşı Aydın Yılmaz ile birlikte İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü'ne giden Servet Çetin, sınav öncesi öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti.

Sohbet dönüp dolaşıp Servet'in transfer haberlerine gelince, Milli futbolcu bombayı patlattı ve Marsilya'nın kendisini ısrarla istediğini doğruladı.

"Peki Marsilya'ya gidecek misin?" şeklindeki soruyu, "Bırakmıyorlar ki, bıraksalar bir dakika bile durmam" diyerek cevaplayan Servet, bu açıklamalarından sonra sınava katıldı ve takımının Ankaraspor maçı hazırlıkları için Florya'nın yolunu tuttu.
W
16 yıl
TUNCAY ŞANLI
valla çok özledik seni tuncay!keşke dönebilsen takıma oyununa her geçen gün bişeyer katıyorsun milli maçta mükemmel oynuyorsun şu anda,gol vuruşların bile değişmiş ustalık kokuyor ama hırsın değişmedi seni seviyoruz TUNCAY ŞANLI..
W
16 yıl
G.Saray Linderoth\u0027un biletini kesti
G.Saray Linderoth'un biletini kesti
19 Kasım 2008 Çarşamba 14:44
Galatasaray'da bekleneni veremeyen ve uzun süredir sakatlıklar boğuşan İsveçli yıldız Linderoth'un bileti kesildi...
Geçen sezonun büyük bir kısmını sakat geçiren İsveçli futbolcunun ülkesinin takımlarından Elfsborg’la anlaşmak üzere olduğu ve Galatasaray Yönetimi’nin de bu transfere sıcak baktığı iddia edildi.

Kopenhag’dan geçen sezon transfer edilen ve Sarı-Kırmızılı formayı ligde sadece 8 kez giyebilen Linderoth’un devre arasında takımla ilişiğinin kesilmesi bekleniyor.

Geçen sezonuun büyük bir kısmını sakat geçiren İsveçli futbolcunun ülkesinin takımlarından Elfsborg’la anlaşmak üzere olduğu ve Galatasaray Yönetimi’nin de bu transfere sıcak baktığı iddia edildi.

Linderoth eylül ayında takımının Arnavutluk ile oynadığı dünya kupası grup eleme maçında sahaya kaptan olarak çıkmış ve 2. dakikada ayağına darbe alıp oyundan çıkmıştı. O günden bu yana da sahalarda görünmedi İsveçli futbolcu. Galatasaray da gelen bu fırsatı tepmek istemiyor ve Linderoth'u bir an önce elinden çıkarmak istiyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.