Y

Teğmen
17 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
10 yıl
Clucth çarkı nasıl çalışır?
Samsung ml1610 yazıcımın pick up roller ini kendim değişeyim dedim ve yazıcıyı arka tarafdan açtım. Roller i taktım her şeyi internetteki videoya göre yaptım sonuç roller dönmüyor. Sanırım rollerin dönmesine sebep olan kenardaki clucth çarkı dönmüyor. Bu çarkın mantığını anlayamadım. Bitişik iki çark ve bazı bölgeleri dişsiz alttaki dönen diğer çarkta sorun yok clucth ı biraz çeviriyor ama dişsiz bölgeye gelince yalama gibi birşey oluyor. Çarkın altında yer alan bir tur attıktan sonra çarkın durmasına sebep olan metal parça mıknatıslı sanırım onda sıkıntı yok geriye çekiliyor ama yazıcıyı kaç kere söküp takmama rağmen gene dönmüyor. Yardım eden olursa sevinirim...
Y
11 yıl
TELEFONUMDA nv_data.bin DOSYASI GÖRÜNMÜYOR
Samsung Galaxy S2 plus Telefonumu rootladım efs klasörüne giriyorum ama imei numarasının yer aldığı nv data bin dosyası görünmüyor. İmei diye bir klasör var içine girdiğimde KSA diye bir yazı var. Telefonumda *#06# yaptığımda imei görünüyor ama klasörlerde yok. Bir yerden nv data bin dosyası bulup telefonuma atabilirmiyim? Yardımlarınızı bekliyorum...
Y
11 yıl
S2\u0027nin LCD ekranı S2 PLUS\u0027a uyar mı?
S2 PLUS telefonumun ekranı gitti. Türkiye'de pek olmadığı için LCD ekran kolay bulunmuyor ya da pahalı. Acaba S2 nin ekranı telefonuma uyar mı. Bir videoda görmüştüm LCD ekranı bir bıçakla dokunmatikten ayırıyor ve sadece ekranı takıyordu.Bu yöntemle ön panel uymasa bile çözüm bulabilirmiyim? Teşekkürler...
Y
13 yıl
UCUZ BİSS MODÜL BULABİLİR MİYİM?
Dahili uydulu,CI girişli tv var bende.Ancak NTV ve TRT deki maçlarda şifre girdiği için seyredemiyorum.Şifreyi çözecek ucuz kartlar var mıdır.Yardımcı olursanız sevinirim.
Y
13 yıl
DAHİLİ UYDULU TV\u0027LERE BİSS ŞİFRE NASIL GİRİLİYOR?
Arkadaşlar dahili uydulu tvler çoğalmaya başladı. Bende sony ex 715 var ancak biss şifreli maçları seyredemiyorum,bu tvlere şifre girilebiliyor mu,bunu çözen var mı? Anlatırsa sevinirim.
Y
13 yıl
DAHİLİ UYDULU TV\u0027LERE BİSS NASIL GİRİLİR
Arkadaşlar SONY dahili uydulu tv aldım ancak TRT HD bazı maçlarda şifre giriyor.Bu tür tv lere biss girilebiliyor mu,girilemiyorsa cihaz CI kart girişli olduğu için biss girilebilen ucuz kartlar veya başka cihazlar var mıdır? Aynı konuyu tv bölümünde sordum cevap yok.Yardım ederseniz sevinirim.
Y
13 yıl
SONY EX715/16/17 KULLANICILARI BURAYA...
32ex715 aldım.Dahili uydu olması almamda etkili oldu.Arada kablo olmadığı için SD yayınlar daha kaliteli olur diye düşündüm ancak scart bağlantılı görüntüye göre büyük bir değişiklik göremedim.TRT HD çok güzel tabi ancak SD yayınlar kanala ve görüntüye göre bazen çok güzel görünürken bazen görüntüde dağılma görüyorum.İlk izlenimlerim bunlar.Bi de uydu kanal düzenlemesi olmuyor demişlerdi,menüden girip sıralamayı kendim yaptım. Yalnız şifreli maçlar nasıl çözülür bilemiyorum.Çözen varsa yazsın.Kullananlar yorum yazarlara iyi olur.
Y
13 yıl
SONY EX520/720 alan varsa yorum alabilirmiyiz
Sony 2011 modellerini,özellikle ex520,720 kullanan varsa sd ve hd performansı nasıl acaba?
Y
14 yıl
SD yayına en uygun tip HD Ready\u0027ler mi?
Arkadaşlar normal uydudan sd yayın seyretmeye yönelik en uygun LCD ler HD Ready olanlar mıdır? Bu durumda Full HD ya da LED e gerek var mı?
Y
15 yıl
Teyp ve hoparlör uygunluğu.yardım!
Pioneer 4x50 (Nominal 4x22) teybime 40 RMS li hoparlör uygun mu?Teyp 22W olduğuna göre 25 ya da 30 alsam da yeterli midir?Yani daha fazlası amphi olmadan tamamen gereksiz midir? Bir de 17 ccm lik hoparlörler genelde 40W lık,düşük watlı olan 13 ya da 10cm lik alsam 17 lik yuvaya yerleştirebilirmiyim acaba.Bu konuda geniş bir açıklama yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.