S

Teğmen
15 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
Dil sınavında yanlış soru?
Merhabalar,

Yayınlanan kitapçıkta ingilizcede 41. soru, amazon ormanıyla ilgili hangisi söylenebilir sorusunun cevabı yanlış değil mi sizce de?

paragrafta her yıl 25.000 km2 orman alanının kesildiğinden bahsediyor. ama cevap şıkkı olan c'de her yıl 25.000 km2'den fazla alan kesildiğinden bahsediyor. ayrıca paragrafa göre bu kesilme sadece yolu açmak için değil, amazonun yerleşime açılmasından da kaynaklanıyor. yanı 25.000 km2 sırf yol açmak için kesilmiyor. benim verdiğim cevap ise d şıkkıydı. d şıkkında amazonun 1970'den önce yaşamadığı bir seviyede yok olduğunu söylüyordu. zaten paragrafın ilk cümlesi de bunu kanıtlıyor gibi.

Sizin fikriniz nedir? soru yanlış mı? yoksa ben mi yanlış düşünüyorum? yardımcı olursanız sevinirim.
S
8 yıl
Şehir Bisikleti Tavsiyesi
Merhaba herkese,

bütçem 1500-2500 tl arası. shimano nexus,alfine veya metrea setli, yabancı üretim şehir bisikleti arıyorum. şimdiden teşekkürler.
S
8 yıl
Telefonum ölü mü ?
Merhabalar,

3 seneden fazla bir süredir iPhone 5 kullanıyorum. Son 1-2 aya kadar bana mısın demedi, kasma vb hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1-2 aya kadar ama. İlk başta menü geçişlerinde vs hafif kasmalar başladı. Normal diye düşündüm, sonuçta 3 senelik telefon eskimişti. Ama dayanılmayacak gibi değildi, başka hiç sıkıntısı yoktu. Şu an ise;

1-Saatim geri. (evet telefonun saati bildiğiniz geri. şuan saat 15:50 ya, telefon 14:13 gösteriyor, set automatically yapsam da yapmasam da)
2-Wi-Fi de sürekli kesintiler yaşıyor. (sadece birkaç yerde değil, nereye gitsem wireless bağlanıyor, ancak internette dolaşırkan bir süre sonra kopuyor. Uygulama indirmeyi bırakın müzik bile dinleyemiyorum)
3-Bahsettiğim kasmalar çok daha arttı. Telefonun kendi kendine resetleri, donmalar, takılmalar, glitchler...

Telefonu tamamen resetledim. Ancak sorunlar devam ediyor. Telefon 1-2 defa elimden düştü, o da 1-2 sene önce. Sorun hala devam ediyor. Jailbreak falan çözer mi acaba ? iPhone 7 yi beklemek istiyordum ama çözüm bulunamazsa 6s almak zorunda kalacağım.

Yardımınız için teşekkürler...
S
9 yıl
GS Bonus karşılığı 50 tl.
merhabalar,

2 kişi bu maça gitmek istiyoruz. ancak gs bonus kart gerekiyor. maça gitmeyip kardını feda edecek olabilir mi ? 50 tl ye kadar ücret bile ödeyebilirim.
S
10 yıl
makrolar çalışmıyor
office 2003'le yapılmış bir excel dosyayı office 2010 yüklüü bilgsayarımda rahat rahat kullanıyorum. makrolarda çalışıyor. ancak yine 2010 yüklü başka bir bilgisayarda makro bulunamadı diyor. bu çok garip nedeni nedir acil destek olursanız çok sevinirim.
S
10 yıl
makrolar çalışmıyor
office 2003'le yapılmış bir excel dosyayı office 2010 yüklüü bilgsayarımda rahat rahat kullanıyorum. makrolarda çalışıyor. ancak yine 2010 yüklü başka bir bilgisayarda makro bulunamadı diyor. bu çok garip nedeni nedir acil destek olursanız çok sevinirim.
S
10 yıl
pc kulaklık çalışmıyor
Merhabalar,

Dediğim gibi seste sürekli bir cızırtı var ve bazı oyunlarda çalışmıyor. Bunun nedeni ne olabilir, teşekkürler
S
10 yıl
monitörün hoparlörü çalışmıyor
Windows 8 kullanıyorum. Bilgisayarımdan monitörden ses geliyordu. Kulaklık taktım ancak kulaklıktan ses gelmeyince monitörün ses olayını disable ettim. Ses aldım ama şimdi de tekrar monitörün sesini nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun
S
10 yıl
google maps\u0027te muratpaşa sırrı
google maps'i açın ve uydu moduna getirin. hiç zoom yapmadan türkiye'ye bir mouse oynatma kadar zumlayın. Hiçbiryerin adı gözükmezken antalya muratpaşa gözüküyor, acaba bende mi yoksa sizde de mi
S
10 yıl
spikerler yerinden mi anlatıyor (trt)
dünya kupasını yerinden mi anlatıyolar yayından mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.