T

Yüzbaşı
14 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Romanya turistik vize randevusu hakkında
Merhaba arkadaşlar, bir acente aracılığı ile 26.11.2019'da romanyaya turistik vize başvurusunda bulundum. 02.12.2019da eksik belge (dilekçe istediler ne yapacaksın nerelere gitmeyi düşünüyorsun diye) başvurumu güncelledik, o zamandan bu yana randevum oluşturulmadı, bu gün konsolosluğun tel hattını düşürüp görevli ile konuşup durumumu anlattım doğum tarihimi gidiş amacımı ve telefon numaramı alıp gün içinde tarafıma ulaşacağını söyledi ve tabii ki ulaşmadı. Yapılabilecek başka bir şey var mıdır?
26.12.2019'a bilet almıştım. Keşke bilet almayıp sadece rezervasyon yaptırsaydım. Yakın zamanda romanyaya vize başvurusunda bulunan var mı aceba?
T
8 yıl
Servisten gelen ram hk
merhaba anakart arizasi ile ms 16 f33 servise gitti,
başta 70 usd+kdv dendi ama sonra ürün müşteri memnuniyetinde ücretsiz onarıldı
pc geldiginde klavye sıkıntılı ve ramlarin biri bozuk diye cıkarılıp yanında gönderildi. klavyeyi tak cıkar yaptım düzeldi. geçen rami test etmek için takayım dedim ram çalışıyor ama 8 gb değil 2 gb ve frekansı düşük. bu normal midir?
1 hafta önce mesaj attım daha dönmediler.
T
8 yıl
MS-16f34 ekran kartı upgrade?
Arkadaşlar yakın 4 ay önce bilgisayarımın ekran kartı sizlere ömür(gtx 670m) bende yeni bişeyler bakmaya çalıştım bir adet gtx 770m siparişi verdim. Fakat satıcı heatsink'imin gtx 770m'e uygun olmadığını yenibir tane almam yada modifiye yapmam gerektiğini söyledi. Modifikasyon işleminden kastı heatsink üzerindeki bir iki yükseltiyi eğe ile törpülemek, pek bu işlerden anlamam ne yapsam bilemedim.
Törpüleme işi kolay monte demontede sorun yok ama macun işlerinden anlamıyorum hiç, ekran kartına-heatsinke. Termal macun sürülürmü? Sürülürse neresine?
< Resime gitmek için tıklayın >
T
9 yıl
Terhiste gidilecek il değişir mi?
Arkadaşlar 359/A KD er olarak askerim. 30 gün uzatınca askeri(45gün h. değişimi) şuan 37 sayıyorum. Sülüsümü ankarada aldım sülüs alırken ikamet adresim ankaraydı ama tek yaşadığım için ve kira olduğu için evi boşalttım ve askeriyede her sorulduğunda ailemin ikamet ettiği mersin adresini verdim fakat terhis ilim olarak ankara görünüyor bu sebeple yol iznim 1 güne düştü terhis olacağım zaman her türlü mersine gideceğim ama 1 gün ve 40 tl kadar yol ücreti kaybım oluyor. Bölük başçavuşu ve bölük komutanı ile konuyu konuştum ama yardımcı olmadılar. Parasında değilim ama 30 gün zaten uzayan askerliğmi 1 gün daha haksız uzatmak piskolojimi bozdu birde 6-7 gün sonra tüm devrelerim gidince çok daha kötü olacağımı düşünüyorum.
Sizce yapabileceğim birşeyler varmıdır?
Teşekkürler.
T
9 yıl
ms16f3 ekran kartı sorunu?
3 gün önce lol oynarken oyun sonunda laptopum birden kapandı, arkasından da çok hafif bir koku geliyordu 3-4 saat denememe rağmen bilgisayar açılmıyor şarj ışığı yanmıyordu, 3 ay önce şarj soketi değişimi için ürünü servise gönderdiğim için benzer bir sorun olabileceğini düşündüğümden servisi aradım not yazarak onlara göndermemi istediler bu gün bilgisayarı göndermeden açmaya çalıştım ve açıldı ama şöyle bir sorunum var nvidia experience uygulamasını açınca bilgisayar grafik sürücü çöktü fakat kurtarıldı hatası verip sistem çöküyor, ayrıca nvidia kullanarak bir uygulama oyun çalıştırdığımda bilgisayar tamamen donuyor, sizce sorun ne olabilir arkadaşlar, yarın ürünü servise yollayacağım garantiside bitti umarım yüksek bir ücret çıkmaz.
bu arada intel hd entegre kart ile şuan bir lol oyununu tamamlayabildim ama nvidia ile oyun açılır açılmaz bilgisayar donuyor.
T
10 yıl
Mikrodalga fırın tavsiyesi?
arkadaşlar merhaba, yeni memur oldum, bekarım ve evimde fırın yok, bir fırın almak için erken oldugunu düşünüyorum, alsamda yazık olacak, şimdilik bir mikrodalga fırın almayı düşünüyorum en azından askere gittiğimde babaevine bırakabileyim taşımada sıkıntı çıkarmasın(evim kira eşyaların bir kısmı 2. el taşıma zahmetine girmek istemem herşeyi)
neyse sadede geliyorum,
ankastre olmayan, minimum 20-23 litre mümkünse ızgara, mini fırın özelliği olan bir mikrodalga arıyorum,
bütçe olarakta açıkçası net bir fiyat yok aklımda tavsiyelerinizi değerlendirmeyi düşünüyorum.
tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
T
11 yıl
MS-16F3 Boot Ekranı
arkadaşlar merhaba, MS-16F32 modelini kullanıyorum, bilgisayarı ilk başlattığımızda önce monster logolu boot ekranı--> bigfoot boot agent ekranı ve tekrardan monster logolu boot ekranı geliyor, ssd kullanmama rağmen ilk açılış süremin neredeyse yarısını bu boot ekranında harcıyorum, varmıdır bu boot ekranında geçen süreyi kısaltmanın yada monster boot ekranı sayısını 1 e indirmenin bilindik bir yolu?
Bu arada kullandığım sistem imzamdadır. teşekkürler.
T
11 yıl
Usb 3.0 ve THX sorunu
arkadaşlar merhaba iomega usb 3.0 500GB harici diske sahibim, notebookumda ise vertex 4 128GB SSD ve 500GB seagate 3GB/s disk takılı, harici diski notebooka taktığımda(MS-16F32)
"bu aygıt daha hızlı çalışabilir" uyarısı veriyor.
Hariciden >>> sisteme dosya kopyalarken(ssd- hdd fark etmez) 30-40 mb arası hız alıyorum
ama
Sistemden >>> hariciye dosya kopyalarken aldığım hız 120-130 mb hız alıyorum sizce bunun sebebi nedir?

bu arada usb 3.0 sürücüleri yüklü ürünümde.

2 x 3.0
1 x 2.0
1 x 3.0 combo giriş var üründe.


< Resime gitmek için tıklayın >

bu arada THX programımda yanıt vermiyor bana aç kapa hiç değişiklik yok.
T
11 yıl
Usb 3.0 Hız Sorunu?
arkadaşlar merhaba iomega usb 3.0 500GB harici diske sahibim, notebookumda ise vertex 4 128GB SSD ve 500GB seagate 3GB/s disk takılı, harici diski notebooka taktığımda(NOTEBOOK İMZAMDAKİ ÜRÜNDÜR)
"bu aygıt daha hızlı çalışabilir" uyarısı veriyor.
Hariciden >>> sisteme dosya kopyalarken(ssd- hdd fark etmez) 30-40 mb arası hız alıyorum
ama
Sistemden >>> hariciye dosya kopyalarken aldığım hız 120-130 mb hız alıyorum sizce bunun sebebi nedir?

bu arada usb 3.0 sürücüleri yüklü ürünümde.

2 x 3.0
1 x 2.0
1 x 3.0 combo giriş var üründe.


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
T
11 yıl
yazma okuma hızı problemi?
arkadaşlar merhaba İOMEGA 500 GB usb 3.0 harici diskimi imzamdaki sistemimde modifiye win7 altında kullanıyorum cihazımda 3 usb 3.0 ve 1 usb 2.0 girişi var, harici diskten bilgisayara dosya kopyalarken 35-40 mb arası hızlar alıyorum ama bilgisayardan hddye dosya kopyalama işlemi yaparken bu hız 130-150 mb civarlarında bu kadar fark olması normal midir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.