I

Yüzbaşı
05 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
3 yıl
Çizim ve Tasarım amacıyla İPad kullananlar. Hangi ekran koruyucusunu kullanıyorsunuz?
Çizim ve Tasarım amacıyla İPad kullananlar. Hangi marka, tür ekran koruyucusu kullanıyorsunuz? Paperlike
muadili ürünleri tavsiye eder misiniz?

Teşekkür ederim.
I
4 yıl
Siemens Çamaşır Makinesini tavsiye eder misiniz? (wg42a1xvtr ve wg52a2x0tr)
Merhaba,Siemens'in yeni çıkan wg42a1xvtr ve wg52a2x0tr model çamaşır makineleri tavsiye edildi. Bu marka, model çamaşır makinelerini tavsiye eder misiniz? Önerebileceğiniz başka model veya marka var mı? Dokuz veya on kilogram kapasitesi olan 1200 devir bir çamaşır makinesi bakıyoruz.Teşekkür ederim.
I
4 yıl
Mac ve 4k Monitör Ölçeklendirme
Mac pro kullanıcısıyım ve 4k monitör almayı düşünüyorum. Mac kullanıcıları 4k monitörlerde ölçeklendirme sorunu yaşıyorlar mı? Yazıların, uygulamaların küçülmesini önlemek için çözünürlüğü düşürmek mi gerekiyor? Teşekkür ederim.
I
4 yıl
Grafik Tasarımcı için monitör tercihi
Merhabalar,

Dell'in 2k olan U2719d ile 4k olan U2720Q monitörleri arasında kaldım. Aralarında yaklaşık 2 bin TL fiyat farkı var. U2729Q 2 bin TL fiyat farkına değer mi? Monitör Grafik Tasarım ve zaman zaman dizi, film için kullanılacak. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşların önerileri için şimdiden teşekkür ederim.
I
4 yıl
İç Mimar öğrencisi için Laptop tavsiyesi
Autocad, SketchUP ve 3ds Max gibi programları kullanan İç Mimar öğrencisi için Laptop arayışı içerisindeyiz. 10bin TL civarlarına kadar çıkılabilir. Yurt dışından alma imkanımız var.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
I
4 yıl
Yanlış Bölüm lütfen silin
Yanlış bölüm lütfen silin.
I
4 yıl
Profesyonel kullanıcı İpad Pro\u0027yu sorun yaşamadan kaç yıl kullanabilir? Ömrü kaç yıl?
Tasarım, çizim gibi profesyonel kullanım için İpad Pro 12.9 almayı düşünüyorum. Profesyonel bir kullanıcı için ipad'in ömrü ne kadardır? Yüksek fiyatından dolayı yatırım yapma konusunda çekincelerim var. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
I
4 yıl
İki monitör arasında kaldım. Grafik tasarım için kullanılacak.
Grafik tasarım için kullanılacak bir monitöre ihtiyacım var. 7 yıldır Dell Ultrasharp serisini kullanıyorum ve oldukça memnundum. Fiyatlarından dolayı üst seviye monitörlere artık bakamadığımızdan dolayı net tercih yapamıyorum. Dell U2719D ve ViewSonic VP2768 monitör modelleri arasında kaldım. Kullanıcılar ve konu hakkında bilgili arkadaşlar önerilerde bulunursanız çok teşekkür ederim.

Dell U2719D
ViewSonic VP2768
I
5 yıl
İllustrator gradient baskı
İllustrator içerisinde kullandığımız gradient aracını baskıya göndermeden önce expand yapmamız gerekiyor mu?
I
7 yıl
Çekirdek Öğütücülü Filtre Kahve Makinası Alıyoruz.\u0027\u0027Homend 5002 Coffeebreak\u0027\u0027 Önerir misiniz?
Selamlar,

Homend marka çekirdek öğütücülü filtre kahve makinası almayı planlıyoruz(Homend 5002 Coffeebreak). Piyasada başka markanın ürününe de rast gelmediğimden dolayı başka bir alternatifi mevcut değil.

•Aynı markanın başka veya bu modelin kahve makinesini kullananlar var mı?
•Homend marka ürünleri kullananların görüşleri nedir?

Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.