O

Teğmen
04 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
11 yıl
SAMSUNG 60ES6100
SAMSUNG 60ES6100 modeli için yorumlarınız nelerdir? N11.com'da 3.299 TL'ye satılıyor. Sanırım piyasasına göre fiyat avantajlı. 60 inc ledler arasında bu fiyata bir tv bulamadım. Alternatif olarak 55lm660 ve 670 serilerini düşünüyorum. Özellik olarak LG birkaç adım daha önde. Çok fazla özellik yerine boyutun daha büyük olması taraftarıyım. Kasa olarak da çok kaba durmuyor. Bu tvyi bu fiyata önerir misiniz?

http://www.n11.com/samsung-60es6100-fhd-3d-led-tv-P11911301
O
12 yıl
Fenerbahçe Kale Direği Yarışması
Fenerbahçeli futbolcular kendi araların yarışma yapıyorlar. Kim daha çok direği isabet ettirecek

Videoyu izlemek için tıklayınız
O
12 yıl
Astra H dizel yakıt tüketimi (2006 model)
Arkadaşlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum. 2006 model astra 1.3cdti dizel araç sahibiyim. Son birkaç aydır yakıt tüketimlerimde bir artış olduğunu düşünüyorum. Diğer marka ve model dizel araç kullanan arkadaşlarımla kıyasladığımda da bu durum geçerli.

Son yakıt tüketimimi şu şekilde anlatıyım sizlere.

En son 100 tl lik'lik mazot almıştım. (3,9 TL'dan 25,6 LT. )

Şu an 290 km yapmışım ve benzin göstergesi aşağılarda. Tahmin ediyorumki en fazla 320-330 km civarlarını anca görürüm.

Araç ortalama tüketim olarak 6LT/100 KM gösteriyor fakat benim ortalama hesabım 8 civarını buluyor. (Yanlış hesaplamadıysam.)

Özellikle dizel araç ve astra h dizel kullanıcıları var ise güncel mazot fiyatlarıyla birlikte tüketimlerinizi ve yorumlarınızı yazabilirsiniz sevinirim. Farklılık halinde aracı direk servise bırakmayı düşünüyorum.

Şimdiden teşekkürler
O
13 yıl
Spor - futbol domaini alınacak
Elinde spor ve futbol ile ilgili .com'lu domainleri olanlar pm atabilirse sevinirim.
O
13 yıl
Seagate Harici HDD Garanti (Kutusu açılmış)
Evet 2. defa seagate harddisk bana kazığını attı. Şu anda hala garanti kapsamında. Olan arşivlerime oluyor. İlk garantiye verdiğimde çok bilmiş mağaza yetkilileri garantiye göndermeyip kendileri format atmışlardı ve sorun çözüldü demişlerdi. Ondan sonra zaten askere gittiğimden fazla test edememiştim. Neyse geldikten sonra yine aynı hata oldu hdd'de. Tabi ben bunun garantisi 1 sene sanıyordum. Ondan dolayı 2.5 inc hdd kutusunu açıp hdd yi laptopta deneyim dedim ama sonuç yine aynıydı. Bugün şans eseri evde normal ürün kutusu karşıma çıktı ve üstünde 2 sene garanti yazıyordu. Şimdi ben harici hdd nin plastik kutusunu açtığımdan dolayı sizce ürünü garanti kapsamından çıkartırlar mı yoksa ürünü kabul ederler mi? Benzer sorunlar yaşayan varsa bilgi verebilirse sevinirim.
O
13 yıl
Wordpress Teması
arkadaşlarwww.emlakkulisi.com da kullanılan tarzda wordpress teması nereye baktıysam bulamadım. Bileniniz varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
O
14 yıl
En İlginç Yavru Köpek İlanı
O
14 yıl
Appla Şarj Hakkında Bir Soru
Merhaba arkadaslar
mac için yeni bir kullanıcı sayılırım. Merak ettiğim konu şu. Eski windows işletim sistemli laptop umda pil sorunu yaşamıştım ve servis pili yenisiyle değiştirmişti. Bende yenisini alınca hiç kullanmamıştım devamlı pilsiz elektrikle kullanıyordum. Şimdi yeni mbp içinde aynı pil sorununu yaşamak istemiyorum istemiyorum. Sorum sizlere şu laptop şarjda iken pil %100 dolduktan sonra mac i hala şarjda tutmak pile bir zarar verir mi yoksa apple bunun icinde bir yol bulmus mu :)
O
14 yıl
Macbook vs Sony Vaio VAIO FW VGN-FW550F
Merhaba
arkadaslar bir tanıdıgımı Amerika'dan laptop aldırmak istiyorum 2 model arasında kararsız kaldım.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/654118-REG/Sony_VGNFW550F_H_VAIO_FW_VGN_FW550F_H_Notebook.html

http://www.bhphotovideo.com/c/product/657781-REG/Apple_Z0GV_0001_13_3_MacBook_Notebook_Computer.html

Photoshop tarzı programlarda kullanıyorm. Gönlüm mac'den yana acıkcası hem kasası hemde macos işletim sistemi dolayısıyla.
Fakat performans ve ekran buyuklugu acısından sony cezbediyor bir yandan. Oyun meraklısı degilim fakat 16.4 ekranla da arada sırada bır oyun açsam güzel olur diye düşünüyorum. En büyük handikap açıkcası ekran boyutu. Sizlerin de düşüncelerini merak ettim belki iki makineyide kullanmış birileri çıkabilir.
Mesajlarınızı bekliyorum
O
14 yıl
PS3 DVI Performans?
Merhaba arkadaslar
ps3 umu evımdekı full hd ile oynuyorum fakat belli sure bunu baska bir tv ye baglamak istiyorum. Fakat bu plazmada hdmi girisi yok dvi girisi var. Donusturucu kablo ile bunu baglayabildigimi arastırdım forumda. Benim sorum dvi baglantıda ps3'un goruntu performansı nasıl? Tabikide hdmi kadar iyi olmayacağını da biliyorum. Tecrübesi olanlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa ona göre kabloyu alacam yoksa hic almayacağım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.