R

Teğmen
02 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
3 yıl
Öğrenci Evimizdeki Böcek Bizi Karşısına Alıp Konuştu...
Olay öğrencilik yaptığım yıllarda gerçeklemiştir.

Öğrenci evimizdeki böcek bizi karşısına alıp konuştu, ben afrikada böyle açlık görmedim ulan filan dedi.. Kafam kopsa yaşıyorum, karnım açken yaşayamıyorum kusura bakmayın beyler herkes başının çaresine baksın dedi ve fıtıtıtı diye koşarak uzaklaştı.
R
4 yıl
Olağan Şüpheli Bill Gates, Salgının Bitiş Tarihini Verdi!!! (Aşı İçerir)
Korona virüs salgınının sorumlusu olduğu yönünde iddialar bulunan Microsoft’un kurucusu Bill Gates, zengin ülkeler için salgının 2021 sonunda, dünyanın kalanı için ise 2022 sonunda biteceğini tahmin ettiğini söyledi.Microsoft'un kurucusu Bill Gates, resmi rakamlara göre 19 milyondan fazla kişinin enfekte olduğu 725 bin kişinin hayatını kaybettiği korona virüs salgını ile ilgili son dakika açıklamalarda bulundu.Wired dergisine açıklamalarda bulunan Gates, aşı ve ilaç konusunda oldukça etkileyici gelişmelerin yaşandığını söylerken zengin ülkeler için salgının 2021 sonunda, dünyanın kalanı için ise 2022 sonunda biteceğini tahmin ettiğini söyledi. Çin ve Rusya konusundaki endişelerini de dile getiren Gates, buradaki aşı geliştirme çabalarında çok büyük bir baskı olduğunu, düzenleyicilerin aşıların güvenli ve verimli olduğunu bilmeden insanlara verilmesine izin verebileceğini söyledi. Gates, "Sadece yan etkilerini kontrol etmek için 3. fazda muhtemelen üç ya da dört aya ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.
Kaynaklar: https://www.yenicaggazetesi.com.tr/olagan-supheli-bill-gates-salginin-ne-zaman-bitecegini-acikladi-herkesi-sok-etti-giz-293905h.htmhttps://www.efelerhaber.com/microsoft-un-kurucusu-bill-gates-korona-virus-salgininin-bitecegi-tarihi-verdi_7736.htmlYani açık açık diyor ki; bu kış bütün dünya insanlarını virüsten kıracağız, herkes aşı olmaya ikna olacak, 2021 sonuna doğru aşıyı hazır edip, fahiş fiyatlara satacağız. Bu nedenle önce zengin ülkeler 2021 sonunda virüsten kurtulacak. Zengin ülkelere fahiş rakamlara iteledikten sonra da fakir ülkere aşı daha makul fiyatlara verilecek ve 2022 sonunda da virüs bitecek diyor.Bağıra bağıra, göstere göstere size zorla aşı yaptıracağız diyor adamlar. Bu aşının uzun vadede nasıl bir yan etkisi olabileceği, hangi ölümcül hastalıkları tetikleyebileceği tabiki aşıyı yaptırdıktan 6-7 sene sonra ortaya çıkacak.Normal aşılara bile tepkiler çığ gibi büyürken, varın gerisini siz düşünün;https://vitamingiller.com/kkk-asisi-ve-retrovirus-kontaminasyonu-asi-gercekleri-belgeseli-video/https://www.sozcu.com.tr/2018/saglik/karatayin-asilarda-aluminyum-var-aciklamasi-tepki-cekti-peki-asilarda-neden-aluminyum-kullaniliyor-2155672/https://www.haberturk.com/son-dakika-saglik-bakanligi-cocuguna-asi-yaptirmayan-23-bin-aile-icin-harekete-gecti-2095141
R
7 yıl
Çalıntı Motora İlan Açmak? Acil Yardım. Forumda Polis Var Mı??
Letgo'da gezinirken böyle bir ilan gördüm. Plakası ve ruhsatı yok diyor satan kişi. İllegal değil mi bu şekilde satış? Genelde çalıntı motorları bu şekilde satıyorlar. Hemde aynı kişi 2 farklı motor ilanı açmış, ikisi de rushsatsız ve plakasız satış.

Nereye şikayet edebiliriz, ne yapabiliriz?


< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >




< Resime gitmek için tıklayın >



linkler;
https://tr.letgo.com/tr/i/cbr-125r_507b6d48-a1b4-4fd9-a4a5-e0908361e260?utm_medium=native&utm_source=ios_app&utm_campaign=product-detail-share
https://tr.letgo.com/tr/i/mondial-mfm-100_176b2f07-99ed-4ef2-8612-14743b6b5db8

lütfen adama mesaj atıp uyandırmayın, direk ilgili polis birimine verelim
R
7 yıl
Barış Manço\u0027nun Gerçek Ölüm Nedeni!! Bomba İddia!! Videolu
youtube'da gezinirken böyle bir videoya denk geldim, tüylerim diken diken oldu..

Sizlerin de yorumlarını alalım..

Videoyu izlemek için tıklayınız




ve bu da ölüm anında yanındaki bayan. Her sözünün, her mimiğinin apaçık yalan olduğu belli.

Videoyu izlemek için tıklayınız



ve biliyorsunuz, malum örgütün klasik öldürme şeklidir bu. Sevilen bir kişiyi öyle bir şekilde öldürürler ki, tüm sevenleri onu ayıplasın isterler.
Ünlülerden kimisini uyuşturucudan öldü gösterirler, kimisini çocuk tacizcisi.. Kimisine alkolikti alkolden öldü derller, kimisini de karısını aldatırken..

şimdi arkamıza yaslanıp düşünelim..
R
12 yıl
Öğrenci Evimizdeki Böcek Bizi Karşısına Alıp Konuştu...
Öğrenci evimizdeki böcek bizi karşısına alıp konuştu, ben afrikada böyle açlık görmedim ulan filan dedi.. Kafam kopsa yaşıyorum, karnım açken yaşayamiyorum kusura bakmayın beyler herkes başının çaresine baksın dedi ve fıtıtıtı diye koşarak uzaklaştı
R
12 yıl
Opera, Bale ve Plastik Sanatlarla ilgileniyorum
evet arkadaşlar opera, Bale ve Plastik Sanatlarla ilgileniyorum.. başka ilgilenenler varsa konuşalım
R
12 yıl
Kız arkadaşım beni aldatıyor! hemde..
Kız arkadaşım beni aldatıyor hemde aynı sınıftan bir bebeyle.. İstesem döverim o sorun değil ama ben bu kaşara hayatı boyunca unutamayacağı bir şey yapmak istiyorum.. Ne yapabilirim?
R
12 yıl
Yeni Tanıştığım Kızıl\u0027la Uzun Mesafeli İlişki...
tatilde çok güzel bir kızılla tanıştım ama uzun mesafeden ilişki gerçekten çok zormuş
R
12 yıl
Slogan Aranıyor.. 100 tl ÖDÜLLÜ*
kazanırsa sloganı seçilene 100 tl vericem.. Isıtma sistemleri ve büyük fanlarla ilgili çok eski bir şirket için slogana ihtiyacım var.. geçmişinden tecrübelerinden v.b. yola çıkılabilir.. eğer çok kafasına yatan ve fikrini herkesin görmesini istemeyen kişiler varsa pm ile ulaşabilirler.. her pm ye cevap atamam ama eğer seçilirse o sözün sahibine ulaşıcam mutlaka..

gerçekten orjinal ve yaratıcı dh halkını bekliyorum
R
12 yıl
Entity-Relationship Diagram-Emlak için
Merhaba arkadaşlar , Emlak ofisi için Entity-Relationship Diagramı oluşturmam gerekiyor fakat ne kadar kafa patlaksakda işin içinden çıkamadık , eğer elinde olan ve paylaşmak isteyen var mennun olurum. Umarım açıklayıcı olmuştur mesajım. Teşekkürler şimdiden...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.