Merhabalar,

Başlık seçerken biraz zorlandım, endüstriyel fırınlar mı demem gerekiyordu profesyonel fırınlar olarak mı tabir ediliyorlar bilemedim.
Ufak bir büfe açtık 3 ay kadar oldu. Ev yemekleri, kek, börek ve kahvaltılıklar sattığımız bir büfe.
Önceleri yemekleri evden yapıp götürüyorduk dükkana. Çorba, pilav, börek, kek türü şeyleri ise oradaki ufak mutfağımızda pişiriyorduk.
Ama bu 3 ay içinde gördük ki orada kullandığımız normal turbo fırın bizim pek de işimizi görmüyor.
Bizim koca koca tencerelerle hazırladığımız pilavlar, çorbalar ve yemeklerin pişmesi saatler sürüyor. Fırın kısmı ise şimdiden iflas etmiş durumda, aynı anda 3 tepsiyi de eşit şekilde çabuk pişiren bir fırın lazım bize.

İlgi alanınıza daha çok ev aletleri girdiinden, bu tür fırınlar hakkında fikriniz var mı yok mu bilemedim yine de şansımı denemek istedim sizde. Çünkü etrafımızda akıl danışabileceğimiz bu işi bilen birileri yok. Fırını koyabileceimiz yer de çok dar, belki normal fırınımızdan 5-6 cm daha geniş bir alanımız var. Marka - model -en uygun fiyat - nerden satın alabiliriz ? sorularına cevap alabilirsem sizden çok mutlu olacağım.

Şimdiden teşekkür ediyorum...

Not: Şu aralar alamayacak da olsak, sanayi tipi bulaşık makinesi de lazım gibi görünüyor bize. Tabldotları yıkamak için. Yerimizin dar olduğunu yine belirterek, bununla ilgili de önerileriniz varsa alabilirim.