DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
O

Teğmen
31 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
TURKSAT KABLONET\u0027TEN TTNET FİBERE GEÇMEK
Merhaba arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. 1 aydır Turksat kablonet üyesiyim. Genel olarak hizmetten, hızdan vs. memnunum fakat aldığım günden bu yana sorunlu olan bir konu var; yurtdışı hız düşüklüğü ve yüksek ping sorunu.

Paketim 24 mbps ve kablosudan 22 23 mbps civarında hız alıyorum günlük hayatta, youtube facebook vs yerlerde problem yok fakat oyun oynarken veri
kaybı(clash royale) ve iptv de sürekli donma problemim var. aynı hizmeti avea 3g ile sorunsuza yakın alırken kablonette aşırı sıkıntı yaşıyorum. yurtiçi 22-23 mbps olan hızım yurtdışı serverlerda 2-3-5 mbps seviyelerine düşüyor ve yetersiz geliyor. Defalarca arıza kaydı açıp teknik ekip gelmesine rağmen, şikayet kaydı açmama rağmen düzelmedi. şikayet kaydını hız normal sıkıntı yok diyorlar ama çağrı merkezi elemanı bile dalgalanma var hatta sıkıntı var diyor. Bu yüzden sağlayıcıyı değiştirmek istiyorum.

Superonline fiber bölgemde yok fakat TTNET fiber var 35mbps 100 GB AKN'li pakete geçmeyi düşünüyorum. Bu konuda fikirleriniz ne olacaktır? Yardımlarınızı bekliyorum.
O
10 yıl
MOTOR NOSUNUN İKİ FARKLI ARAÇTA ÇIKMASI
Dün 2008 focus titanium x bir araç satın aldım. Plakayı ve şaseyi 5664'ten sorguladığımda 600 lira civarı önemsiz bir kayıt çıktı. araçta sadece bikaç parça boya vardı ve satın aldım. Daha sonra kasko yaptırmak için sigortacılardan teklif isterken hepsi bana motor no'sunda pert kaydı olduğunu bildirdi. nasıl olur diye araştırınca benim motor no mu sisteme girince 2009 bir connect aracın 2014 yılında perte çıkarıldığını öğrendim. dolayısıyla aynı motor nosuna sahip olduğumuz için benim sorgulamamı yapanda beni de pert görüyor. rica minnet sigortacılardan güneş sigorta ile ilgili olduğunu dosya numarasını falan öğrendim orayla konuştum.mail istediler ama bi dönüş yapmadılar. diğer taraftan eski sahibin sigortacısı da olayı takip edip groupama sigorta ile alakalı olduğunu, adamlarla konuşup hatalarını kabul ettiklerini falan söyledi. kayıt açmış şimdi. 1 2 haftaya sonuçlanır dedi. Şimdi gerçekten bu olay sbm aracılığıyla da olsa düzelir mi? ne kadar sürer? ve en önemlisi başına gelen arkadaşların şuan durumu nedir bi bilen varsa yardımcı olsa?

Ekstradan ford ile yapılan görüşmede fordun kendi sistem sorgulamasında motor no hem bende hemde diğer connect'te çıktı. Yani ford iki farklı araca aynı numarayı bastığını kabul ediyor.



Cevaplarınız için teşekkürler.
O
10 yıl
Cevap: ★SONY XPERIAâ„¢ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★
Arkadaşlar yardımcı olmak için buraya bilgi bırakıyorum. Telefonu 15 haziranda aldım. 6503 sony garantili. 1 hafta sonra şarj kapağı kendini attı. neyse verdim teleservise iade talebinde bulundum. kabul etmediler, mecbur kapak değişimi yapıldı. sonra 2 hafta daha geçti ve kapak tekrar attı. bu sefer ankara kvk'ya götürdüm. ordaki bayan sağolsun ilgilendi, benim görmediğim arka kapaktaki sesi falan söyledi bana. bende ön cam kenarlarının fazla toz aldığını söyleyince bu kasabaya baya açık ya bunu değiştirelim dedi. ekran değişimi yada telefonu sony'ye göndermeyi teklif etti. sony genelde iade kabul etmiyo ve 1 aydan aşağı sürmüyo deyince tamiri kabul ettim. ekran ve şarj kapağı garantiden değişti, öğlen verdim 2 saat sonra hazırdı. daha açılmadı 1 haftadır iyi gidiyo şimdilik bakalım. diyeceğim o ki, çok önemsemediğimiz zararı yok nasıl olsa dediğimiz kasa açıklığı şarj kapağını etkiliyo olabilir. ve son olarakta KVK'nın benimle ilgisini teleservice'e göre daha başarılı buldum.
O
14 yıl
96 UNO ANKARA\u0027DAN
Arkadaşlar araç için detaylı bilgiyi ilanda bulabilirsiniz, eksik noktalarda soruları cevaplamaya hazırım. İyi geceler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sx-ie-gorunumlu-ekonomik-masrafsiz-70s-56508729/detay/
O
15 yıl
Lastik Seçimi - DEBICA mı VIKING mi?
Arkadaşlar unoya yazlık lastik için fiyat aldım.165/70/13 debica ve viking'e aynı fiyatı verdiler 65 lira.Sizce hangisi daha kaliteli?yarın almayı düşünüyorum

o yüzden fikirleriniz önem taşıyor.Debica good year'ın, viking continental'in alt markası.
O
15 yıl
Silinebilir
Ankarada 96model ve yukarısı,1.4motorlu (s sx yada i.e) tavanda yada ön taraftan kazası değişeni olmayan az boyalı yada boyasız ve LPGli muayeneli max.6000liraya kadar uno arıyorum.ilgilenen arkadaşlar foruma mesaj atabilirler
O
15 yıl
YENİ MOTORU RUHSATA İŞLETME hakkında yardım
Arkadaşlar bi uno almayı düşünüyorum 95 model 70s bi araç buldum yalnız şöyle bi problem var.motor kol kırdığından sıfır motor takılmış ve bu motorun tekrar işletilmesi gerekiyormuş.300 350 lira bi masraftan bahsedildi.bu konuda ve prosedürü hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını istiyorum şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.