J

Çavuş
24 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
geçen yıl
IMEI KAYDI SILDIRME
arkdaşlar merhaba, yurtdışından cihaz aldım 2022 yılında kayıt yapıldı pasaporta ımesı yanlış yazmısım. kaydı e devletten sıldım. dogru ımeı ıcın harc yatırıp yenıden ıslem yapabılıyormuyum ? yoksa 2025 ı beklemem mı gerekıyor.
J
geçen yıl
2 hatlı yurtdışı telefon kaydetme ile alakalı
Merhaba arkadaşlar net bilgi bulamadım lütfen bilen net cevaplasın
yurtdışından iphone aldım 2 hat kullanıyorum 1 i adıma kurumsal hat diğeri babamın adına
kendi adıma olan hatta kayıt ettirdim çift imesini de sorum şu
  • iki hattı da takıp kullanabilirmiyim
  • kullanabiliyorsam hangisine e-sim hangisine fiziksel hat takmalıyım
J
6 yıl
CEP TELEFONU PARA IADESİ SÜREÇ HK.
merhaba konu için doğru yeri mi şeçtim bilmiyorum başına gelen arkadaş varya bilgilendirirse sevinirim. 2 yıldan uzun bir süre önce türkcell TIM den samsung j2 cep telefonu almıstık. 2 ay sonra sorunumuz baş gösterdi mobil internet çalışmıyor ve telefon görüşme esnasında off konuma geçiyordu. off olduğunda power tusuna basınca açılmıyor şarja takınca açılmıyor sadece pili çıkartıp bir süre bekledikten sonra takınca açılıyordu. servise gönderdik parça değişimi yapılmış ve 4.5g yerıne 3g kullanılmasını önermıs servis :) 2 ay sonra tekrar aynı sorun görüşme esnasında off oluyor. tekrar gönderdik parça değişimi yapılmış yine. tekrar kullanmaya başladık yine aynı sorun servise verdik bu defa yazılım yüklemişler sadece yazan rapor o yönde :) 4. kez aynı sorun ile servise verdim sorun yoktur denmiş yapılan bir işlem yazılmamıs ama telefon formatlanmıs. bayiiye telefonun artık onarıma gitmesini istemediğimi para iadesi istediğimi söyledim yapamayız dediler. tüketici hakem heyetine gittim onlarda son arızada servise değil bize getirmeliydin dediler. 1 ay sonra yine görüşme esanasında off olunca hiç açmaya çalışmadan tüketici hakem heyetine götürdüm. bilirkişiye gideceğini söylediler ve bulundugum ilçede bir cep telefoncuya gönderdiler. 2 ay orda kaldı ve cep telefoncu arayıp cihazı almamızı istedi. aldık ve hakem heyetine geri götürdük. 1 aydan fazla oldu bekliyorum hala ses seda yok. süreç daha ne kadar sürücek hakem heyetinde bu süreci yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşrsa memnun olurum.
J
7 yıl
BİMCELL HAKKINDA
merhaba

bir sorum olacak. bim den 36tl karşılığında faturasız hat aldım hazıran ayı içerisinde. ödemiş olduğum 36 tl nin 15.48 tl si yeni sim kart bedeli 20.52tl si tk kullanım ücreti diyor. ve bugun itibariyle hattımdan 1.7tl gibi telsiz ücreti kesilmeye başlandı. 1 yıllık peşin ödediğim ücreti benden ay ay tekrardan neden alıyor bu oprtör? bilgisi olan?
J
7 yıl
ECS 790GM-A ANAKART HARİCİ EKRAN KARTI HK.
arkadaşlar merhaba. ecs 780-gma anakartım var yıllarca hep onboard kullandım elimde farklı 3 ekran kartı denememe ragmen ekran kartı fanı dönüyo ama görüntüyü ne yaptıysam yapayım hariciden alamadım. biostan PCI yı da sectım PCI-E de denedim biosu cıkrtıp taktım yok yok yok hcbır sekılde görüntü alamıyorum sadece hd2600 ekran kartlarıylamı calısıyo bu cıhaz bılgısı olan yada yardımcı olacak var mı?
J
8 yıl
ECS ANAKARTIMDA GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM
merhaba. ECS black serisi 780 gma anakartımda onboard hd3200 gpu mevcut. yıllardır bu sekılde kullanıyorum. eskıden deneme amaçlı bır ekran kartı takmıstım ama göruntu alamamıstım. bunun ekran kartından kaynaklı oldugunu dusunerek pek ciddiye almamıstım. şuan powerclor 5650 bir ekran kartı takıyorum. powerını falan baglıyorum fanı calısıyo fakat göruntu yıne ob gpu da. bios ayarlarından PCI da sectım PCI-E de sectım fakat hıcbır sekılde göruntu alamadım. ekran kartının calıstıgını bılıyorum o kesin. bır forumda eskı tarıhlı bır yorum vardı arkadaşın biri kendi boardunda jumperlardan bahsetmiş varmı bilgisi olan? yardımcı olabılırsenız sevınırım.
J
8 yıl
LOGİTECH M-RCL-124 MX-5500 MOUSE USB ALICISI
Arkadaşlar mx-5500 un usb alıcısı lazım elınde mousesi çalışmayan yada elinde fazla usb alıcısı olan benimle iletişime geçerse çok sevinirim. lütfen fırsatçılık yapmayalım :(
J
8 yıl
SOL APPLE TV HAKKINDA ACİL YARDIM
herkese merhaba
arkadaşlar bilgim olmadığı için yardımlarınızı rica ediyorum.
bu kampanyadan yararlanıcam fakat apple tv hakkında bilgim yok. ben turkcell TV kampanyasını kullanmak istiyordum fakat bu cihaz hakkında bilgi verirseniz bu kampanya daha mantıklı gibi gözüküyor.
1. turkcell tv li kampanyayı discovery ve NEO gibi kanallar ıcın ıstıyodum bu cihaza turkcellTV app ı yuklersem herhangi baska bir ucret ödemeden TV izlemem mümkün mü?
2. izleyeceğim kanallar içerisinde bu belgesel kanalları var mı?
3. yoksa nasıl bir çözüm yöntem önerirsiniz?
J
8 yıl
supeonline DNS çözmüyor LÜTFEN YARDIM
merhaba herkese. süperonlneden statik ip li hizmet alıyoruz. airties5650 modem kullanıyorum wan yazısında ışık yanıyor mu normalde bilmyorum fakat şuan yanmamakta. modem girdiğimde ip almış gözüküyor fakat erişimim bulunmamakta süperonlineyi aradım fakat anlamıyorlar sorunu hala çözemediler bana antivurus programınız kem küm edip duruyolar. yardımcı olabilecel varsa çok sevinirim.
J
9 yıl
gs- osmanlıspor maç kiralik kombine
selam herkeze anlaşırsak bugünkü maça kombinemi kiralamak istiyorum en geç 15:00 e kadar dönüş yapın lütfen odeabank trıbun
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.