S

Yüzbaşı
21 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
361093 Gün Cezalı
356743 gün 18 s. 13 dk.
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
Kayıttan anlayanlar acil YARDIM! Mixcraft.
Beyler rock şarkısı kaydediyorum. Mixcraft kullanıyorum. Yalnız Mixcraft 5 çok gecikme yapıyor. Gitarı çalıyorum kendi kendine delay yapıyor ses çift ve geç geliyor. Serial var. Mixcraft 2de gecikme olmuyor. Peki 5te yaptığım kaydı gitarları kaydetmek için nasıl 2de açabilirim
S
13 yıl
Banyoya giriyorum. Dünyayı unutuyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >

Praktikerden subliminal mesaj
S
13 yıl
Gitar-pedal bilen arkadaşlar bakabilirler mi
Sizi lanet olası metalciler MXR'ın distribütörlüğü kimde bilen var mı
S
14 yıl
ALIN ŞU LİSELİYİ
Biri hemen ronaldonun alın şu liseliyi kepsini koyabilir mi
S
14 yıl
Ben de saldırıya uğradım.
Dedim naber
S
14 yıl
Dünya üzerinde şu anda uçan uçakları takip edin
İlginç bir servise rastladım az önce. Flightradar24 adlı bu servis, dünyada seyir halinde olan uçakları, Google Maps kullanarak harita üzerinde işaretliyor. Bunu yaparken de birkaç ADS-B alıcısı kullanıyor. Yakalanan sinyalleri de haritada işaretliyor. Bu sayede o anda uçan uçakların hangi havayolu şirketine ait olduğu, saatte kaç km hızla gittiği, nerden nereye uçtuğu, uçak modeli gibi bir çok bilgiyi anlık olarak görebiliyorsunuz.

http://www.flightradar24.com/

Aşağıdaki ekran görüntüsü, Atatürk Hava Limanı’ndan kalkan Türk Hava Yolları’nın Airbus A320 model bir uçağına ait. Anlık hızı 693 km/s olarak ölçülmüş.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
14 yıl
Çok Tükürüyorum :(
Arkadaşlar yaklaşık 1 seneden beri sürekli tükürme isteği oluyor içimde özellikle karnımın aç olduğu zamanlarda daha çok oluyor nedenini bilmiyorum sigara kullanıyodum ama zaten az içiyordum onuda 2-3 ay önce bıraktım zaten ama hala tükürüyorum tutamıyorum kendimi alışkanlık oldu nerdeyse tükürmek için pc başından kalkıp lavaboya gidiyorum napabilirim önerileriniz neler ?
S
14 yıl
yeni uyandım :S
arkadaşlar daha önce hiç böyle olmamıştı gece 2 de yattım fakat daha yeni uyandım niye böyle oldu ya günümün yarısı boşa gitti biyolojik saatimin .........
S
14 yıl
Gül\u0027den YouTube için talimat!
Twitter'a iyice ısınan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeni tweet'i YouTube ve Google yasağıydı.

Twitter’da güncel konularla ilgili mesajlar veren Cumhurbaşkanı Gül, internetteki yasakları doğru bulmadığını yazdı. Gül, “Google ve YouTube’un kapatılmasına karşıyım. Bu konuda talimat verdim” dedi.

Gül, ''YouTube ve Google konusunda çok fazla şikayet olduğunu biliyorum. Bu konudaki görüşlerimi daha önce birkaç kez sizlerle de paylaştım. Kesinlikle kapatılmalarına karşıyım. Bu konuda çözüm için ilgili birimlere talimat verdim. Gerekirse yasa değişikliği yapılmasını da istedim'' dedi.


Kaynak : http://www.internethaber.com/gulden-youtube-icin-talimat-260211h.htm
S
14 yıl
Dün gece fazla kaçırdım ne yapıyım ?
arkadaşlar dün biraz fazla içmişim şu anda midem bulanıyor bi halsizlik var ne yapmamı önerirsiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.